- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Zamana bak ne kadar hızlı geçiyor daha dün bu sayfadaMasallah kuzuya. Ben kendimden geçtim hic yazamadim. Nasil gidiyor guzelim. Ben bebekli hayata alisamadim. Uykusuzluk beni mahvediyor.
Canım sulandırıcı iğne coraspin progestan yazdı bugun başlıyorum inşallahZK_ASK tatlım beni etiketlermisin sonuç çıkınca
Hadi hayirlisiyle somuclansin ins bu sefer.Hcg baktrdin mi canim bidahaCanım sulandırıcı iğne coraspin progestan yazdı bugun başlıyorum inşallah
Evet bugun hemogram progesteron beta baktı şükür iyi çıktı kımyasal olabilir düşüncesiyle bekletmişti doktor. Bugunu atlattım tum kontrollerı atlatırım inşallah.Hadi hayirlisiyle somuclansin ins bu sefer.Hcg baktrdin mi canim bidaha
Cok sukur ya.dierlerinde duzenli artip sonradan mi bozulmustu.yoksa ilk defami duzenli artyor.ins bu sefer olacak ya insEvet bugun hemogram progesteron beta baktı şükür iyi çıktı kımyasal olabilir düşüncesiyle bekletmişti doktor. Bugunu atlattım tum kontrollerı atlatırım inşallah.
Yusuf yusufum :)
Tam kan bakıyorlr gebeliğin başında kansızlık kanda enfeksiyon vs.varmi diye muhtemelen onun için istedi canm .Allah razı olsunnn canım inşallah bizmle kalır hayırlısı artkk ben bugunude atlatıyımda Allahın izniyle yarın giderm artk.. bide kağıt verdi bu testleri cumartesi sabah erkenden gel yaptır dedi. Beta ve progestron hormonu gebeliğin durumuyla ilgili biliyorumda hemogram neiçin biliyomusn?Eki Görüntüle 2071325
Öncekide düzenli arttı ama 5000den yukarı cıkamadı kalbi yetemedi fazlasına. Allah razı olsun darısı bu ay basına olsun inşallahhhCok sukur ya.dierlerinde duzenli artip sonradan mi bozulmustu.yoksa ilk defami duzenli artyor.ins bu sefer olacak ya ins
Dr herşey normal dedi diğer gebelikte kanımda enfeksiyon çıkmıştı bunda da olsa görülürmüydü bu testte? Dr hepsi normal dedi olumlu konuştu sulandırıcı iğneyi vs yazdı haftaya kese için çağırdıTam kan bakıyorlr gebeliğin başında kansızlık kanda enfeksiyon vs.varmi diye muhtemelen onun için istedi canm .
Ne yaptn beta kaç çıktı
Masallah canim cok az kalmis doguma. Hayirlisiyla bebeğini kucagina al insallah. Uykusuz gecelere de hazir ol :)
Dün akşam kan verdm 61 çıktı sonuç. 3 gün önce negatifti şok oldum tabi ama lekelenmem var yine. Dr a gttm bugun. Cumartesi cagırdı kan testı yapcz sulandırıcı iğne için erken 2 günden bişy olmaz dedi uzandm yatıyorum ruh halim değişik yine
yanne @okeanoss00 B Biravucmutluluk YaKaMoZz-z dua edin sizde canlarım 3. Bebişimizi alalım kucağımıza
Aynen canm görülürdü bisi olsa derdi ck şükür inslh hc bi sorun yaşamadan kucağına alırsın :))Dr herşey normal dedi diğer gebelikte kanımda enfeksiyon çıkmıştı bunda da olsa görülürmüydü bu testte? Dr hepsi normal dedi olumlu konuştu sulandırıcı iğneyi vs yazdı haftaya kese için çağırdı
Canım benim Allah razı olsun :) ♡Aynen canm görülürdü bisi olsa derdi ck şükür inslh hc bi sorun yaşamadan kucağına alırsın :))
Çokk teşekkür ederim Allah nasip eder inşallah bunu kucaklamayı :) bu sefer ne olacak bilmiyorum ama akışına bıraktım artkZK_ASK canım çok güzel haber bu. İnşallah bu sefer sağlıklı gebelik süreci geçirir ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.hadi inşallah maşallah diyelim...
Cumartesi yaptırdm canım progesteron ve hemogramada baktı olumlu konustu sulandırıcı iğneye başladım bugun 3.gün canım bakalım cuma kese için gidecem hayırlısı artkZK_ASK canım nasılsın testi tekrarladın mı
rabbim yüzünü güldürsün süreçlerini yakından bilen biri olarak tüm içten duam canımCumartesi yaptırdm canım progesteron ve hemogramada baktı olumlu konustu sulandırıcı iğneye başladım bugun 3.gün canım bakalım cuma kese için gidecem hayırlısı artk
Dış gebeliği beraber yaşadık ardından yasadıklarımı biliyorsunuz hamileliği kimseye soylemedm ailem yanımda dıye onlar biliyo birde siz. Dualarınızı eksik etmeyeceğinizi biliyorum Allah razı olsun heran benimde duamdasınız hiç birimize acı yaşatmasın Rabbim sağlıkla nasip etsin canım.. ocağa şubata kalmadan seninde müjdeni alalım inşallahh♡♡♡rabbim yüzünü güldürsün süreçlerini yakından bilen biri olarak tüm içten duam canım
allah tamamına erdirsin
inşallah güzel haberler alırız senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?