2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnşallah canım çok teşekkür ederim :) sen iğneyi kol bacak göbek hepsinden vurdun mu?
Sadece göbekten yaptm bn canım doğuma kadar hem de :) bacağa veya kola cesaret edemedim 7.ay bittikten sonra karnim çok acidi damrsiz yer bulmakta çok zorlandımm ama koluma yapacak kimse yoktu bacaktan bn aşırı derecede korkuyorm yapamazdm

Benm göbek sertleşti valla yapamıyorum artık kolumdan bende yapmayı bilmiyorum eşime yaptırdım nolur yapmayım dayanamıyorum dedi ama el mahkum :) iğneyi yaparken gözüme bakıyo iğne yakıyo tabi ama acımıyoki aşkım rahat ol diye diye yaptırdm bacağa başlarım yakında sağlıkla gelişsinde inşallah...

Senin minnak napıyooo kaç günlük oldunuz :)

82 günlük oldu, 1 hafta sonra 3 aylık olcaz :) Aynen dediğin gbi eşim kolumdan yapmaya cesaret edemedi denimm dedi bn denetmedm bile o evde yokken napcam dedm . Hemde bnm doktor yapabildigin yere kadr göbekten yap demişti daha etkili oluyormus. O sertlik geçer bence suan adet olmamanın şişliği o kanımca

İğnenin etkisi vs sürüyordur zaten...

Sana tavsiyem Bol yürüyüş yap yumurtlama dönemine kadar. Çalışsın vücut...

Niye geç yumurtlamak istemiyosn
Ya uzadikca dongum lh yukseliyo pcostan dolayi. Ve oda gebe kalmaya engel. Kosubandim var onda yurumeye calisyrm arada

Kendımden çok sizlere edıyorum canım benim. Allah en sağlıklı en stressiz halini yaşatsın gebeliğin... muradına eren kullarından etsin... iyisin değilmi sen?
Canım çok şükür iyiyim bugün vajinanın dış sağ tarafında dışardan belli olmayan ama dokununca kayan nohut büyüklüğünde bişey farkettim biraz endişelendim bakalım bi kaç gün geçmezse doktora gideceğim onun haricinde hamiş kalmaya çalışıyorum bakalım hayırlısı canım sen nasılsın

Ne acaba ? Bende de olmuştu sanki bi ara.. kendiliğinden geçmişti yani. İnşallah dr a gerek kalmadan geçer canım ♡ yum dmneminde misin ona gore hesap kitap yapıp heyecanlanayım :)) bende iyi şükür bildğn gibi

İnşaallah geçer canım Yok yumurtlama döneminden çıktım canım bakalım haftaya adet dönemim var

İnşaallah geçer canım Yok yumurtlama döneminden çıktım canım bakalım haftaya adet dönemim var
Yaaa inşallah bu son dmnemin olur 9 aylık bi ara çok hoş olur yani :) Allahım hayırla sağlıkla nasip etsin canım klomen vs mi kullandın

Ayni canim yum bekliyorz henuz bi belirti yok bakalm 12. Gunumdeyim.senin bidahaki ko trol nezaman
Kürlerini yaptın mı canım? İnşallah nasip olur bu ay♡♡♡
Doktor 1 ay sonra 2li test için gel dedi sanırım ben ocak 13 gibi giderim belkide daha erken bilmiyorum deli gibi göğüs ağrım ve kasık ağrım var onun dışında rahat geçiyo bu rahatlıkta batıyo haliyle korkuyorum inşallah hersey yolundadır

Yaaa inşallah bu son dmnemin olur 9 aylık bi ara çok hoş olur yani :) Allahım hayırla sağlıkla nasip etsin canım klomen vs mi kullandın
Yok canım eşimin seyiri vardı doktora bile gitmedim ama gel görki seyir iptal oldu öyle geçmiş oldu

Yok canım eşimin seyiri vardı doktora bile gitmedim ama gel görki seyir iptal oldu öyle geçmiş oldu
Vardır bi hayır hep engel çıkıyor zaten canım hayırlısı dıyoruz hayırlı olanı yaşatsın Rabbim. Sen yinede çalışmaya devam edersin zaten doktora gerek kalmasın inşallah

O bitki cayini ictm 5 gun.bask bisey yapmadm canm bakalm artk.belirtilere takilma benim gebelik bitmis ama belrtiler devam etmisti.rutin kontolde ogrendim.dr a gittigim gun bile cikarmistim.miden cok kotuydu. Sadece goguslerimin koyulugu aniden kesilmisti.bende 3 aydan itibaren hcg azaliyor diye ona yormustum.hic aklima gelmemisti bu hazin son :/

Olacağın önüne geçemiyoruz ne yazık ki... Rabbim bir daha kayıp yaşatmasın canım♡ dualarımdasın bu ay son bekleyişin olsun inşallahhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…