2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Adetimde gariplik olursa belki doktora giderim :/ en iyisi gun asiri deneyeyim boylelikle adetten 3 gun sonra da illa ki iliski olacagi icin akinti olsa da olmasa da yumurtlama gunune denk gelir ha tutar mi tutmaz mi Allaha kalmış :)

camım onemlı olan nasıp olması deıl ınna kasımda kaldım ılk heycan uçuorum havalara ocakda yılbaşında aldılar bende koptu gıttı bıde alışmıştım kı sorma şubattanm berıde uğraşıodıuk bazen onu duşununce şuan yaşadıkalrımız yalan ğelıo en eazından ssahıp olmadımız alışmadımız bışeye uzuluoruz ne bılım tesellı ışte

Insallah canim benim insallahhhhhhh Rabbm yuzumuzu guldursun saglikli hayirli nesiller bahsetsin

tatlım tşk ederım emen umutlnmım dıorum bakalım değer yukselcek mı yarını ıpkle cekıorum :)

Canim insaniz sonucta isteklerimiz bitmiyor ki okul bitsin deriz, okul biter evlilik deriz , evlilik biter, ev, araba vs.deriz o biter en son bebek deriz o olur 2.bebek vs. Derken buyusunler onlarin okulu evliligi vs.derken hayat hep bi beklenti icinde bitip tukenir insanoglu hem ister hem nankorluk yapar bizim olmayan biseye bu kadar istek duyuyoruz olmayinca isyana kdr gidiyoruz cok aciziz cook ama yine de Rabbim insallah bize de nasip eder.. canim senin test sonucu olumlu mu? Haberler sende bosver beni ben fos ciktim

bılmıorumkı kuzum yarın kan verecem yukselırse ne ala yukselmezse kervanda banada yer ayırın ufak bı atraksıyon yaşadım derım artıkın

bılmıorumkı kuzum yarın kan verecem yukselırse ne ala yukselmezse kervanda banada yer ayırın ufak bı atraksıyon yaşadım derım artıkın
Canim sen kasim da mi basladin calismalara ? Insallah guzel haberlerle gelirsin biz senin pesinden geliriz kervana katilma hamileler kervanina katilirsin :))

Canim sen kasim da mi basladin calismalara ? Insallah guzel haberlerle gelirsin biz senin pesinden geliriz kervana katilma hamileler kervanina katilirsin :))
yok canım benım ben şubat-martdan berı denıorum olmuo ocakda kürtaj oldum 1 ay korundum sonra başladım ama olmadı

yok canım benım ben şubat-martdan berı denıorum olmuo ocakda kürtaj oldum 1 ay korundum sonra başladım ama olmadı
Yani 1 yili gecti 1 kere olustu o da kurtajla gitti oyle mi :/ ama bak soyle dusun demekki gebe kalabiliyosun skintiniz yok insallah guzel sonuclar da alicaksin yakin zaman da. Benim bide su sorunum var ya esimin Spermnde skinti varsa ya benm bi sorunum varsa diye 3yil olacak evliligimiz yeni basladik calismalara ama ne zman cocuk olur belli olmuyor iste bide olduktan sonra 9 ay beklemek var gel doktora gidelim diyorum en azindan bi kontrol edilir kafamiz rahatlar diyorum tsmsm tamam bakariz diyor ama orali olmuyor buna canm skiliyor

canım bak 3 yıllık evlıyım ılk yıl hap ıle korundum.2.yıln sonlarına doğru bebeğımız olsun dedık 2015 kasımda kaldım geçç döllenme dedıelr ama sağlıklı buyuyordu kese kalp atışı alınamadı dedıler kürtaj oldum ocakda aynen 1 yıl oldu hep sorunu kendımde aradım gıttım doktora hormon tahlıllerı yumurta testlerı ne bılım ya kan vermekden test yapmakdan heray ağlamakdan canım cıktı en son dedım bu ay oluyor oda doktora gttım hormon testı yaptu yumurtalıklarıma baktı herşey normal 2-3 ay daha olmaz sa gel rahim filmi çekeceğım yınemı olmadı tüp bebek başlarız dedı ben şok!!! daha 24 yaşındayım ne tüpü ya dedım.
Sonra eşım ordan bakıo dedım eşımınde testlerını ısthıyorum ne gerekıosa onada bakılsın benım herıf bakıo çaresız tmm dedıa ama utandı .. sonra urolojı sperm testı şak bıde ne cıksın hızı düşükmüş spermlerının ... dedım bulduk sorunu sonunda sonra adetım bıttı başladım ona kürlere eğer olduysa kürler dualar ve eşımın tedavısı sonucu oldu bence yoksa ışımız uzayacaktı ben süreklı bende sorun var ben gdeyım dedıkçe

Ay sende neler yasamissin be canım ya baksan demki herks bu düşüncede bende sorun var diye düşünüyorum bukadar strese girmektense once bi kontrol edilelim dimi ama hangi bolume gittiniz canim? Devlette mi yaptirdiniz ? Ben kadin doguma giderim de esimnki orda olmaz diye dusnuyorum o yuzden hastaneye gidip 2mizde kontrollerimiz olaim istiyorum bosuna stres yapmais olurm ki eger sorun cikmazsa gerisi takdir i ilahi derim ve Allah a birakirim once tedbiri almak lazim dimi ama bekki bi sorun var bosuna yipratiyoruz kendimizi

canım bak adetın 2. ğünü yanı yarın oluo kalk ğt ozele ğt kadın doğuma devlet ılğılenmıo bu konuda... hormon tahlılı yapsın yumurtalıklarına baksın. sonra aynı gün eşıne urolojıden randevu alın oda orda muayene olsun yalnız eşının 3 gündür boşalmamış olması gerekıo ama tam 3 gün olcak sperm testı yapıyor ondnada kan fılan alıolar zaten sperm testı 1-2 saate cıkıo senın hormon testıde cıkar 2 saate sabaha al randevınu kı oğlen sonu doktora gosterıp sonuçlar hakkında konuşun dırek sonucu... yalnız sperm testıne 110 tl verdık bnm hormono fılanda yanı yakalşk 180-200 tl yatırdık paraı ğeldık

dogru devlette insanin yuzune bakmiyolar adam yerine koymuyolar :/ ozelde kadin doguma gidicez ayni hast.uroloji bolumunden de randevu alicaz dogru anladim dmi canim? Benim isim kadin dogumla esimin isi uroloji bolumu ile ? Bana kalsa yarin gidelim esim gururuna mi yediremiyor yeniyiz diyemi boyle yapiyor anlamiyorum tamam bakariz bakariz diyor ama cocukta istiyor butun yuk kadinlarin uzerinde ya cidden ne zor isimiz

aynen canım cok zoe r evet doğru anlamışsın kuzucum eşınde urolojıye dıcek cocuğumuz olmuyor kontrole ğeldım dıe ama dedım gbı 3gun kuralına uygunsa eşın ğtsın yoksa şımdı gt sonra gel dıolar bız gttımızde ole oldu 2 kere ğt ğel yaptık... ama o konud a gurur konusudna haklısın bızımkınde sorun cıkınca suratı düşüt geceelere kadar ılaç aradı o yaptım ığrenç kürlerı ıçtı ve hatta mutfağa koşa koşa kendı ğttı kür yapmaya :)

Ben arada okuyorum senin de soğan kürü kullandığını okumuştum canım o geciktiriyor benimde reglim çok duzenlidir bir ay soğan kuru kullandım ve hayatımda sebebsiz ilk geç regl oldum yumurtlamam bile geç oldu akıntı dan anladım ve regl gecikcek mi acaba dedim ve öyle de oldu. Zaten 6 ay da bir diyorlar sende daha yapma bence herkese yaramıyor demek ki bana da öyle oldu ve sonra tekrar normale döndü canım.

Canim benim ilk korunmayi gecen ay biraktigim zaman ilk defa gecikmeyi o zaman yasadim ilk gun sadece 2damla pembe su gibi geldi sonra ertesi gunune kdr hic bsey gelmedi 2.günü hafif kahverengi lekelenmem oldu ve sonra adetim yavas yavas söküldü geldi yani korunmayi biraktigim zaman sogan kurunu kullanmamistim boyle olmuştu korunmayi biraktiktan sonra da hic gecikme yasamayanlar yasadiklarini ifade etmisler. Bu ay baya gecikti bugun sabah 5.gunum gecmis olacakti ama bugun adet oldum az once tam kirmiziyi gordum yani sogan kurunden dolayi mi korunmayi biraktiktan sonra mi duzenim bozuldu anlam veremedim yok canim daha yapmam en fazla 6 ay sonra belkiii yaparim baya kotu oldum testimde 2 tane yaptim ard arda ve silik cikmisti cok umutlandim cooook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…