Canım beniim iyiyim şükürZK_ASK canım nasılsın
Anladım canım aman kendini yorma inşaallah geçecek o lekede miniğin biraz nazlı sadeceCanım beniim iyiyim şükür
Yatışa devam lekeler devam edıyordoktor 3 tane iğne yazdı 3gün arayla yaptrcam düşük önleyici, inşallah kesilir..
Seni sormalı eşin bu sefer gitmemişti dimi çalışmslar devam mı :)
İnşallah daha fazla beklemezsiniz ya seyirler işler bitmiyo ki bi..Anladım canım aman kendini yorma inşaallah geçecek o lekede miniğin biraz nazlı sadece
Evet canım adete çok az kaldı bakalım çalışmalar nasıl sonuçlanacak
Ama gün geçmiyorki benim eşimin işleri düzene girsin ocak sonunda seyir var Mart’ta gelecek
Nisa’nda yurt dışına gidecek Haziran da gelecek Temmuzda yine seyir var Ağustos’ta gelecek
sağol canım benim evet yaptım... Allah sizede nasip etsin canım...canım doğum yaptın demek allah analı ve babalı büyütsün evladını inşallah tebrik ederim
canım benim çok geçmiş olsun... Dikkat et bitanem... Korkma içini ferah tut inşallah sağlıkla alacaksın bebğini kucağına.. benim ablamında cok zordu gebeliği, 8 ay yattı resmen kanamaları oluyordu iğne yapıyordu oda... Ama yiğenim şimdi 7 yaşında maşallah... içini ferah tut canımCanım beniim iyiyim şükür
Yatışa devam lekeler devam edıyordoktor 3 tane iğne yazdı 3gün arayla yaptrcam düşük önleyici, inşallah kesilir..
Seni sormalı eşin bu sefer gitmemişti dimi çalışmslar devam mı :)
Çok teşekkür ederim tatlım benim sende dualarımdasınİnşallah daha fazla beklemezsiniz ya seyirler işler bitmiyo ki bi..
nasip olur denk gelirde hamile kalırsın inşallah dualarım seninle ❤
Stres yapmak yok :)
Çok teşekkür ederim tatlım benim sende dualarımdasın
Bu sabah kırmızılarla uyandım erken geldiler nasip değilmiş
Kızlar hayırlı sabahlar bana yardım edecek olan varmı ben normalde cok kısa periyodla hasta olurum 23 24 günde bir dün degil evel gün yanı 23. Günü kahve leke geşdi bende süpelendim test yaptım cift cizgi çıktı hemen acile gittim hcg 3+4 te 3456 çıktı bana cok yüksek geldi öncede dış gebelik yasadıgım için korkuyorum böyle yüksk çıkıp saglıklı bebegi olan varmı
İnşaallah minnoş bana bol bol dua et lütfen kendimi köşeye sıkışmış hissediyorumhayırlısını bekliyoruz inşallah nasip olduğu günü de göreceğiz kuzum
Her daim duamdasın elbette ama kendine bu zararı verme böyle düşünmek yarardan çok zararı olurİnşaallah minnoş bana bol bol dua et lütfen kendimi köşeye sıkışmış hissediyorum
Biliyorum canım benim nasip değilmiş daha bunun farkındayım ama insanların sorularından ve en çokta anne olamanın eşimi baba yapmamanın verdiği üzüntü hep içimde bir yerlerdeHer daim duamdasın elbette ama kendine bu zararı verme böyle düşünmek yarardan çok zararı olur
İçimden söküp atamadığım duyguda buydu benim. İnsan kendinden geçiyo artk onların isteği hevesi kursaklarında kalıyo diye insan kahroluyo anlıyorum da işte elimden bişy gelmiyo sadece duaBiliyorum canım benim nasip değilmiş daha bunun farkındayım ama insanların sorularından ve en çokta anne olamanın eşimi baba yapmamanın verdiği üzüntü hep içimde bir yerlerde
Birbirimizi anlayabilmek dua etmek tanımadan sevmek birbiri için endişelenmek çok teşekkür ederim canım iyiki varsınİçimden söküp atamadığım duyguda buydu benim. İnsan kendinden geçiyo artk onların isteği hevesi kursaklarında kalıyo diye insan kahroluyo anlıyorum da işte elimden bişy gelmiyo sadece dua
sendee iyiki varsın bu topikte çook şey öğrendim Allah hepinizin gönlündekini hayırla nasip etsin♡Birbirimizi anlayabilmek dua etmek tanımadan sevmek birbiri için endişelenmek çok teşekkür ederim canım iyiki varsın
sendee iyiki varsın bu topikte çook şey öğrendim Allah hepinizin gönlündekini hayırla nasip etsin♡
karamsarlık yok ama :) nasip işte
Yarın kontrol var canım inşallah herşey yolundadır. Allah razı olsun düşündüğün için.. Rabbim sizede kolaylık versin :)canım nasıl oldun. umarım herşey yolundadır.ben pek giremiyorum malum bebek ile uğraşıyorum ama aklımda ve dualarımdasın.
iyi canım sevindim. Güzel haberlerini bekliyorum ...Yarın kontrol var canım inşallah herşey yolundadır. Allah razı olsun düşündüğün için.. Rabbim sizede kolaylık versin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?