2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım yakın zamanda çıkacaktır bebeğin bizde de sariilik vardı geciyo bi çoğu hemen bizimki uzamış sarılık oldu 40 günde anca geçti . Göğüslerini sağlıyor musun ? Canım hemen çıkacağını bilsen bile bi burkuluyorsun. Evlat çok başka :) rahatlamaya calis ve dinlen zor bi maraton seni bekliyor bebeğin yanına geldiğinde onla ilgilenmekten yemegi zor yiceksin :)

Canim merak etme nerdeyse her bebekte olan seyler bunlar.3 5 gune toparlar cikarirlar.unutulur gidilir bugunler.kahretme kendine sutunde etkilenir.gelip gecici seyler uzulme tadini cikar.3 5 gun sık disini.sonrasi hep sizin insallah

Kızlar herkese merhaba, ben grubu kaybettim desem:) uyarı da gelmedi normalde mesaj gelince telde KIRMIZı buton haber veriyordu:) ben de kimse girmiyor sandım,bi ay girmedim hamileler doğuranlar:) ben girmeyeyim en iyisi

Kızlar herkese merhaba, ben grubu kaybettim desem:) uyarı da gelmedi normalde mesaj gelince telde KIRMIZı buton haber veriyordu:) ben de kimse girmiyor sandım,bi ay girmedim hamileler doğuranlar:) ben girmeyeyim en iyisi
Olur mu niye giemiyomuşsun grubu ayakta tutan bizleriiiz :) nasılsın iyi misin?

Olurmu bak herkes gider herkes deisir ben demirbaş sabit kalir :)

Olur mu niye giemiyomuşsun grubu ayakta tutan bizleriiiz :) nasılsın iyi misin?
Iyiyim canım aynı tas aynı hamam . Laparoskopi olmuştum ben belki hatırlamzsınız, altı ay bekle demişti , Şubat gibi hala olmaZsa gidicem doktora, tek tüpüm var belki gecikmeli de olsa olur bakalım kısmet, gözün aydın canım seninde inşallah güzel devam edecek, nasıl oldu kaçırdım ben , sonuçlanırın nasıl çıkmıştı neden oluyormuş düşükler

Hatırlıyorum canım inşallah geç olsun da güç olmasın kaybın olmasındansa bi kaç ay daha bekle inşallah en yakın zamanda mucizen gerçekleşirde sağlıkla ilerler sağlıkla doğar hayırlısı olsun inşallah hakkınızda..

Benim kanda pıhtılaşma varmış canım 3 gen'de heterozigot çıktı. Coraspin kullanıyorum şimdi her gün birde iğne yapıyorum sulandırıcı. Progestan kullanıyorum lekelenme için. Valla zor yani Allah hayırlısını nasip etsin. İnşallah sizlere sıkıntısız bi süreç nasip eder. Salı dr.a gideceğiz nasip olursa kalp atışı için. Geç döllenme olmuş 1 hafta geriden geliyodu kese. Aman benim iş hamile kalmakla bitmiyor anlayacağın :) Allah hepimizin yardımıcısı olsun bu yıl bu 3.gebelik bakalım sonumuz hayırlı olsun.

yanne canım tebrik ederim geçmiş olsun annesine babasına vatanına hayırlı bir evlat olsun inşallah
Bebeğin için endişe etme çoğu Yen’i doğan bebek aynı sıkıntıyı yaşıyor Allah başka sıkıntı vermesin ennnn kısa zamanda yavrunuza kavuşun inşallah
ZK_ASK canım kontrolün yarın değil mi lütfen beni etiketle canım merakla bekliyor olcam inşallah güzel haberlerini

Salıya erteledim öyle denk geldiii bende merak ediyorummm duanı esirgeme :)

Sagol canım benim allah razı olsun bugun gordum yavrumu daha dınc geldı bana ama tabi sarılık atlatması ıcın bıraz zamana ihtiyacı var allahım bıze bagıslar ınsallah bu saaten sonra kayıp daha acı Rabbim buyuk

Öyle canım dr sarılıktan korkmuyor ama enfeksiyon var o bşr surec antibiyotik tedavısi gorecek perşembeye kadar bakıcaz sonrasına.
Ctesı gecesınden berı Sutum gelmeye basladı sagıyorum hastaneye bırakıyoruz yavrum ılk defa pazar gunu ıcebildi yani sütünü.
Vallahi öyle gelsin artık yapcal bisey yok razıyız her cefaya bu cok acı verıcıymıs canımız yandı saskın ördek gibiyiz esımle...

Canim merak etme nerdeyse her bebekte olan seyler bunlar.3 5 gune toparlar cikarirlar.unutulur gidilir bugunler.kahretme kendine sutunde etkilenir.gelip gecici seyler uzulme tadini cikar.3 5 gun sık disini.sonrasi hep sizin insallah
Sagol canım benim öyle bizde boyle avunuyoruz insallah da boyle umduğumuz gıbı olur bu gunleri mazi olarak anarız.

Sagol canım benim ınsallah

Aklına kötü şeyler getirme yaa Allah evladınızı size bağışlasın inşallah canım psikolojik durumunu anlıyorum tabiki ama neyin ne olduğunu sen dsha iyi biliyorsun şuan kollarında olmadığı için böylesin al kokla sev emzir o zaman çok başka olacaksın Allahın izniyle. Sadece biraz sabır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…