2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Merhaba arkadaşlar bugün yumurta kontrolune gittim 3 tane gelişen yumurtam varmış.yarın catlatma ignesi olcam.benim hamile kalmada sorunum yok.rahim ağzı yetmezligim den dolayi 4 ay taşıyor rahmim bebeği.inşallah bu sefer öyle olmaz.bende hamile kalır sorunsuz hamilelik yaşarım.sağlıklı bebislerim iz olsun

Canım sana kaç gündür yalvarıyoruz gebelik testi yap diye sürekli ovü testi yapıp belirtilerini söylüyorsun..
Yap bi test artık biz sana ne diyebiliriz kuzum sürekli dediklerimiz dışında

Kuzum ovulasyonunda da çift çizgi vardı senin değil mi. Benim de öyle. Bugün yarin adet olmam lazım. Bugün beyaz akintim var henüz olmadim adet benim de ovulasyon testim bu bugünkü
Bırakın şu ovü testlerini kızlar bu kadar kırmızı gebelik testinde çıkar. Test yapın teeesstttt

Hamile kalann bayaannlar :-D nasıl oldu bizede anlatın da eksik yönümüzü bulalım ozel ilac felan kullandınız mı ve ne zaman ögrndnz hamile kaldıgınızı benö adete 9 gün var meraktan catlıcam
Çalıştım sadece. Ama ben şanlıyım 2. ayımda oldu. Özel bir şey yapmadım. İlişkiyi eşim üstteyken sonlandırdım 5 dk da öyle yattım o kadar

Evet canım ha nokta ha virgül farkeder mi? 8. gün gittim 63,9 ya da 63.9 çıktı

Yok kız virgülden dolayı demedim hani 100 farklı bi rakam 1 farklı o manada sordum
Misal benimki 0.36 çıkmıştı bu 0.360 mı demek oluyor yani o anlamda dedim

Bnmde bu gun bat 0.100 cikti kesinlikle gebelik yok dendi

Müneccim mi onlar
onların dediğine takılma bacım
ALLAH verince her şekilde olur
isterse 0.00 çıksın
böyle kesin konuşanlara gıcık oluyorum belki geç yumurtlama oldu nerden biliyolarmış kana 14 gün sonra geçiyo

Ya cok fenayım. Burnumun ici bile kaşınıyo :s annemle konustum ilac (inofolic) yapmıstır ozaman dedi. İlacın yan etksiinde kaşıntı varmıydı acaba ya... Bişeye alerjim falanda yok cünkü
Bi sor istersen kuzum doktoruna cunku benim bildigim yan etkisi olmayan bi ilac

Eşim evde yok işten dolayı gitti. Yoksa ben de bu akşam heveslendim yarın yapacaktim test

Kız meraktan çatladıkk burdan kargoyla gönderecem şimdi testleri evine deli oldum ahahaha HCG de çıkacakmı diye vala kendimi boşverdim yazdıklarını okuom acaba yaptımı diye ama bakıom yine yok krize girdim kızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…