ay ınş canım mavılıde bozuk tu sankı test canım zaten ılk çızğının dıbınde var ıkılı :) dıeruını yenı yaptm valla cok heycanlıyımmm eğer tutarsa eşımın sperm hızı düşükdü hatrladınızmı ona yaptığım kürler sayesınde tutacak valla onun azmıyle :) erken gebelık testı var yarın ılk ıdrarla onu yapcam gözlerım cok ağrıdı valla şaşı olcaktımMavilide değilde 2.gordum eminim canım ayy inşallah yaa 6 gun önceden vayy beeKarpatyam
Yapar yapmaz koy merak ediyorumay ınş canım mavılıde bozuk tu sankı test canım zaten ılk çızğının dıbınde var ıkılı :) dıeruını yenı yaptm valla cok heycanlıyımmm eğer tutarsa eşımın sperm hızı düşükdü hatrladınızmı ona yaptığım kürler sayesınde tutacak valla onun azmıyle :) erken gebelık testı var yarın ılk ıdrarla onu yapcam gözlerım cok ağrıdı valla şaşı olcaktım
ay ınş canım bakalım cok umıtlenmım dıom zor görünüyor dün hepımız ıçın eşımle beraber 1000 ıhlasda okduum hem kürler hem dualar hepımzıede hedıye ettık Allah yüzümüze bakar ınş şu bayram gününün yüzü suyu hürmetıne :)Evet mavili bozuk gibi geldi banada ama diğerinden çok eminim evet kuzum biliorum kurler denemiştin tabi hepsi vesile rabbim inşallah vermiştir erken testi yap bakalım oy ne güzel ya
tm canım bana sabah zor olur artık evde bol bol gebvelık testı var bağımlılık yaptı bende günde bı addet folık asıt gbı atıorum yapıorum:))) dıerlerınıde boyle ıncelıorum hatta ay boyu saklıorum onlarda hiç böyle bışe yok hayaletın h sı bıle yok o yuzden heycanlandımYapar yapmaz koy merak ediyorum
Allah razı olsun canım çok sağolun yüreğinize kalbinize sağlık inşallah rabbimde sizin yuzunuzu güldürsünay ınş canım bakalım cok umıtlenmım dıom zor görünüyor dün hepımız ıçın eşımle beraber 1000 ıhlasda okduum hem kürler hem dualar hepımzıede hedıye ettık Allah yüzümüze bakar ınş şu bayram gününün yüzü suyu hürmetıne :)
öf o olay bendede var valla bıde ne var bılıomusun karşıma ğeçıp senın olmadımı deıp sonrada aman yapma ne ğüzel yaşıosunuz ışte deemesı 3 aylık arkadaşımın e senın 3 ay once aklın nerdeydı dıcenn ufHamile çekiyorum resmen bugün bi yere gittik oraya da 3 aylık hamile geldi offf valla imreniyorum ya
Vardır inşallah canım test vakasıda çok olunca korkmaya başladım erkendede çıkarsa kesin var zaten onlar daha güvenilir gelio bana. Bende evimde test bulundurmazdım dr gittim folik asit verdi ya onu almaya gittiğimde 3 tane test aldım alasım gelditm canım bana sabah zor olur artık evde bol bol gebvelık testı var bağımlılık yaptı bende günde bı addet folık asıt gbı atıorum yapıorum:))) dıerlerınıde boyle ıncelıorum hatta ay boyu saklıorum onlarda hiç böyle bışe yok hayaletın h sı bıle yok o yuzden heycanlandım
Evet bide öyle diolar sen dusunmuomusun falan salak ya dusunmekle oluyo sanki o yüzden ben kimseye sormam canınıda yakmam zor bi drmöf o olay bendede var valla bıde ne var bılıomusun karşıma ğeçıp senın olmadımı deıp sonrada aman yapma ne ğüzel yaşıosunuz ışte deemesı 3 aylık arkadaşımın e senın 3 ay once aklın nerdeydı dıcenn uf
ben ılk gebelığımı bebetıme dan oğrenmıştım cnaım ıı marka merak etme ben ınternetten ovulasyon testı sıparış edıorum heray 30 tl fılan onu alınca yanında 10 thanede gebelık testı yolluolar evde stok var yanı :)Vardır inşallah canım test vakasıda çok olunca korkmaya başladım erkendede çıkarsa kesin var zaten onlar daha güvenilir gelio bana. Bende evimde test bulundurmazdım dr gittim folik asit verdi ya onu almaya gittiğimde 3 tane test aldım alasım geldivardır inşallah bir hayır normalde almam eve hep geçerse regl gider alırım derim 3ude bebetime nasıl markadır bilmem artık
Tmm cnm bazı testleri kotu diolarya ondan merak ettim bn bi kere forte mi ne öyle bi test yapmıştım ona negatifti zatenben ılk gebelığımı bebetıme dan oğrenmıştım cnaım ıı marka merak etme ben ınternetten ovulasyon testı sıparış edıorum heray 30 tl fılan onu alınca yanında 10 thanede gebelık testı yolluolar evde stok var yanı :)
sana bışe dıımmı aslında rahatlatıyor test ben yumurtlama bıttıkten sonra başlıom tek göre göre alışkanlık yapıo sonunda adet gelse bıle amaaan bılıodum zaten modunda oluorum dahaz travmalı geçıo yanı regl ama ble hayalet çızgıler görünceede dengem şaşıoTmm cnm bazı testleri kotu diolarya ondan merak ettim bn bi kere forte mi ne öyle bi test yapmıştım ona negatifti zatensanırım bende bi baslarsam duramam artık testt işine
prolaktın ve lh önemlı canım onlara bak sende ıkıntı cıkmazsa dırek eşın urolojıye gtsın ben aylarca bende sıkıntı var dıe cabaladık çabaladık olmadı meğer eşımdeymış bılemıoruz kı dırek kendımızde arıoruzBayram sonrası hormon testi sonuçlarını oğrencem inşallah bir aksilik çıkmaz
demesı bıle cok tatlı dımı annecım :) benım kaybettığım bebeğım kasımda olmuştu yılı yaklaşıodu ınşşş gebeyımdır yerı dolar yaBayramlar dedik olmadı inşallah doğumgunlerimizde alırız güzel haberi bu sene gel artık annecim ya :/
sana bışe dıımmı aslında rahatlatıyor test ben yumurtlama bıttıkten sonra başlıom tek göre göre alışkanlık yapıo sonunda adet gelse bıle amaaan bılıodum zaten modunda oluorum dahaz travmalı geçıo yanı regl ama ble hayalet çızgıler görünceede dengem şaşıo
yapt yap eğlencelı bıle oluo valla bı aksıon yaratıon hergün eşım geçen maaşı yatırıdk valla dıo teste :))) halbukı bedavaya gelıo ovuyle açıklama bıle yapmıorum yalnız eğer gebeysem şu sıralar sureklı ovu testım poztof ozaman ovude gebelığı onceden haber verıo kanısına varcm vallaguzell bi kendini hazırlama tekniğiymiş bende uygulıcam bu ayy test yapmanın tadını bile bilmiom 2 3 anca yapmışımdır mayıstan beri yedim negatifi oturdum aşağıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?