2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canım sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyor

Gelecek annesi sen hiç merk etme ona orda çok iyi bakıcaklar emin ol herşey sağlığı için bi zamn sonra hepsi geride kalick unutucaksniz bu günleri sabır ..

Gelecek annesi sen hiç merk etme ona orda çok iyi bakıcaklar emin ol herşey sağlığı için bi zamn sonra hepsi geride kalick unutucaksniz bu günleri sabır ..
Sagol canım insallah bugun de gittik daha ıyı yavrum gun gectıkce ve sutumu aldıkca ıyı olucak sagolasınız.
ZK_ASK canım hadı guzel haberlerinizi bekliyoruz dualarımdasınız...

Bu belirtiler olduğunda hamile niydiniz acaba aynısı bende de var cevap verirseniz çoook sevinirim:))

Teşekkür ederim canım benim de ağrılarım var inş güzel haber verebilirim göğüs uçlarımda irileşti ve o pütürcükler var ya onlar şişti yani daha belirgin hale geldi
Merhaba baya zaman geçmiş ama bu belirtiler olduğunda hamile miydiniz acaba değilseniz de sebeplerini öğrenebildiniz mi şişkinliklerin pütürlerin

Bu belirtiler olduğunda hamile niydiniz acaba aynısı bende de var cevap verirseniz çoook sevinirim:))
Evet canım bunlar erken hamilelik belırtılerım o zaman hamilelige yormamıstım ama sonrasında hamile oldıgumu ögrendim. Gecen hafta dogum yaptım umarım sizinde hamilelik belirtisidir. Allah muradınıza kavustursun.

Sagol canım insallah bugun de gittik daha ıyı yavrum gun gectıkce ve sutumu aldıkca ıyı olucak sagolasınız.
ZK_ASK canım hadı guzel haberlerinizi bekliyoruz dualarımdasınız...

ZK_ASK canım n’aptın doktora gittin mi ?

Kalp atışı yeni başlamış kızlar ritmi goruldu sesi cihaz algılayamadı çok küçük daha dedi. Rutin tahliller 4tüp kan idrar tahlili falan yaptırdık sonuç haftaya çıkacak inşallah devamı gelir öncekinde de bunlar oldu bu bizimle kalsın inşallah. Dr haftaya gel kalbini dinleyelim dedi şükür onun dışında sıkıntı yokmuş haftaya perşembe gideceğim nasip olursa. Çokkk sağolun ♡♡

7 yıl sonra doğal yolla hamile kaldım Kızlar nolursunuz bana fikir verin 5 hafta 5 günlükken alttan ultrason ile muayene etti doktorum sadece keseyi gördü içinin boş mu dolu mu olduğunu henüz bilemeyiz dedi çok korktum vajinal muayene de 6. Haftama 2 gün varken bebeğin kesenin içinde görülmesi gerekiyor mu

Bu kadar korkma şuan erken bence. Ne zaman çağırdı birdaha?

Hadi gozun aydin canim.rabbim tamamina erdirsin ins ❤ bende simdi tahlil yaptim...sonuc tekrar deneyin :/

Kalp atışı için gidecez inşallah herşey yolundadır.

Neyi var babanın canım iyidir inşallah, çok geçmiş olsun

canım duymuşsun kalp atışını maşallah allah sağlıkla kucağında göstersin arkadaşım
çok sevindim. kaç haftalık kuzu şimdi

canım babam kolon kanseri geçen sene ameliyat oldu. kemo aldı
3er aylık kontrollere düştü son kontrolde iki polip görüldü kanser öncesi evre çıktı
dr onları almamız gerek dedi 19 aralıkta ameliyat olacak yeniden
allah hayırlısı ile bunuda atlatmayı nasip etsin

Yaaaa çok geçmiş olsun inşallah atlatırsınız Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez derim hep, ameliyatta ve sonrasında Allahım yardımcısı olsun tüm hastalarımıza şafi ismiyle şifa versin inşallah

Biz kalbi duyamadık 6+1de ritmi görüldü çok küçük dedi, haftaya gidecez artık inşallah duyarız canım benim Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…