2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

@Arzuaktas canım bende gördüm silik milik çizgi var yanılmıyoruzdur inşallah ya Karpatyam ben anlamıyorum pek odeğerlerden ama yükselcektir belki daha.iki günde bir yükseliyormuş ya
evet canım tek umudum zaten 1 eylul yumurtladım hesaplayınca tam oluyor 3 haftalık değermış o zaten 5 ustu pozıtıfmışş a y bılmıorum buda erken gebelık testımın fotosu lazkizu sende bı bak canım sende adetten once oğrenmıştın değerın kaç çıkmıştı

Eklentiler

• 20160913_095718-min.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 51
Ne kusuru canim olurmu hic oyle sey. Gun gectikce buyuk ihtimalle test koyulasir. Benim gögüslerim adet zamanindan daha fazla sis ve cok sert uclari bile acaip sert dokunamiyorum bile aciyor ama o adet gectikten bi hafta sonra basladi. Su an adetin gecti ve hala akintin var gecen ay iki gun gec olduysan ona gore bu ayida gecen aya gore hesaplamalisin kac gunde bir oluosan. Aciller acik degilmi canim git kan ver kurtul :)

Canım yaa inşallah vardır bebişiin yerinde.bebişlerimiz .senden bir gün önce benim batta
kuzum benım sımdı cıktıysa senınde cıkabılır testte yap kurtul kız valla cok deışık duyğular ne ıssedeceğımı bılmıorum elım ayağıma dolaştı :)

Ben bayramdan sonra yaparm artık ya yok diye düşünüyorum hiç biley hissetmiyorum ama yapmak istiyorum bende neyse dayanbildiğim kadar dayanayım ben :)

canım yaptrdım bıle kan testı 6.9 cıktı ondan şüpelendım bılmıorum yanlış yazmışım bu arada ılk mesajda kızlar 6.36 deıl 6.9 :)
Sonradan gordum onu canim hadi hayirlisi insallah. Her yer farkli olcum yapiyo galiba benim test kagidimda 0-10 hamile olmayan kadin yaziyo sen o degere baktinmi? 0-5 arasiysa zaten kesin hamilesin :) cunku negatif olan kimsede 6.9 faln cikmiyo cok dusuk cikiyo.

5.8-71.2 arası 3 haftalık yazıo canım doktor 3. haftasında eşınız 2 gün sonra bıda gelın demış artışa bakalım dıe

Bennim bu ay da bos gecece kesin :-( bu ay bisy olmayinca tabi ekimde de adet olurum

Benim biraz zor ama inşallah ben de bu aylar içinde hamile kalırım . Prolaktin hormonum çok yüksekti ilaç kullandım 24 eylülde kontrole gideceğim bakalım düşmüş mü . Prolaktinden hariç bir de 3.5 cm'lik kist vardı . İlk hamileliğimde Bebeğin kalp atışı durduğu için kürtaj olmuştum . Şimdi de uzun süredir korunmuyorum ama olmuyor . dua edin kızlar bu aylar içerisinde hamile kalayım

Adetine baya varmis canim kesin bisey soylenemezki. Cok yeni olmasindanda olabilir kimyasalda olabilir. Adet gunu tekrarla kani bence

Canim bncede.cizgi var ayyy hamilesin.in yaaa

Canim ins yukselir degerin iki.gun sonra mi gitceksin tekrar?ayy ne güzel hamis haberleri cogaliyor darisi isteyen herkesin başına inss.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…