2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Masallah kuzuya. Ben kendimden geçtim hic yazamadim. Nasil gidiyor guzelim. Ben bebekli hayata alisamadim. Uykusuzluk beni mahvediyor.
Zamana bak ne kadar hızlı geçiyor daha dün bu sayfada
Testleri paylaşıyorduk :) alışırsın merak etme ilk çocuğun zorluğu bu oluyor zaten zamanla alışırsın ben ilkinden tecrübeli olduğum için gardımı almıştım
Bebişini yerime kocaman kokla sağlıkla büyütün inşallah

Hadi hayirlisiyle somuclansin ins bu sefer.Hcg baktrdin mi canim bidaha
Evet bugun hemogram progesteron beta baktı şükür iyi çıktı kımyasal olabilir düşüncesiyle bekletmişti doktor. Bugunu atlattım tum kontrollerı atlatırım inşallah.

Yusuf yusufum :)

Evet bugun hemogram progesteron beta baktı şükür iyi çıktı kımyasal olabilir düşüncesiyle bekletmişti doktor. Bugunu atlattım tum kontrollerı atlatırım inşallah.

Yusuf yusufum :)
Cok sukur ya.dierlerinde duzenli artip sonradan mi bozulmustu.yoksa ilk defami duzenli artyor.ins bu sefer olacak ya ins

Tam kan bakıyorlr gebeliğin başında kansızlık kanda enfeksiyon vs.varmi diye muhtemelen onun için istedi canm .

Ne yaptn beta kaç çıktı

Cok sukur ya.dierlerinde duzenli artip sonradan mi bozulmustu.yoksa ilk defami duzenli artyor.ins bu sefer olacak ya ins
Öncekide düzenli arttı ama 5000den yukarı cıkamadı kalbi yetemedi fazlasına. Allah razı olsun darısı bu ay basına olsun inşallahhh

Tam kan bakıyorlr gebeliğin başında kansızlık kanda enfeksiyon vs.varmi diye muhtemelen onun için istedi canm .

Ne yaptn beta kaç çıktı
Dr herşey normal dedi diğer gebelikte kanımda enfeksiyon çıkmıştı bunda da olsa görülürmüydü bu testte? Dr hepsi normal dedi olumlu konuştu sulandırıcı iğneyi vs yazdı haftaya kese için çağırdı

Masallah canim cok az kalmis doguma. Hayirlisiyla bebeğini kucagina al insallah. Uykusuz gecelere de hazir ol :)

evet cnm artik gelsinde minciklim o popoyu istiyorum :))) saolasin zaten son iki aydir uyku duzenim yokki cnm alistim artik onada raziyim :)))

hakkinda hayirlisi canim, insAllah keseyi sonra kalp atisini duyarsin

Aynen canm görülürdü bisi olsa derdi ck şükür inslh hc bi sorun yaşamadan kucağına alırsın :))

ZK_ASK canım çok güzel haber bu. İnşallah bu sefer sağlıklı gebelik süreci geçirir ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.hadi inşallah maşallah diyelim...
Çokk teşekkür ederim Allah nasip eder inşallah bunu kucaklamayı :) bu sefer ne olacak bilmiyorum ama akışına bıraktım artk

Cumartesi yaptırdm canım progesteron ve hemogramada baktı olumlu konustu sulandırıcı iğneye başladım bugun 3.gün canım bakalım cuma kese için gidecem hayırlısı artk
rabbim yüzünü güldürsün süreçlerini yakından bilen biri olarak tüm içten duam canım
allah tamamına erdirsin
inşallah güzel haberler alırız senden

rabbim yüzünü güldürsün süreçlerini yakından bilen biri olarak tüm içten duam canım
allah tamamına erdirsin
inşallah güzel haberler alırız senden
Dış gebeliği beraber yaşadık ardından yasadıklarımı biliyorsunuz hamileliği kimseye soylemedm ailem yanımda dıye onlar biliyo birde siz. Dualarınızı eksik etmeyeceğinizi biliyorum Allah razı olsun heran benimde duamdasınız hiç birimize acı yaşatmasın Rabbim sağlıkla nasip etsin canım.. ocağa şubata kalmadan seninde müjdeni alalım inşallahh♡♡♡

merhaba arkadaşlar zor günler geçiriyorum dualarınıza ihtiyacım var
salı günü bayılma ile hastaneye kaldırıldım bebekte bi sıkıntı yok şekerim ve karaçiğer yağlanması çok fazla bir gece hastanede kaldım çarşamba çıktım eşimle içimiz rahat etmedi antalya ya özel bir hastaneye gittik bebekte bi sıkıntı olmadığını fakat benim değerlerimin yüksek olduğunu dikkat etmem gerektiğini söyledi. kızlar dikkat ediyorum ama neden böyle oluyor anlamıyorum raporluydum bugün iş başı yaptm hafif lekelenme var ve belim ağrıyor aynı şeyi cuma günü de yaşadım fakat dr normal dedi.
lütfen dualarınızı eksik etmeyin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…