- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Canım yakın zamanda çıkacaktır bebeğin bizde de sariilik vardı geciyo bi çoğu hemen bizimki uzamış sarılık oldu 40 günde anca geçti . Göğüslerini sağlıyor musun ? Canım hemen çıkacağını bilsen bile bi burkuluyorsun. Evlat çok başka :) rahatlamaya calis ve dinlen zor bi maraton seni bekliyor bebeğin yanına geldiğinde onla ilgilenmekten yemegi zor yiceksin :)Cok tesekkurler kızlar... Sezeryan ile alındı tabi erken oldugu ıcın bebegimde solunum sıkıntısı vardı hemen kuveze alındı sutum gelmedı solunum nedeniyle agızdan beslenemedı simdide sarılık basladı ben bu aksam taburcu okdum ama bebegimi hastanede bıraktık argık yavas yavas sutum gelmeye basladı bakalım ıns toparlar ama cok canımız yandı esımle burulduk allah buyuktur diyip duadan baska bısey gelmiyor elimizden.
Canim merak etme nerdeyse her bebekte olan seyler bunlar.3 5 gune toparlar cikarirlar.unutulur gidilir bugunler.kahretme kendine sutunde etkilenir.gelip gecici seyler uzulme tadini cikar.3 5 gun sık disini.sonrasi hep sizin insallahCok tesekkurler kızlar... Sezeryan ile alındı tabi erken oldugu ıcın bebegimde solunum sıkıntısı vardı hemen kuveze alındı sutum gelmedı solunum nedeniyle agızdan beslenemedı simdide sarılık basladı ben bu aksam taburcu okdum ama bebegimi hastanede bıraktık argık yavas yavas sutum gelmeye basladı bakalım ıns toparlar ama cok canımız yandı esımle burulduk allah buyuktur diyip duadan baska bısey gelmiyor elimizden.
Olur mu niye giemiyomuşsun grubu ayakta tutan bizleriiiz :) nasılsın iyi misin?Kızlar herkese merhaba, ben grubu kaybettim desem:) uyarı da gelmedi normalde mesaj gelince telde KIRMIZı buton haber veriyordu:) ben de kimse girmiyor sandım,bi ay girmedim hamileler doğuranlar:) ben girmeyeyim en iyisi
Olurmu bak herkes gider herkes deisir ben demirbaş sabit kalir :)Kızlar herkese merhaba, ben grubu kaybettim desem:) uyarı da gelmedi normalde mesaj gelince telde KIRMIZı buton haber veriyordu:) ben de kimse girmiyor sandım,bi ay girmedim hamileler doğuranlar:) ben girmeyeyim en iyisi
Iyiyim canım aynı tas aynı hamam . Laparoskopi olmuştum ben belki hatırlamzsınız, altı ay bekle demişti , Şubat gibi hala olmaZsa gidicem doktora, tek tüpüm var belki gecikmeli de olsa olur bakalım kısmet, gözün aydın canım seninde inşallah güzel devam edecek, nasıl oldu kaçırdım ben , sonuçlanırın nasıl çıkmıştı neden oluyormuş düşüklerOlur mu niye giemiyomuşsun grubu ayakta tutan bizleriiiz :) nasılsın iyi misin?
:) inşallah güzel haberler vereceğimiz günler de gelir.Olurmu bak herkes gider herkes deisir ben demirbaş sabit kalir :)
Hatırlıyorum canım inşallah geç olsun da güç olmasın kaybın olmasındansa bi kaç ay daha bekle inşallah en yakın zamanda mucizen gerçekleşirde sağlıkla ilerler sağlıkla doğar hayırlısı olsun inşallah hakkınızda..Iyiyim canım aynı tas aynı hamam . Laparoskopi olmuştum ben belki hatırlamzsınız, altı ay bekle demişti , Şubat gibi hala olmaZsa gidicem doktora, tek tüpüm var belki gecikmeli de olsa olur bakalım kısmet, gözün aydın canım seninde inşallah güzel devam edecek, nasıl oldu kaçırdım ben , sonuçlanırın nasıl çıkmıştı neden oluyormuş düşükler
Sen hamile kaldığında bu msjı alıntı yapacağım buraya yazdım :)Olurmu bak herkes gider herkes deisir ben demirbaş sabit kalir :)
Sen hamile kaldığında bu msjı alıntı yapacağım buraya yazdım :)
görürsün sen
Salıya erteledim öyle denk geldiii bende merak ediyorummm duanı esirgeme :)yanne canım tebrik ederim geçmiş olsun annesine babasına vatanına hayırlı bir evlat olsun inşallah
Bebeğin için endişe etme çoğu Yen’i doğan bebek aynı sıkıntıyı yaşıyor Allah başka sıkıntı vermesin ennnn kısa zamanda yavrunuza kavuşun inşallah
ZK_ASK canım kontrolün yarın değil mi lütfen beni etiketle canım merakla bekliyor olcam inşallah güzel haberlerini
Tamam canım dualarım seninle musmutlu şeyler yaz buraya tamam mıSalıya erteledim öyle denk geldiii bende merak ediyorummm duanı esirgeme :)
Sagol canım benim allah razı olsun bugun gordum yavrumu daha dınc geldı bana ama tabi sarılık atlatması ıcın bıraz zamana ihtiyacı var allahım bıze bagıslar ınsallah bu saaten sonra kayıp daha acı Rabbim buyukCanım benim yaaa @okeanoss00 ikinizin doğum hikayesi hüzünlü oldu ama çok şükür ki sağlıklısınız sarılıkta her yeni doğanda olabilen birşey biliyorsun o şuan çok küçük savunmasız Allah yarfımcısı olsun inşallah yuvanıza biran önce gelirde can şenliğiniz olur üzülmeyin zor olanı yaşıyosak güçlüyüz demektir sabredin lütfen olur mu dualarım sizinle ♡♡♡
Öyle canım dr sarılıktan korkmuyor ama enfeksiyon var o bşr surec antibiyotik tedavısi gorecek perşembeye kadar bakıcaz sonrasına.Canım yakın zamanda çıkacaktır bebeğin bizde de sariilik vardı geciyo bi çoğu hemen bizimki uzamış sarılık oldu 40 günde anca geçti . Göğüslerini sağlıyor musun ? Canım hemen çıkacağını bilsen bile bi burkuluyorsun. Evlat çok başka :) rahatlamaya calis ve dinlen zor bi maraton seni bekliyor bebeğin yanına geldiğinde onla ilgilenmekten yemegi zor yiceksin :)
Sagol canım benim öyle bizde boyle avunuyoruz insallah da boyle umduğumuz gıbı olur bu gunleri mazi olarak anarız.Canim merak etme nerdeyse her bebekte olan seyler bunlar.3 5 gune toparlar cikarirlar.unutulur gidilir bugunler.kahretme kendine sutunde etkilenir.gelip gecici seyler uzulme tadini cikar.3 5 gun sık disini.sonrasi hep sizin insallah
Sagol canım benim ınsallahyanne canım tebrik ederim geçmiş olsun annesine babasına vatanına hayırlı bir evlat olsun inşallah
Bebeğin için endişe etme çoğu Yen’i doğan bebek aynı sıkıntıyı yaşıyor Allah başka sıkıntı vermesin ennnn kısa zamanda yavrunuza kavuşun inşallah
ZK_ASK canım kontrolün yarın değil mi lütfen beni etiketle canım merakla bekliyor olcam inşallah güzel haberlerini
Aklına kötü şeyler getirme yaa Allah evladınızı size bağışlasın inşallah canım psikolojik durumunu anlıyorum tabiki ama neyin ne olduğunu sen dsha iyi biliyorsun şuan kollarında olmadığı için böylesin al kokla sev emzir o zaman çok başka olacaksın Allahın izniyle. Sadece biraz sabır...Sagol canım benim allah razı olsun bugun gordum yavrumu daha dınc geldı bana ama tabi sarılık atlatması ıcın bıraz zamana ihtiyacı var allahım bıze bagıslar ınsallah bu saaten sonra kayıp daha acı Rabbim buyuk
Gelecek tabi. Neden gelmesin ? Var mı cevabın :)gelcekmi ogun oyle bi gun gercekten ya :)
Dogru soyluyorsun.umutsuzluktan baska bi cevabim yok :)Gelecek tabi. Neden gelmesin ? Var mı cevabın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?