2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Anladım canım aman kendini yorma inşaallah geçecek o lekede miniğin biraz nazlı sadece

Evet canım adete çok az kaldı bakalım çalışmalar nasıl sonuçlanacak
Ama gün geçmiyorki benim eşimin işleri düzene girsin ocak sonunda seyir var Mart’ta gelecek
Nisa’nda yurt dışına gidecek Haziran da gelecek Temmuzda yine seyir var Ağustos’ta gelecek

İnşallah daha fazla beklemezsiniz ya seyirler işler bitmiyo ki bi..
nasip olur denk gelirde hamile kalırsın inşallah dualarım seninle ❤

Stres yapmak yok :)

canım benim çok geçmiş olsun... Dikkat et bitanem... Korkma içini ferah tut inşallah sağlıkla alacaksın bebğini kucağına.. benim ablamında cok zordu gebeliği, 8 ay yattı resmen kanamaları oluyordu iğne yapıyordu oda... Ama yiğenim şimdi 7 yaşında maşallah... içini ferah tut canım

İnşallah daha fazla beklemezsiniz ya seyirler işler bitmiyo ki bi..
nasip olur denk gelirde hamile kalırsın inşallah dualarım seninle ❤

Stres yapmak yok :)
Çok teşekkür ederim tatlım benim sende dualarımdasın
Bu sabah kırmızılarla uyandım erken geldiler nasip değilmiş

Kızlar hepinize aileniz ile geçireceğiz huzur dolu , sağlıklı ,güzel yıllar diliyorum ,yeni yıl tüm dileklerimizin gerçekleşeceği bir yıl olsun

Kızlar hayırlı sabahlar bana yardım edecek olan varmı ben normalde cok kısa periyodla hasta olurum 23 24 günde bir dün degil evel gün yanı 23. Günü kahve leke geşdi bende süpelendim test yaptım cift cizgi çıktı hemen acile gittim hcg 3+4 te 3456 çıktı bana cok yüksek geldi öncede dış gebelik yasadıgım için korkuyorum böyle yüksk çıkıp saglıklı bebegi olan varmı

Tekrar kan versen anlardın böyle bişy yasayanı burda bulman imkansız dış gebeliği bende yasadım ertesi ay normal gebeliğim oldu kan testini tekrarla 2 katı yukselişine bak ayrıca doktora gitmeyı ihmail etme değerin böyleyken keseye baksınlar.. dış gebeliği yasamıssın ağrısı lekesi onunki gibi mi bununda? Bence periyodunla alâkalı erken yumurtlamış olabilirsn hakkında hayırlısı olsun.

Her daim duamdasın elbette ama kendine bu zararı verme böyle düşünmek yarardan çok zararı olur
Biliyorum canım benim nasip değilmiş daha bunun farkındayım ama insanların sorularından ve en çokta anne olamanın eşimi baba yapmamanın verdiği üzüntü hep içimde bir yerlerde

Biliyorum canım benim nasip değilmiş daha bunun farkındayım ama insanların sorularından ve en çokta anne olamanın eşimi baba yapmamanın verdiği üzüntü hep içimde bir yerlerde
İçimden söküp atamadığım duyguda buydu benim. İnsan kendinden geçiyo artk onların isteği hevesi kursaklarında kalıyo diye insan kahroluyo anlıyorum da işte elimden bişy gelmiyo sadece dua

İçimden söküp atamadığım duyguda buydu benim. İnsan kendinden geçiyo artk onların isteği hevesi kursaklarında kalıyo diye insan kahroluyo anlıyorum da işte elimden bişy gelmiyo sadece dua
Birbirimizi anlayabilmek dua etmek tanımadan sevmek birbiri için endişelenmek çok teşekkür ederim canım iyiki varsın

sendee iyiki varsın bu topikte çook şey öğrendim Allah hepinizin gönlündekini hayırla nasip etsin♡

karamsarlık yok ama :) nasip işte

canım nasıl oldun. umarım herşey yolundadır.ben pek giremiyorum malum bebek ile uğraşıyorum ama aklımda ve dualarımdasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…