çok geçmiş olsun canım üzüldüm ya. hayırlısı böyledir belkide rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinBen ilki kimyasal ikincsii 5bucuk haftalıkken düsük yaptm kürtaj oldum 1 kere korunma sürem bitti bu ay denedik bakalım tutcakmı hayırlrsıula nasip etsin Allahım
Benimki yesilcay nane karisimi canimÇok içmeyeceksin 1 bardak yeter. Bi de içinde melisa yasemin falan olmasın. Limonlu ya da bergomotlu içebilirsin.
çok geçmiş olsun canım üzüldüm ya. hayırlısı böyledir belkide rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
önceden sohbetimiz olanları arada kaçırdım mı diye düşünüyorum. En iyisi takipleşmek
hayırlısı olsun bakalım bekleyip göreceğimben de aynı şeyi gecen ay yaşadım yoktu gebelik
Ay bunları okuyinca kendimi şanslı hissediyorum ilk kez doktora gittim ve çok cici bir doktorum var
Nerde yaşiyosun canım sen özele mi gidiyosun devlete mi
Bat arkadaşlarım nerdesiniz sizde durum ne
Amin canım aminn .inşallah güzel haberler bizi bekliyordur bu ayBende aynıyım kuzum bugün sağ kasığıma ani kramp girdi birkaç defa gitti geldi sonra sol kasığıma oldu
İnşaaAllah kötü bişey yoktur Rabbim yardımcımız olsun
RABBÎ YESSİR, VE LÂ TUASSİR
RABBÎ TEMMİM BİL HAYR
bu duayı bol bol okuyalım canım
Anlamı: RABBİM KOLAYLAŞTIR, ZORLAŞTIRMA. RABBİM İŞİMİ HAYIRLA SONUÇLANDIR.
Bende bi gün tanıyım canım senin gibiBurmera canım ben de daha görmedim kırmızıları ama ayak seslerini duyabiliyorum
Ya hiç de gecikmem normalde, kahverengi de olsa bi akıntı önceden gelir yani.
Neyse bakalım bi gün tanımıştım kendime zaten
inşallah Can'ım biraz daha Zaman geçsin gideceğim testi yarın tekrarlayacağımferishhh .!.:Canım hayırlı olsun var gibi gözüküyor ama hüsrana uğrayanları çok okuyoruz, en kısa zamanda tahlil yaptır için rahatlasın. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Canım bende hala gelen giden yok ama afedersin gaz var ve kabızlıkta var. Sebze yiyorum bana mısın demedi ya. Heyecanlı bir şekilde bekliyoruz bakalım. Eğer gebelik yoksa bekletmesin dediğin gibimanzana_verde cgdmkrks kızlar sizlerde durum ne.inşallah hamileyizdir değilsekte adetimiz gecikmeden gelsn inşallah ya
Canım Rabbim bu ay nasip eder inşallah dualarımız seninle hepimizlesiz bu kadar heyecanlısınız bekliyorsunuz ya bir de beni düşünün beniiiii.
yahu benimki tüp tüp.
bekleyiş, heyecan, umut, dua, gerginlik, endişe diye ben buna derim işte
Özel sektördesin galiba bende ozel sektorde çalışıyorum kimsenin kimseye saygısını bırak acıması kalmamış canım allahım kolaylıklar versin valla kadınların çalışmasından yanayım ama şoyle eziyetleri görünce maddi durum varsa kız çık işten evde bebginle ilgilen diyesim geliyo
Allah korusun o bebege bisey olsa kimsenin canı acımayacak olan sana olacak ateş düstüğü yeri yakacak allahım sen büyüksün yardım et arkadaşıma AMIN
Canım Rabbim bu ay nasip eder inşallah dualarımız seninle hepimizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?