2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ZK_ASK kuzuuu çok sevindim bana da dua et nolur :) bata son 3 benim de :) test yapmakla yapmamak arasında bir yerdeyim . Kendim de o cesareti göremiyorum

ZK_ASK kuzuuu çok sevindim bana da dua et nolur :) bata son 3 benim de :) test yapmakla yapmamak arasında bir yerdeyim . Kendim de o cesareti göremiyorum
Yaa etmez miyim her an duamdasınız canım benim..

Benimde ihtiyacım var duaya

Seni çok iyi anlıyorum valla yapmak istersen yap merakını gider, ben çok erkem başlamıştım test yapmaya sen iyi dayanmışsın :)

Bat 3 canim.bugune saymazsak 2 hatta.yok zaten belirtilerimde adet yonunde.atesim dusuk.en basindan beri.biliyordum iste ben bikere kalsamda 2. Ye yine zor kalirim :/
Yahu dur niye öyle diyosun hemen karalar bağlama hayatta hiç bişey garanti değil ki hamile kalacağının garantisi olsun. Ama kaldın birkere. Ben inanıyorum yani devamı gelecek. Nasip de Allah de bırak. Bu ay bitkisel dene. İlaç kullanma bence. Bol yürüyüş yap yumurtlamaya kadar. İlacın etkisi bu ayda da var zaten canım

Kullanmiycam zaten.kendi dedigim cayi icicem bakalm artik hayilisi dedigin gibi napalim kismet

Kullanmiycam zaten.kendi dedigim cayi icicem bakalm artik hayilisi dedigin gibi napalim kismet
Benim o çayda gözüm vardı yapacaktım ama kısmet inşallah sen kulandığnda hamile kalırsın belirtiler var mı göğüs kasık ağrısı şuan?

Benim o çayda gözüm vardı yapacaktım ama kısmet inşallah sen kulandığnda hamile kalırsın belirtiler var mı göğüs kasık ağrısı şuan?
Onlar varda klomen kullaninca zaten oluyor cani..vucut isim dustu rahim agzi vok asagida.bu ay icin umut yok yani

Merhabalar çatlatma iğnesi kullandım bu ay 9. Günüm bugün göğüs uçlarım hasas böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı?

Canim gozun aydin. Allah anali babali buyutsun tez vakitte evinize de getirin insallah. 36 haftalik mi dogdu senin de bebegin benim oglan gibi?

Ben yumurtlamanın 10.günü kanda öğrendim canım 7.günü kanda negatifti 3 gün sonrası pozitif :)
Maalesef bu ayda olmadı . İlk defa 1 er gün arayla denediğimiz tek aydı dün erken gebelik testi alıp yaptım . Çıkmadı işte bir silik çizgi bile Yok . Kendimi tükenmiş hissediyorum . Çok yoruldum çok .

Stres yapma kendıne canım kırmızılar gelmedikçe umudunu kesme hayırlısı demiyomuyuz sabret

ZK_ASK geldi benm kirmizilsr.3 gun erken geldi guya igneyle.anlamadm ama soz konusu ben olinca :) senin nasil gidiyor belirtilerin basladimi

ZK_ASK geldi benm kirmizilsr.3 gun erken geldi guya igneyle.anlamadm ama soz konusu ben olinca :) senin nasil gidiyor belirtilerin basladimi
İğnenin kaçıncı günü ki bugun?

İğnenin 16. 18.günleri gelir genelde biliyorsun. 14gün geriye git bakalım ogün çatlamış yumurtan malum ilişki olmuş mu kaydettn mi:) ben kaydederdim herşeyi..

Ya benim göğüslerim taşla kaya oldu bildiğin. En belirgini bu nadiren bulantı, kasık ağrısı var işte kabuslara devam ağlayarak uyandım yıne bugun

Kabus bende cok goruyordum yaa.gercekten surekli kabus modu.goguslerim benim 6. Haftadan sonra yavastan baslamisti.igneden 2 once catlamis gorunuyor canim yum. 14 gun onceyi baz alirsak.iliski olmustu ..nasip deilmis artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…