Aynen canım ya yoksa umuda kapılmayalım .benimde bikaçngün önce vardı gaz şimdi yok da değişik birşey var sanki karnımdaCanım bende hala gelen giden yok ama afedersin gaz var ve kabızlıkta var. Sebze yiyorum bana mısın demedi ya. Heyecanlı bir şekilde bekliyoruz bakalım. Eğer gebelik yoksa bekletmesin dediğin gibi
Canım bende hala gelen giden yok ama afedersin gaz var ve kabızlıkta var. Sebze yiyorum bana mısın demedi ya. Heyecanlı bir şekilde bekliyoruz bakalım. Eğer gebelik yoksa bekletmesin dediğin gibi
Aynen canım ya yoksa umuda kapılmayalım .benimde bikaçngün önce vardı gaz şimdi yok da değişik birşey var sanki karnımda
Bence de gebelik testi yap. Merak ettik yawKizlar geçen ay ayın 15 inde adetimin ilk hafif çok az kahverengi lekesi gelmişti . ben 27 günde bir oluyorum . normalde bugün leke mi gelmesi lazımdı şimdi. Bugün beyaz akıntım var . yarin mi gelir adetim acaba. Yardimmmm .. ovulasyon testimi sabah göndermiştim şimdi yine gondereyim .
Buradaki doktorlar sıkıntı çıkartmadan yapıyor bende de hormon sorunu vardı oradan biliyorumKizlarrr selammm..500mesaj birikmis ben sokkkyeni gelen arkadaşlar varr hoşgeldiniz hepiniz, topigimiz uğur getirsin ins hepimize listemizde hamislerr cogalsin biran onceee..benimde adet bitti calismalara başlıyoruz bugun bu ay 5.ay olacak olmazsa yine doktora gidicem hormon testi isticem isteyince yapar mi kizlar yoksa bi.sıkıntı mi görmesi gerek onu yapmak icinn??
rabbim kucagini bos birakmadin canim.insallah ikiz bebislerin olur..siz bu kadar heyecanlısınız bekliyorsunuz ya bir de beni düşünün beniiiii.
yahu benimki tüp tüp.
bekleyiş, heyecan, umut, dua, gerginlik, endişe diye ben buna derim işte
Cumartesiye kadar olmazsam ümit edicem çünkü adetim düzenli olsun diye doktor progestan verdi bittiği günün ertesi günü olman lazım olmazsan 1 hafta bekle öyle test yap dedi doktorAynen canım ya yoksa umuda kapılmayalım .benimde bikaçngün önce vardı gaz şimdi yok da değişik birşey var sanki karnımda
rabbim kucagini bos birakmadin canim.insallah ikiz bebislerin olur..
Kuru kayısı yiyorum da fazla da yiyemiyorum tatlı midemi bulandırıyor. Sebze yemeği yiyorum işte bi o varBendede bazen kabızlık oluyor
Bol su iç canım mürdüm eriği ye bağırsaklakları çok iyi çalıştırır
kayısı da öyle.... ama eriğin zamanı ya şimdi tükenmeden al
Bide saf zeytinyağı içmek de bağırsakları çalıştırır
Amin Allahtan hayırlısını istiyoruz. Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah AllahımBurdan KK aracılığıyla bünyeme sesleniyorum; madem bugün bat günüm, madem bütün belirtileri gösterdin, yani artık başlasın şu dönem dimi?
Onun yerine beyaz akıntıları görmek için koşa koşa wcye gidiyorum falan, yani başka bi durum varsa söyle ey bünye, yoksa ümitlendirme lütfenn
Burmera cgdmkrks hakkımızda hayırlısı kızlar
Buradaki doktorlar sıkıntı çıkartmadan yapıyor bende de hormon sorunu vardı oradan biliyorum
Can'ım bende haşimato diye bir hastalık vardı sürekli gittim tahlile ama kan testi istiyorum dediğinde sorun çıkartmıyorlar daha bugün gittim sekreterden aldım direk test genel cerrahi kan testini çok sorunsuz yapıyor hormonlarına orada baktırrçaz süt hormonuna da kadın doğumda böyle olunca hiç sorun görmedim ben eğer süt hormonu fazla ise o etkiliyor diye biliyorum ben ama bu haşimato da çok etkiliyor çocuk durumunu Boğaz ulturosonuna gir istersenSen nekadar zman olmayinca gittin.doktora canim? Ben 6,7ay önce bebek düşünüyoruz diye gittim.smear testi kan ve idrar testi yaptı ultrsonla bakyo hersey normal hamile kalınca görüşürüz dedi.ee 5ay gecti olmadi,acaba bi hormonum filan mi yüksek o etkiliyor olabilir mi? Sende ne çıkmıştı canim?
Saol canım inşallah allahım büyük her gün duamda olacaksın emin ol bu eziyetlere katlandığın bebegine sağ salim kavusman ve kokusunu duyup allahım sana bağısladıktan sonra bu eziyetleri unutmam dileğiyle canım. Allahım yar ve yardımcın olsun.O kadar o kadar güzel yazmışsin ki Allah senden razı olsun canım inşallah sende bebeğine kavusursun tez zamanda. Amin
Aynen canım değişik bişey bende anlatamadm ne olduğunı.kaç gündürde sızı vardı karnımda şu an ara ara oluyor o sızıHah işte o değişik his bendede var sanki içime bişey dolmuşda çıkmıyo tarif edemiyorum ya ALLAH hayır etsin kasıklarımada ara ara sızılar
Aynen ben de :)Burası ne kadar aktif bir topik böyleMesajları takip edemiyorum
İnşallah olmazsn tatlım.Bende yarında olmazsam cuma sabahı yapmayı düşünüyorum testi.Allahım nolur bu ay olmuş olsnCumartesiye kadar olmazsam ümit edicem çünkü adetim düzenli olsun diye doktor progestan verdi bittiği günün ertesi günü olman lazım olmazsan 1 hafta bekle öyle test yap dedi doktor
Kizlarrr selammm..500mesaj birikmis ben sokkkyeni gelen arkadaşlar varr hoşgeldiniz hepiniz, topigimiz uğur getirsin ins hepimize listemizde hamislerr cogalsin biran onceee..benimde adet bitti calismalara başlıyoruz bugun bu ay 5.ay olacak olmazsa yine doktora gidicem hormon testi isticem isteyince yapar mi kizlar yoksa bi.sıkıntı mi görmesi gerek onu yapmak icinn??
Can'ım bende haşimato diye bir hastalık vardı sürekli gittim tahlile ama kan testi istiyorum dediğinde sorun çıkartmıyorlar daha bugün gittim sekreterden aldım direk test genel cerrahi kan testini çok sorunsuz yapıyor hormonlarına orada baktırrçaz süt hormonuna da kadın doğumda böyle olunca hiç sorun görmedim ben eğer süt hormonu fazla ise o etkiliyor diye biliyorum ben ama bu haşimato da çok etkiliyor çocuk durumunu Boğaz ulturosonuna gir istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?