2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kuzum Allaha sukur iyiyim ben aynıyım inşallah bi an önce vrrm hayrlı hberi

inanmıyorum doğurdunmu ayyyyy Allah bağışlasın saglıkla buyusun özledim sizleri ya

Kııııız nerelerdesin özlettin kendini
Geldin de beni neden etiketlenedin
Çok merak ettim seni keyfin sağlığın nasıl
Bende özledim sizleeriii işe grdım çalışıyrm
aynı canm değişn bişy yok inşallah yakın zamanda olur katılırım kervana etıketleyemedım cıkmadı ismin ondan kuzum nasılsın sen bakimmm

Ben hep burdayim demirbaş :/ sen nerelerdesin asil :)
Ben aynı kervandayım daha terfı edemedım hamişliğe :) cok şükür iyiyim şimdilik yenı ay yenı başlangcc

Ahh balım geçti bak şükür hayrlısıyla almışın bwbişi kucagına ayyy cok mutlu oldum ya bebiş iyi dımı

Allah şifa versın korusun sizi canm bnm inşallah su gunlerı atlatr kolayca kavusursun yavruna bıraz daha rapor mu alsaydın acaba

Çok şükür canm bizde özledik seni dön sahalara artık sen neler yapıyorsun bakalm??

Geçmiş olsun canm neden olurmuş bu yağlanma. Seker için yemene icmene dikkat et aman

Vakti saati belli degil dogru diyorsun Allah buyuk bakalimm. Zaten 3aylik surede olmazsa da asilama var kismet. Rabbimm annelik yolunda ugrasanlara ve annelere saglik versinn. Bizler dayanikli olursak bebislerde saglikla olur buyur insallah.

Rabbim sifa versinn canimm. Hamilelik sekeri bazi hamilelerde duyuyoruz diyetine dikkat et insallah sorun olmaz. Ama karaciger yaglanmasina nasil onlem olur bilemedim. Ilac falan da kullanilmiyor. En iyisi sen izin alip dinlen biraz hersey yoluna girer moralini yuksek tutman lazim

Canım ya kıyamam çok geçmiş olsun korkma bebek iyidir inşallah dr sıkıntı olsaydı soylerdı mutlaka , içini ferah tut gebeliğin belirli dönemlernde leke olabiliyo ne yazık ki doktorunla konuş istersen progestan iğne vursunlar .. ayrıca şeker ve karaciğer yağlanması neden dolayı oluyosa onu bul onun uzerıne git gerekli ilaçları vermedi mi dr onun için? Bi lacı var mı yani bilmiyorumda... Allah yardımcın olsun canım ne diyeyim üzülme dualarımdasın sağ salim yavruna kavuş inşallah.

Napysn canim bittimi lekelenmen

ZK_ASK Canim nasil sevindim anlatamam. Bu kez Rabbim saglikla kucagina almayı nasip etsin insallah. Demek ki pihtilasmadan dolayi yaşamamış kuzun. Olsun önlemi alındı. Bu yaşayacak insallah ignelerini yapip coraspini kullanınca. Her sey geçiyor bir bakmışsın kucağında. Insallah :)

Nisaberatim Ah kuzum çok Sagol Rabbim tez vakitte sana da nasip etsin. Dualarimdasin.

yanne Ben dogurdum diyecegin gunleri sabirsizlikla bekliyorum. Kendine cok dikkat et canım.

gulii7 Bu uykusuzluk hamileliktekine benzemiyor canim. Hele bi doğur anlayacaksın ne demek istedigimi :) Ama kucagindaki melek icin her şeye değer :)

YaKaMoZz-z Sorma canım. Bu kadar zor olabilecegini tahmin etmiyordum. Buna da şükür bu gunler de gececek keyfini surmeye baslayacagim insallah. Sabirla bekliyorum:)

Yaa canımsın çok tesekkur ederım benimle sevinip üzüldünüz hakkınızı ödeyemem iyiki varsınız Allah bunu kucağımıza almayı nasip eder inşallah doğuma kadar iğne yaparsam heryerim moraracak göbeğimdeki iğne yerleri morardı bile ama olsun sağlıkla doğsun da yeterki :)

Biliyosun zor olanın kıymeti daha çok sende şimdi uykusuzluk vs cefasını çekiyosun elbet sefasını süreceksin onu sana verene şükürler olsun dayanıklı anneciği :) kaç günlük oldunuz sütün iyi geliyor mu

aynen valla...iyi cok sukur.igneler nasil gidiyor zor mu..bende dun dr a gittim 1 aralik ta catlatma ignesi 2 4 araliktada calisma verdi.bakalim artik kismet
Az kalmış bu hafta tempolu geçecek desene :) göbeğim yer yer morluk içinde sen coraspin kullanıyorsun dimi

Valla bu ara kullanmiyrm aklima gelmedi.zaten genetk dr um send igneyefln kesinlikle gerek yok.sendeki pihtilasma deil dedi ben onlem icin kullancm.oyuzden hamile kalana kadar pek dikkat etmiyrm. Bi kakalimda hayirlisiyla.benim dierleri 3 aya kadar durmustu hemen bsiey olmaz heralde diye dusunyrm

Pıhtılaşma yoksa rahatsın o zaman ben sende de var diye hatrlıyorum kafa gitmiş benim :) hayırlısı artk yeni yıla hamiş girersin inşallah

Amin canım inşallah
ilaç var kullanıyorum yağlanma için şeker için insülin vuruluyorum
progestan fitil kullanıyorum sabah akşam
su günlr bi geçse de feraha kavuşsam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…