2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Anladim canim belirtiler kisye gore degisebilir tabi insallah hayirlis olur cok sagol yardimin icin insallah guzel haberler veririm
Canim bebetime alma almadiysan henuz az once ilk idrarla yaptm negatif resmen diger iki marka test denemistim onlar pozitfken bu negatf ilginc

ay aynen kuzum şok oldum tek çızğ pörünce bı supeyede duşmedm deıl :) bakalım yarın kan vercem emen yarın olsun bupünü ğeçelım:)
Bende kibrista baska test bulamadim bi tek bebetime vardi ykindaki eczanede bi gun kalasiya cok silik cikti yok denecek kadar bat gunude biraz daha belliydi. Benimde bu gun kontrol bebegimi görüp kalp atisini duyarim insallah. Zaman gecmiyo bekleyince ben bu gunu zor ettim valla :) yukselir kuzum hayirlisiyla sen hic kotu dusunme pozitif ol

ay saat kaçda canım kontrolun uf cok streslı ve heycanlı ınşş gümbür gümbür gelecek o ses dr dan rıca et ses kaydı yap sesını kalbının ufff maşallaah maşallah Allah ısteyen herkese nasıp eder ınşş

yapma be kuzucum ya çızğımızde vardı ama dur tmm yok bışe olabılır burası zaten eylul topııı deıl e kım :)) şımdı çalışma zamanı :))
O kadar umutlanmistim ki bugun takvimim de 5 gun gecikme vardi ve 2 testim de silik cikmisti cok kotu oldum yarin kan vermeye gidecektim esim 5 gun boyunca sanki hamileymisim gibi egilme agir kaldirma yok soyle yok boyle cok mutlu olmustum ya heveslendik ilk defa boyle bu kdr gecikince dedim tamamdir oldu bu iş aksam cok agrim.var adet olcam.gibi dedim ya sabaha karsi hafif pembe leke geldi 1 kac saat sonra da koyu kahverengi lekelenmem oldu avuc ici kadar yani adet baslangicim oldu tam sokulemedim bu kadar bekleyip geciktikten sonra adet olmak insanin zoruna gidiyor gununde olsam bu kadar koymazdi

canım bılmıoruz umut et dıe solemıorum ama lekelenemeler olabılır sen dıkkat et yınede kendıne bı bekle baklaım akşama kadar tamamen ğelcekmı

canım bılmıoruz umut et dıe solemıorum ama lekelenemeler olabılır sen dıkkat et yınede kendıne bı bekle baklaım akşama kadar tamamen ğelcekmı
Yok canim yok adet oldum umut falan kalmadi belliydi zaten gecen ay da ilk defa 2 gun gecikmeli geldi bu ay da gecikmeli geldi duzensizlesti korunmayi biraktiktan sonra anlamadim isim daha zorlasti duzen olmayinca yumurta takibininde yapmak zorlasicak. Esim akrabasina gitti bayramlasmaya ben gitmedim annesinde hasta vs.biseyler uydur hic kimseyi gormek istemiyorum dedim suan aglamak geliyor icimden dayanamiyorum Rabbim hayirlisini ver hayirsizsa olmasin diyorum demekki hayirlisi degil nasip olmayacak

Canim ben onu kackere yasadim cok iyi bilirim o duyguyu...gecmis olsun incms en kisa zamanda olcak hepimizin
Allah kimseye Yaşatmasin bu duyguyu resmen hamile moduna sokmustum kendimi buraki arkadaslar da cift cizgiyi gorunce dedim tamamdir oldu bu is ama resmen hayal kirikligina ugradim ya çöktüm rabbim insallah bizim de yuzumuzu guldurur insallahhhh insallahhh

Tr saatiyle 16:30 canim. Ses kaydimi burdakiler o kadar ilerdemi acaba :) insalllah duyariz gumbur gumbur oda yeter bize. 3 ay oncesinden hersey yolundami kontrol ettirmek istiyorum diye randevu almistim iki gun oncede aradim hamileyim dedim ona gore baksinlar diye gelmis diyo biz aslinda ilk 8 haftalikken bakiyoz, dedim enfeksiyon icinde idrar testi yaptircam tamam boyle kalsin randevu dedi mal ya sanane ben ne zaman istersem o zaman bakarim bebegime bu gunde dicem her ay gelcem kontrole foto istiyorum salk bu isvicreliler deli ediyolar adami ya :)

Günaydın kızlar Allahtan ümit kesilmez canı veren Allah alan Allah o yüzden elinizden geleni yapın sonra dua edin inşallah bu aylar hepimiz hamile kalırız Allah hepimize hayırlı Salih kıllarından nasip etsin sabır edin sükredin ve dua edin bende iltihabim vardı atlattım diye düşünüyorum bu ay çalıştık baya umarım olmuştur adetimi bekliyorum ayın 20 sndede doktora kontrole gitcem herhangi bi sorun varmı diye kontrolden gececem

Kizlarrr evet adet geldi mi.moralimiz bozuluyor, üzülüyoruz. Hatta bide gecikmeli gelince daha da bi yikiliyoruz..ama nasio demekten baska care yok. Benim de dun.bitti adetim bu aksam baslicam calismalara,bu ay gunasiri yapmaya caliscaz olursa eger,bide böyle deniycem,buarada da kurler yapicam. Arife gunu 1000ihlas okuycaktim adet olunca okuyamadım, bugun baslicam ins onu okumaya da, elimizden geleni yapıp gerisini dua.edip Allaha birakcaz.. Eyila23 sen de eminim cok.kötü oldun çünkü onceki ay benim de 5gun gecikmisti adetim ve bu yasima kadar hicc böyle olmamıştı, kan.verdim ailemden.esimden gizli, guya sürpriz yapacaktım, tabi negatif sonucunu alinca şok olup kaldım..kimseye demedigim icin kimseyle de dertlesemedim uzuntumu anlatamadim,sadece buraya yazdim .iyi ki var burdaki Arkadslar, hepimiz birbirimize destek oluyoruz,beraber sevinip üzülüyoruz. Umudumuz hep olmali icimizde canim, bi sonraki ay bi sonraki ay diye umut etcez ins Rabbim hayırlısıyla vericektir bebisimizi

Canim cok uzuldum ama umudunu yitirme bende enfeksiyon oldu, belirti yasadim, kesin var dedim uzuldum ama kendimi yipratmadim umudumu yitirmedim hep bidahaki aya insallah dedim ve her defasinda dahada hirslandim daha duzenli calisma yaptik. Gecen ay yumurtlama akintimi takip ettim son iki gununde ust uste iliski oödu mesela hicbir firsati kacirmadim. rabbim tez zamanda yuzunu guldursun insallah

Adet duzenim bozuldu canim suan icimde hic istek yok ne guzel keske senin gibi atilabilsem ama resmen yikildim ya cok umutlanmistim dedigim gibi ilk refa gecen ay ve bu ay gecikme yasadigim icin ve 5 gun gecikme olcakti bugun lekem gelmeseydi o cift cizgiler de cabasi ovulasyon testi mi kullandin canim sen ?

Dedigin gibi resmen yikildim canim ya hayatim da ilk defa adet gecikmesi ve bu kadar uzun bi gecikme yasiyorum. Ne stres ne baska bisey olmadigi icin cok umutlanmistim gecikmeyi hamilrlik sanmistim ve cift cizgi gordum 2 testte de burdakiler de gorduklerini söylemişlerdi 2 pozitif test 5 gun gecikme sonrasi sonuc hüsran napalim elden bisey gelmiyor bunu da atlatiriz rabbim insallah bize de basip eder insallahhhhhhhh. Benim daha cok var calismalara napalim

Rabbim cumlemize nasip etsin hayirli evlat dogru soyluyosun dua etmek sabretmek ve beklemek gerekiyor elden gelen bu baska yoli yok Canim bu ara da bende genel kontrol icin esimle gitmek istiyorum boyle aklima kotu kotu seyler geliyor ya esimin spermi kalitesizse ya benim bi sorunum varsa vs.vs seytan vesvesesini veriyor ve strese sokuyor yani o yuzden 2 miz birlikte gidersek nereye gitmemiz gerekiyor bilgin var mi canim? Ben kadin doguma gitsem butun gerekli tedtler vs.yapilir da esimle nereye gidicez esim icin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…