2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ben ilki kimyasal ikincsii 5bucuk haftalıkken düsük yaptm kürtaj oldum 1 kere korunma sürem bitti bu ay denedik bakalım tutcakmı hayırlrsıula nasip etsin Allahım
çok geçmiş olsun canım üzüldüm ya. hayırlısı böyledir belkide rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

önceden sohbetimiz olanları arada kaçırdım mı diye düşünüyorum. En iyisi takipleşmek

sakın benden habersiz kalırsın diye düşünme.
ben hamile olsam sağır sultan duyar herhalde 24 ayın üstüne
ben her halukarda eski arkadaşları bulup etiket şekli yaparım

Ay bunları okuyinca kendimi şanslı hissediyorum ilk kez doktora gittim ve çok cici bir doktorum var
Nerde yaşiyosun canım sen özele mi gidiyosun devlete mi

İstanbuldayım canım devlete gitmiştim ama bi türlü istediğim gibi bi dr denk gelmedi:-( özele de 2-3 defa gitmiştim ama herzaman gidemiyorum özele maddiyattan dolayı

Bat arkadaşlarım nerdesiniz sizde durum ne

Bende aynıyım kuzum bugün sağ kasığıma ani kramp girdi birkaç defa gitti geldi sonra sol kasığıma oldu
İnşaaAllah kötü bişey yoktur Rabbim yardımcımız olsun

RABBÎ YESSİR, VE LÂ TUASSİR
RABBÎ TEMMİM BİL HAYR

bu duayı bol bol okuyalım canım
Anlamı: RABBİM KOLAYLAŞTIR, ZORLAŞTIRMA. RABBİM İŞİMİ HAYIRLA SONUÇLANDIR.

Amin canım aminn .inşallah güzel haberler bizi bekliyordur bu ay

Bende bi gün tanıyım canım senin gibi inşallah gelmezler .arada ağrılar giriyo ama ağrıyı kestiremiyorum

Çalışıom ben arada bi giriom yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz aramıza evet bizim topik çok hareketli maşallah hepimiz birbirimize desteğiz tabiki bitanecik arkadaşımız topiği iyiki açmış diyorum maşallah bize S selifor
Bakalım ekim ayı hamişleri arasında olacak mıyım bende daha çalışmalar zamanı

manzana_verde cgdmkrks kızlar sizlerde durum ne.inşallah hamileyizdir değilsekte adetimiz gecikmeden gelsn inşallah ya
Canım bende hala gelen giden yok ama afedersin gaz var ve kabızlıkta var. Sebze yiyorum bana mısın demedi ya. Heyecanlı bir şekilde bekliyoruz bakalım. Eğer gebelik yoksa bekletmesin dediğin gibi

O kadar o kadar güzel yazmışsin ki Allah senden razı olsun canım inşallah sende bebeğine kavusursun tez zamanda. Amin

Canım Rabbim bu ay nasip eder inşallah dualarımız seninle hepimizle

aminn inşallah Allah razı olsun canım benim.
transferi olduğumda nasıl bir his olduğunu hepinizle paylaşacağım inşallah.
inşallah o zamana kalmadan sizlerin hayırlı haberlerini alırım da siz bana anlatırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…