2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Oooo gülüm gelmiş:) hoşgeldin canım gözüm yollarda kaldı:)
Sen iste yaparlar hormonlarıma baktırmak istiyorum de
onlara mı düşmüş hem yapsınlar işleri ne tabiki yapacaklar:)

Hoş buldum canim benim:) topik iyive almis basini.gitmiş takip edemiyorum yaa:) ozman bu ay çalışmalara devam ediyim baktim.yine adet oldum doktora gideyim.yine bi bakar ultrason ile hemde..in gerek, kalmaz tabi bu ay hamis oluruz hepimiz

Hasimato mu,o nasıl bi hastalik canim ilk defa duydum kusra bakma?Valla belki stresten belki esimden belki de benim hormonlardan.dolayı olmuyor bilmiyorum ki..ben korunmayi bırakınca hemen oluvercek sanıyorum ahh ahhh..
Yok Can'ım yardımcı olabilirsem be Mutlu bana Haşimato hastalığı bir tiroid hastalığıdır ama belirtileri genellikle boğaz bölgesinde değildir. Haşimato hastalığının belirtileri, boğazdan ziyade yarattığı tiroid hormon bozukluğunun vücutta yarattığı değişkliklerle ilgilidir. ve genelde çocuk oluşmamasında ve düşüklerde baş gösteriyor ben 16 yaşındayken farkettim ve şükür kalmadı

Peki bnde.öyle bisey olsa kan.testinde cikarmiydi.canim hamilelik icin ayrintili.kan.ve idrar testi yapılmıştı orda görünür muydu yoksa hormon testinde mi.cikar öyle bisey varsa?

Canım sağda da oluyor solda da. Değişiyor

Peki bnde.öyle bisey olsa kan.testinde cikarmiydi.canim hamilelik icin ayrintili.kan.ve idrar testi yapılmıştı orda görünür muydu yoksa hormon testinde mi.cikar öyle bisey varsa?

Tiroid değerin hormon tahlilinde belli olur kuzucum o da bi hormon çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…