- 3 Kasım 2012
- 1.556
- 2.136
- 333
Oooo gülüm gelmiş:) hoşgeldin canım gözüm yollarda kaldı:)
Sen iste yaparlar hormonlarıma baktırmak istiyorum de
onlara mı düşmüş hem yapsınlar işleri ne tabiki yapacaklar:)
Yok Can'ım yardımcı olabilirsem be Mutlu bana Haşimato hastalığı bir tiroid hastalığıdır ama belirtileri genellikle boğaz bölgesinde değildir. Haşimato hastalığının belirtileri, boğazdan ziyade yarattığı tiroid hormon bozukluğunun vücutta yarattığı değişkliklerle ilgilidir. ve genelde çocuk oluşmamasında ve düşüklerde baş gösteriyor ben 16 yaşındayken farkettim ve şükür kalmadıHasimato mu,o nasıl bi hastalik canim ilk defa duydum kusra bakma?Valla belki stresten belki esimden belki de benim hormonlardan.dolayı olmuyor bilmiyorum ki..ben korunmayi bırakınca hemen oluvercek sanıyorum ahh ahhh..
HALA bekliyorum gelen giden yok
yarında gelmezse kan veriyorum
bnm bu gundu olmadm daha adet ama durumlarida biliyosun insallah senin ki vardrBat arkadaşlarım nerdesiniz sizde durum ne
İnşallah kuzum yaa benimde gelen giden yok bakalım şimdilik inşallahta gelmez.daha adet olmadn canım adet olana kadar şans vardır bence .burda kaç gün sonra öğrenenlerde varbnm bu gundu olmadm daha adet ama durumlarida biliyosun insallah senin ki vardr
Aa canım çok sevindim gözün aydınn hayırlı olsnAdetim dundu bugun kan testiyle ogrendim hamileyim kizlar darisi sizlere ve tum isteyenlere olsun insallah hayirlisiyla
Cok tesekkur ederimAa canım çok sevindim gözün aydınn hayırlı olsn
Massallah hayirlisi olsn cnm degerin kac ciktiAdetim dundu bugun kan testiyle ogrendim hamileyim kizlar darisi sizlere ve tum isteyenlere olsun insallah hayirlisiyla
Yok Can'ım yardımcı olabilirsem be Mutlu bana Haşimato hastalığı bir tiroid hastalığıdır ama belirtileri genellikle boğaz bölgesinde değildir. Haşimato hastalığının belirtileri, boğazdan ziyade yarattığı tiroid hormon bozukluğunun vücutta yarattığı değişkliklerle ilgilidir. ve genelde çocuk oluşmamasında ve düşüklerde baş gösteriyor ben 16 yaşındayken farkettim ve şükür kalmadı
Gözün aydınAdetim dundu bugun kan testiyle ogrendim hamileyim kizlar darisi sizlere ve tum isteyenlere olsun insallah hayirlisiyla
Adetim dundu bugun kan testiyle ogrendim hamileyim kizlar darisi sizlere ve tum isteyenlere olsun insallah hayirlisiyla
Adetim dundu bugun kan testiyle ogrendim hamileyim kizlar darisi sizlere ve tum isteyenlere olsun insallah hayirlisiyla
Battan 2 gün önce 0,100 battan 2 gün sonra 0,100 çıkmıştıcanım sen bat günü de yaptırmış mıydın kan testi ? yada bat dan önce yaptırdığında değerin ka. çıkmıştı ?
hormon testinde çıkar Can'ım buPeki bnde.öyle bisey olsa kan.testinde cikarmiydi.canim hamilelik icin ayrintili.kan.ve idrar testi yapılmıştı orda görünür muydu yoksa hormon testinde mi.cikar öyle bisey varsa?
Canım sağda da oluyor solda da. DeğişiyorAy İnşaaAllah kardeşim yaa hay ağzın bal yesin
aah ahhh ne güzel olurdu ben bu ay hsg çektirmeyi düşünüyodum maddi durumum da iyi değil param da gitmemiş olurdu
Ben d vitaminime baktırmak için kan vermiştim adetime 4-5 gün kala aile hekimim beta hcg'me de baktırmış ben istememiştim ama
0.36 çıkmıştıadetten sonra yükselebilirmiki sence?
bilemiyorum karmakarışığım ALLAH'a sığınıyorum
Senin kasık ağrıların tek taraflı mı oluyo?
Peki bnde.öyle bisey olsa kan.testinde cikarmiydi.canim hamilelik icin ayrintili.kan.ve idrar testi yapılmıştı orda görünür muydu yoksa hormon testinde mi.cikar öyle bisey varsa?
Canım bide hcg yapsanKızlar bugün yarın adet olucam bu akşamki ovulasyon testim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?