- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 30
Kuzum Allaha sukur iyiyim ben aynıyım inşallah bi an önce vrrm hayrlı hberiAllah razı olsun canım... Iyıyım son zamanlar artık ıyıce ırılesti göbegım.. Agır hareketlerle zamanımızı beklıyoruz. Haxırlıklar da kendı capımda tamaladım. Pasamızı beklıyoruz.
Sen nasılsın son durumlar nasıl canım.
inanmıyorum doğurdunmu ayyyyy Allah bağışlasın saglıkla buyusun özledim sizleri yaMerhaba kızlar. Uzun zamandır yazmiyordm kızım 51 günlük oldu çok şükür birbirimize alıştık su gaz sorunları epey zorluyor ikimizide ama atlaticaz inslh bu günleride.
Geçen sene bu zamanlar burda deli gbi çare ariyordum kavustum kizceme inslh sizlerde bir an önce evlatlariniza kavuşursunuz . Allahım hamile olana bir avazda sagliklica kurtulmayı . Hamile kalmak için uğraşanlarida tez vakitte sağlıklı ve hayırlı bi şekilde hamile kalmayı nasip etsn :)
Bende özledim sizleeriii işe grdım çalışıyrmKııııız nerelerdesin özlettin kendini
Geldin de beni neden etiketlenedin
Çok merak ettim seni keyfin sağlığın nasıl
Ben aynı kervandayım daha terfı edemedım hamişliğe :) cok şükür iyiyim şimdilik yenı ay yenı başlangccBen hep burdayim demirbaş :/ sen nerelerdesin asil :)
Ahh balım geçti bak şükür hayrlısıyla almışın bwbişi kucagına ayyy cok mutlu oldum ya bebiş iyi dımıNisaberatim Canim hoşgeldin. Ben dogurdum. Cok zor zamanlar geçirdim aylarca yatarak korkuyla gecti hamileligim. En sonunda erken dogumla kucagima aldım bebeğimi. 54 günlük oldu gaz sancilari uykusuzluk alismaya çalışıyorum. Sen nasilsin seni cok merak etmistik.
İyiyim canm bn aynıyım değişiklik yok ayy hepınız kavşmusunuz cok şukur ya:))Nisaberatim canım merhaba nasısınn... neler yaptın ne drumdasın
Allah şifa versın korusun sizi canm bnm inşallah su gunlerı atlatr kolayca kavusursun yavruna bıraz daha rapor mu alsaydın acabamerhaba arkadaşlar zor günler geçiriyorum dualarınıza ihtiyacım var
salı günü bayılma ile hastaneye kaldırıldım bebekte bi sıkıntı yok şekerim ve karaçiğer yağlanması çok fazla bir gece hastanede kaldım çarşamba çıktım eşimle içimiz rahat etmedi antalya ya özel bir hastaneye gittik bebekte bi sıkıntı olmadığını fakat benim değerlerimin yüksek olduğunu dikkat etmem gerektiğini söyledi. kızlar dikkat ediyorum ama neden böyle oluyor anlamıyorum raporluydum bugün iş başı yaptm hafif lekelenme var ve belim ağrıyor aynı şeyi cuma günü de yaşadım fakat dr normal dedi.
lütfen dualarınızı eksik etmeyin .
hiç bilmiyorum ki yaa 2 ay daha dayanayım diyorum da. ne yapacağımı şaşırdım yaaAllah şifa versın korusun sizi canm bnm inşallah su gunlerı atlatr kolayca kavusursun yavruna bıraz daha rapor mu alsaydın acaba
Çok şükür canm bizde özledik seni dön sahalara artıkKuzum Allaha sukur iyiyim ben aynıyım inşallah bi an önce vrrm hayrlı hberi
inanmıyorum doğurdunmu ayyyyy Allah bağışlasın saglıkla buyusun özledim sizleri ya
Bende özledim sizleeriii işe grdım çalışıyrm
aynı canm değişn bişy yok inşallah yakın zamanda olur katılırım kervana etıketleyemedım cıkmadı ismin ondan kuzum nasılsın sen bakimmm
Ben aynı kervandayım daha terfı edemedım hamişliğe :) cok şükür iyiyim şimdilik yenı ay yenı başlangcc
Ahh balım geçti bak şükür hayrlısıyla almışın bwbişi kucagına ayyy cok mutlu oldum ya bebiş iyi dımı
Geçmiş olsun canmmerhaba arkadaşlar zor günler geçiriyorum dualarınıza ihtiyacım var
salı günü bayılma ile hastaneye kaldırıldım bebekte bi sıkıntı yok şekerim ve karaçiğer yağlanması çok fazla bir gece hastanede kaldım çarşamba çıktım eşimle içimiz rahat etmedi antalya ya özel bir hastaneye gittik bebekte bi sıkıntı olmadığını fakat benim değerlerimin yüksek olduğunu dikkat etmem gerektiğini söyledi. kızlar dikkat ediyorum ama neden böyle oluyor anlamıyorum raporluydum bugün iş başı yaptm hafif lekelenme var ve belim ağrıyor aynı şeyi cuma günü de yaşadım fakat dr normal dedi.
Yaa inşallah tutmuştur sıkıntı olmaz merak etme bende geçen hafta antibiyotik attım gerçi değerim negatifti o zaman :) ne zaman ne olacağı belli olmuyor Allah hayırlı olanı yaşatsın sabahta ben gideceğim bakalım inşallah başlatır peçeteye sildikçe geliyo leke ben sanırım rahat hamilelik yaşayamayacağım hiç bunada şükür yatmaya razıyız 9 ay o sağlıklı ve iyi olsunda diye düşünüyoruz hep
merhaba arkadaşlar zor günler geçiriyorum dualarınıza ihtiyacım var
Ikı gun oldu reglım bıttı yzayan akıntı geldıÇok şükür canm bizde özledik seni dön sahalara artıksen neler yapıyorsun bakalm??
Biraz daha dınlnmelisin bence canm yahiç bilmiyorum ki yaa 2 ay daha dayanayım diyorum da. ne yapacağımı şaşırdım yaa
Canım ya kıyamam çok geçmiş olsun korkma bebek iyidir inşallah dr sıkıntı olsaydı soylerdı mutlaka , içini ferah tut gebeliğin belirli dönemlernde leke olabiliyo ne yazık ki doktorunla konuş istersen progestan iğne vursunlar .. ayrıca şeker ve karaciğer yağlanması neden dolayı oluyosa onu bul onun uzerıne git gerekli ilaçları vermedi mi dr onun için? Bi lacı var mı yani bilmiyorumda... Allah yardımcın olsun canım ne diyeyim üzülme dualarımdasın sağ salim yavruna kavuş inşallah.merhaba arkadaşlar zor günler geçiriyorum dualarınıza ihtiyacım var
Napysn canim bittimi lekelenmenCanım ya kıyamam çok geçmiş olsun korkma bebek iyidir inşallah dr sıkıntı olsaydı soylerdı mutlaka , içini ferah tut gebeliğin belirli dönemlernde leke olabiliyo ne yazık ki doktorunla konuş istersen progestan iğne vursunlar .. ayrıca şeker ve karaciğer yağlanması neden dolayı oluyosa onu bul onun uzerıne git gerekli ilaçları vermedi mi dr onun için? Bi lacı var mı yani bilmiyorumda... Allah yardımcın olsun canım ne diyeyim üzülme dualarımdasın sağ salim yavruna kavuş inşallah.
ZK_ASK Canim nasil sevindim anlatamam. Bu kez Rabbim saglikla kucagina almayı nasip etsin insallah. Demek ki pihtilasmadan dolayi yaşamamış kuzun. Olsun önlemi alındı. Bu yaşayacak insallah ignelerini yapip coraspini kullanınca. Her sey geçiyor bir bakmışsın kucağında. Insallah :)
Nisaberatim Ah kuzum çok Sagol Rabbim tez vakitte sana da nasip etsin. Dualarimdasin.
yanne Ben dogurdum diyecegin gunleri sabirsizlikla bekliyorum. Kendine cok dikkat et canım.
gulii7 Bu uykusuzluk hamileliktekine benzemiyor canim. Hele bi doğur anlayacaksın ne demek istedigimi :) Ama kucagindaki melek icin her şeye değer :)
YaKaMoZz-z Sorma canım. Bu kadar zor olabilecegini tahmin etmiyordum. Buna da şükür bu gunler de gececek keyfini surmeye baslayacagim insallah. Sabirla bekliyorum:)
Progestan iyi geldi canım şükür lekelenme kesildi sen nasılsın asi ve hoyrat yorumlarla benim gibi sürekli banlanıyorsunNapysn canim bittimi lekelenmen
Progestan iyi geldi canım şükür lekelenme kesildi sen nasılsın asi ve hoyrat yorumlarla benim gibi sürekli banlanıyorsun
Az kalmış bu hafta tempolu geçecek desene :) göbeğim yer yer morluk içindeaynen valla...iyi cok sukur.igneler nasil gidiyor zor mu..bende dun dr a gittim 1 aralik ta catlatma ignesi 2 4 araliktada calisma verdi.bakalim artik kismet
Pıhtılaşma yoksa rahatsın o zaman ben sende de var diye hatrlıyorum kafa gitmiş benim :) hayırlısı artk yeni yıla hamiş girersin inşallahValla bu ara kullanmiyrm aklima gelmedi.zaten genetk dr um send igneyefln kesinlikle gerek yok.sendeki pihtilasma deil dedi ben onlem icin kullancm.oyuzden hamile kalana kadar pek dikkat etmiyrm. Bi kakalimda hayirlisiyla.benim dierleri 3 aya kadar durmustu hemen bsiey olmaz heralde diye dusunyrm
Amin canım inşallahCanım ya kıyamam çok geçmiş olsun korkma bebek iyidir inşallah dr sıkıntı olsaydı soylerdı mutlaka , içini ferah tut gebeliğin belirli dönemlernde leke olabiliyo ne yazık ki doktorunla konuş istersen progestan iğne vursunlar .. ayrıca şeker ve karaciğer yağlanması neden dolayı oluyosa onu bul onun uzerıne git gerekli ilaçları vermedi mi dr onun için? Bi lacı var mı yani bilmiyorumda... Allah yardımcın olsun canım ne diyeyim üzülme dualarımdasın sağ salim yavruna kavuş inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?