evet canım tek umudum zaten 1 eylul yumurtladım hesaplayınca tam oluyor 3 haftalık değermış o zaten 5 ustu pozıtıfmışş a y bılmıorum buda erken gebelık testımın fotosu@Arzuaktas canım bende gördüm silik milik çizgi var yanılmıyoruzdur inşallah yaKarpatyam ben anlamıyorum pek odeğerlerden ama yükselcektir belki daha.iki günde bir yükseliyormuş ya
canım yaptrdım bıle kan testı 6.9 cıktı ondan şüpelendım bılmıorum yanlış yazmışım bu arada ılk mesajda kızlar 6.36 deıl 6.9 :)Canim hayalet cizgi dedigin renksizse güvenme ama pembeyse hemen acile git derim ben :)
Ne kusuru canim olurmu hic oyle sey. Gun gectikce buyuk ihtimalle test koyulasir. Benim gögüslerim adet zamanindan daha fazla sis ve cok sert uclari bile acaip sert dokunamiyorum bile aciyor ama o adet gectikten bi hafta sonra basladi. Su an adetin gecti ve hala akintin var gecen ay iki gun gec olduysan ona gore bu ayida gecen aya gore hesaplamalisin kac gunde bir oluosan. Aciller acik degilmi canim git kan ver kurtul :)Anladım canim yani testte bi sorun yoktur diyosun :) peki onerebilecegin marka var mi gebelik testinde? Bayram bitince kan vermeye gidicem ama gidene kadar normal gebelik testine devam etmek istiyorum belki koyulasirya benim normalde adetim hiic gecikmezdi hep duzenliydi. Afedersin gecen ay korunmayi bıraktık ondan sonra 2 gun gecikmisti ama geciken 1.gunde hafif pembelik gelmisti aksama dogru kahverengi leke olmustu dedim yerlesme kanamsi heralde dedim sonra 3.gunu adet olmuştum cok umutlanmistim. Sonra adetim bitti sogan kurune basladim sogan kurunun 11.gunu hafif pembe leke geldi bazi kadinlarda kanama oluyormus bende bu lekelenme oldu sadece adetime 13gun vardi sonra sogan kurum bitti. Normalde adet olmadan once 10 gun kala falan goguslerim siserdi evet sisti ama adete yakin adet olunca sizlamam biterdi simdi hala ayni sekilde sizlamam devam ediyor normalde adet olunca biterdi bu gogus agrisi ama hala olamadigim icin devam ediyor olabilir farki daha fazla agriyor.akintimntim da var ama su gibi koyu kivamli degil normalde de olurdu akintim adete yakin. Arada karnima kasigima cooook belirsiz hafif bi agri giriyor adet olacakmisim gibi vajinaya sizlama geliyor hani adet olucagimizi hissederiz ya oyle oluyor sonra hic bisey yokmus gibi geciyor kafani karistirdiysam kusura bakma canim nolur ama yasadiklarim bunlar
Canım yaa inşallah vardır bebişiin yerinde.bebişlerimiz .senden bir gün önce benim battacanım yaptrdım bıle kan testı 6.9 cıktı ondan şüpelendım bılmıorum yanlış yazmışım bu arada ılk mesajda kızlar 6.36 deıl 6.9 :)
kuzum benım sımdı cıktıysa senınde cıkabılır testte yap kurtul kız valla cok deışık duyğular ne ıssedeceğımı bılmıorum elım ayağıma dolaştı :)Canım yaa inşallah vardır bebişiin yerinde.bebişlerimiz .senden bir gün önce benim batta
bendede sıfır belırtı kı bakalımBen bayramdan sonra yaparm artık ya yok diye düşünüyorum hiç biley hissetmiyorum ama yapmak istiyorum bende neyse dayanbildiğim kadar dayanayım ben :)
Çok sevindim kuzum senin adına yaakuzum benım sımdı cıktıysa senınde cıkabılır testte yap kurtul kız valla cok deışık duyğular ne ıssedeceğımı bılmıorum elım ayağıma dolaştı :)
ben tam sevınemedım aslında canım değerler artmadıkdan sonra bı anlamı yok belıcez sonu ğüzel bıtsın bı kez hayal kırıklığı yaşadım zaten onemlı olan kalabılmek kadar sonununda sağlıkla kucakda bıtmesıÇok sevindim kuzum senin adına yaa
Sonradan gordum onu canim hadi hayirlisi insallah. Her yer farkli olcum yapiyo galiba benim test kagidimda 0-10 hamile olmayan kadin yaziyo sen o degere baktinmi? 0-5 arasiysa zaten kesin hamilesin :) cunku negatif olan kimsede 6.9 faln cikmiyo cok dusuk cikiyo.canım yaptrdım bıle kan testı 6.9 cıktı ondan şüpelendım bılmıorum yanlış yazmışım bu arada ılk mesajda kızlar 6.36 deıl 6.9 :)
5.8-71.2 arası 3 haftalık yazıo canım doktor 3. haftasında eşınız 2 gün sonra bıda gelın demış artışa bakalım dıeSonradan gordum onu canim hadi hayirlisi insallah. Her yer farkli olcum yapiyo galiba benim test kagidimda 0-10 hamile olmayan kadin yaziyo sen o degere baktinmi? 0-5 arasiysa zaten kesin hamilesin :) cunku negatif olan kimsede 6.9 faln cikmiyo cok dusuk cikiyo.
O yerim ben o minigi rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah5.8-71.2 arası 3 haftalık yazıo canım doktor 3. haftasında eşınız 2 gün sonra bıda gelın demış artışa bakalım dıe
ay canım epımızınkını ınş onemlı olan kucğa almak sonra prens-prenses ğbı bakarız burdakı arkadaşlara ve bende daıl ıerkenden sevınmek ıstemıorum buruğum daaa nasıpe der tez zamanda :)O yerim ben o minigi rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah
Adetine baya varmis canim kesin bisey soylenemezki. Cok yeni olmasindanda olabilir kimyasalda olabilir. Adet gunu tekrarla kani benceKızlar yardım yardım şuan arafdaım sevınımmı uzulımmı bılmıorum sabah erken gebeglık testtı yaptım sılık pembe çıktı kana koştum şuan sonuç 6.36 dedıler poztıf mı ne bu cok duşuk değer kımyasal korkum va r sevınemıorum bıle adete 5 gün var sızce??
kızlar gözlerıme ağrılar grdı bı bakarmısınız sabah hcg yaptm sanırım test bozuktu yanyana ıkı çızgı cıktı dıpdıbe... az oncede bıda yaptım ama tabı ılk ıdrar kadar sonuc net vermesını beklemıorum tabıde gözüm bozuldu resmen cok cok cok hayalet çızgı var bellı belırsız gbı sankı yada ğözlerım bana oyun oynuo bı göz atar mısınız adetıme 6 gün var bu aarada :):) okadar baktımkı etrafımda cızğıler donuo şuan
Kızlar yardım yardım şuan arafdaım sevınımmı uzulımmı bılmıorum sabah erken gebeglık testtı yaptım sılık pembe çıktı kana koştum şuan sonuç 6.36 dedıler poztıf mı ne bu cok duşuk değer kımyasal korkum va r sevınemıorum bıle adete 5 gün var sızce??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?