- 15 Mart 2013
- 744
- 776
- 123
Norml bi idrar testide yapsana canim hamile olablirsin hala yumurtlama cizgisi olmamali.Kızlar bugün yarın adet olucam bu akşamki ovulasyon testim.
Canım sana kaç gündür yalvarıyoruz gebelik testi yap diye sürekli ovü testi yapıp belirtilerini söylüyorsun..Kizlar geçen ay ayın 15 inde adetimin ilk hafif çok az kahverengi lekesi gelmişti . ben 27 günde bir oluyorum . normalde bugün leke mi gelmesi lazımdı şimdi. Bugün beyaz akıntım var . yarin mi gelir adetim acaba. Yardimmmm .. ovulasyon testimi sabah göndermiştim şimdi yine gondereyim .
Battan 2 gün önce 0,100 battan 2 gün sonra 0,100 çıkmıştı
Bırakın şu ovü testlerini kızlar bu kadar kırmızı gebelik testinde çıkar. Test yapın teeessttttKuzum ovulasyonunda da çift çizgi vardı senin değil mi. Benim de öyle. Bugün yarin adet olmam lazım. Bugün beyaz akintim var henüz olmadim adet benim de ovulasyon testim bu bugünkü
Evet canım ha nokta ha virgül farkeder mi? 8. gün gittim 63,9 ya da 63.9 çıktı0,100 0.1 mi oluyor canım?
Bnmde bu gun bat 0.100 cikti kesinlikle gebelik yok dendiBattan 2 gün önce 0,100 battan 2 gün sonra 0,100 çıkmıştı
Bn seni gorunce umitlenym esime soyledim senin durumuda oda kizdi bana bak dedi demekki olabilirmis yinede umut varmis sen hemsirenin lafiyla niye agliyorsun diyeEvet canım ha nokta ha virgül farkeder mi? 8. gün gittim 63,9 ya da 63.9 çıktı
Çalıştım sadece. Ama ben şanlıyım 2. ayımda oldu. Özel bir şey yapmadım. İlişkiyi eşim üstteyken sonlandırdım 5 dk da öyle yattım o kadarHamile kalann bayaannlar :-D nasıl oldu bizede anlatın da eksik yönümüzü bulalım ozel ilac felan kullandınız mı ve ne zaman ögrndnz hamile kaldıgınızı benö adete 9 gün var meraktan catlıcam
Testim yok kızlar alamadım. Eşim evde değil dün işten dolayı şehir dışına çıktı . yoksa yarın yapicaktimCa
Canım bide hcg yapsan
Olur canım. Ama 1 bardak nolur nolmazBenimki yesilcay nane karisimi canim
Evet canım ha nokta ha virgül farkeder mi? 8. gün gittim 63,9 ya da 63.9 çıktı
Eşim evde yok işten dolayı gitti. Yoksa ben de bu akşam heveslendim yarın yapacaktim testBırakın şu ovü testlerini kızlar bu kadar kırmızı gebelik testinde çıkar. Test yapın teeesstttt
Bnmde bu gun bat 0.100 cikti kesinlikle gebelik yok dendi
Bi sor istersen kuzum doktoruna cunku benim bildigim yan etkisi olmayan bi ilacYa cok fenayım. Burnumun ici bile kaşınıyo :s annemle konustum ilac (inofolic) yapmıstır ozaman dedi. İlacın yan etksiinde kaşıntı varmıydı acaba ya... Bişeye alerjim falanda yok cünkü
Eşim evde yok işten dolayı gitti. Yoksa ben de bu akşam heveslendim yarın yapacaktim test
Ya benim esime sperm testi icin 12. Ayda gun vermisler taa oha yani
Hcg neden yapmiyosun canim ovu yerineKızlar bugün yarın adet olucam bu akşamki ovulasyon testim.
Devlet kuzum ozelleri arastiricam bi ne kadar yapiyolarmis cok soyledi ya tarihi yuh dedim bendeyok artık yaaa abartmışlar özelmi devletli kız benim kocada yaptıracak ona göre göndereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?