benden de gebelik öncesinden var şeker insülin kullanıyorumRabbim sifa versinn canimm. Hamilelik sekeri bazi hamilelerde duyuyoruz diyetine dikkat et insallah sorun olmaz. Ama karaciger yaglanmasina nasil onlem olur bilemedim. Ilac falan da kullanilmiyor. En iyisi sen izin alip dinlen biraz hersey yoluna girer moralini yuksek tutman lazim
biz de kronik canım hem şeker hem yağlanma.Geçmiş olsun canmneden olurmuş bu yağlanma. Seker için yemene icmene dikkat et aman
Yani iste tek bir gen oda a1298c geni ve heterozigot..doktor ilk 3 panel onemli bunu saymiyrz.zaten hetrozigotlarda hasta olunmuyor dedi.ama iste hamile kalinca kullanmak istyrm benPıhtılaşma yoksa rahatsın o zaman ben sende de var diye hatrlıyorum kafa gitmiş benim :) hayırlısı artk yeni yıla hamiş girersin inşallah
Hayirlisi canm duacinim herdaim Allahım tez günde nasıl etsn.Ikı gun oldu reglım bıttı yzayan akıntı geldı
Gecen ay hiç akıntım bıle yoktu bklyrm kısmetımı
Rabbim şifa versn canm bi diyetisyene mi gitsen?biz de kronik canım hem şeker hem yağlanma.
diyet yapacaksın diyor dr yapıyorum da ama nedense çok fazla oluyor.
canım gittim ama aynı şeyleri tekrar ediyor .Rabbim şifa versn canm bi diyetisyene mi gitsen?
Kandiliniz mübarek olsun kızlarrr... Rabiim ettiğiniz duaları kıldığınız namazları kabul etsin..
sizede hayirli kandiller kizlar bizlerede dua edin.rabbim hepimize sag saglim kucagimiza alacagimz evlatlar nasip etsinHerkese Hayırlı Kandiller Kızlar...
canım benim hep dualarımdasınız Allahım hiç birimizi evlat özlemiyle veya acısıyla sınamasın...sizede hayirli kandiller kizlar bizlerede dua edin.rabbim hepimize sag saglim kucagimiza alacagimz evlatlar nasip etsin
Slm kizlar bügün Gene hayatimin en kötü gününü yasiyorum iki senedir bekledigim melegim terk eti Beni üc ay önce yasadigim kimyalsal gebeligi bugünde yasiyorum doktorlardan kontrollerden uzun süren bekleyisin kisa süren sevincini yasamaktan biktim Allah kimseye yasatmasin hüsrana ugramaktan biktim
merhaba kaç defa düşük yaptınızMerhaba,
1 sene önce yazmışsınız ama merak ettim şimdi çocuk sahibi olabildiniz mi? Bende ayni problemi yaşıyorum hamile kalıyorum ama birkaç hafta içinde kaybediyorum. Genetik tarama testi yapıldı ama sonuçları 1 ay sonra çıkacak belki siz bu süre içinde tedavi görmüşsünüzdür diye düşündüm.
merhaba kaç defa düşük yaptınız
Nerde bu millett hayırsızlarr...
Napim aynı devam ediyoruz takvime göre 5+4te doktora gittim kese 4+3 göründü. Ben adetime 1 hafta kala yumurtlamıştım geç döllenme olduğunu tahmin ediyodum doktorda geç ovulasyon olmus sanırım o yüzden geç döllenme dedi normal dedi çıktık geldik. İlaçlara ve sulandırıcı iğneye devam. Haftaya kalp atışı için çağırdı ama daha yeni 5 hafta olmuş olcak niye erken çağırdı anlamadım. Bide önceki gebekikte geride kaldığını öğrendimya bebeğin. Hep aklımda o var... İçim huzurlu değil pek, kafam karışık. Akıl fikir alayım dedm sizden...canım benim burdayız... sen ne yaptın son durumlar ne ?
canım içini ferah tut dediğin gibi geç döllenmedir kafana abuk subuk şeyler getirme. canım keseyi rahimde gördü mü?Napim aynı devam ediyoruz takvime göre 5+4te doktora gittim kese 4+3 göründü. Ben adetime 1 hafta kala yumurtlamıştım geç döllenme olduğunu tahmin ediyodum doktorda geç ovulasyon olmus sanırım o yüzden geç döllenme dedi normal dedi çıktık geldik. İlaçlara ve sulandırıcı iğneye devam. Haftaya kalp atışı için çağırdı ama daha yeni 5 hafta olmuş olcak niye erken çağırdı anlamadım. Bide önceki gebekikte geride kaldığını öğrendimya bebeğin. Hep aklımda o var... İçim huzurlu değil pek, kafam karışık. Akıl fikir alayım dedm sizden...
Evet gördük ultrason ölçümünü keseye göre yaptı işte :)canım içini ferah tut dediğin gibi geç döllenmedir kafana abuk subuk şeyler getirme. canım keseyi rahimde gördü mü?
Okey süper hadi cok güzel bir haber bu çok sevindim... Allahın izniyle bu sefer herşey yolunda gidecek. Kalp için evet erken ama belki kontrol altında tutmak istediği için erken çağırmıştır. kafana takma zaten bu haftada kalp atışını duymadık felan demez.takip etsin bakalım. Artık ilaç da kullanıyorsun sıkı kontrol daha iyi olur diye düşünüyorum.Evet gördük ultrason ölçümünü keseye göre yaptı işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?