- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
Daha 2017 ye verecekmiste araya skistirmis oyle diyor medipol 150 ye yapiyoruz dedu fiyatlari ne oluyor 150 iyi mi
Saka mi bu ya.
Bekleyecek misiniz 12. Aya kadar. Vurucam bu devlet hastanelerinin agzina
Cok ya valla kuzum ozelde 150 tl dedi ozele mi gtsem bilemedimBende devlette yaptırtacaktım yaa bi gitsin bakalım tarihi nasıl verecek öyle verirse sıkıntı yaaa
Medipol mu 12. Aya verdi randevuyu. Yok artik kiz ozelde hemen yapip hemen sonuc veriyorlar.Daha 2017 ye verecekmiste araya skistirmis oyle diyor medipol 150 ye yapiyoruz dedu fiyatlari ne oluyor 150 iyi mi
Ya benim esime sperm testi icin 12. Ayda gun vermisler taa oha yani
Insallah kuzum benim olsun artikF Findikkiran kız o ne be seneye vereceklermiş utanmasalar
Belki de yaptırmazsınız kuzum ama inşallah olur o zamana kadar
Kızlar bugün doktora gittik kesemizi sonunda gördük
5 hafta 5 günlük çıktı bizim sıpa Maaşallah
Alttan göründü ama karından görünmedi heyecandan tuvaletim geldi çünkü
31 Ekimde kalp atışlarını duyacağız inşallah
Yok kuzum devlet oyle dedi. Medipol 150 tl dedu fiyatı onu dedim kuzumMedipol mu 12. Aya verdi randevuyu. Yok artik kiz ozelde hemen yapip hemen sonuc veriyorlar.
bende varimAy evet evet bende bende:)
Bu ay henüz regl olmadım olunca yazarım tarihimi S selifor
Bu arada 4 ekim doğum günüm inşallah hep beraber hayırlı haberler alırız :) kızlar ben yarın ve öbür gün inşallah oruç tutucam hem çok sevap hemde duaların kabulüne vesile olur İnşaaAllah sizde tutabiliyosanız tutun bayrama kadar çok çok sevap bide gece namazı kılıp o saatte dua etmek....inşallah Rabbimiz boşa çevirmez
Uroloji doktoruna da gorunecek mi esin. Yani doktora muayne olup mu test verecek. Yoksa direk girip hcg testi gibi spermiogram vericek tim mi diyecek. Bir arkadas direk gidip spermiogrm vericez demisti 100 tl idi.Yok kuzum devlet oyle dedi. Medipol 150 tl dedu fiyatı onu dedim kuzum
Canım biz küçük bir şehirde yaşıyoruz. Muayene olmadan direkt laboratuvarda 60 liraya yapmışlardı ama büyük şehirler farklıdır tabii.Daha 2017 ye verecekmiste araya skistirmis oyle diyor medipol 150 ye yapiyoruz dedu fiyatlari ne oluyor 150 iyi mi
İnşallah canım merakla bekliyorum inşallahhhhh ikinci çizgiyi görürüz benim umudum var senden
Yapınca ilk olarak msj şeklinde sana aticam selinokay :) bu arada sen eskisehirlimisinIyi aksamlar kizlar.
Cok yorgunum, isten geldim 6 da birde evde calistim bu saate kadar. Temizlikti, yemekti derken ancak attim kendimi salona o kadar yorulmusum ki her bir yerim agriyor..
Sizler ne yapiyorsunuz neler var neler yok. Sanirim yeni hamislerimiz var. Tebrik ederim Rabbim tamamini erdirsin sag saglim kucaklarina almak nasip olsun insallah.
Assos senin testinde cizgi vardi gorduk amma nasil adet oldun ya. Bu kacinci test vakasi oldu boyle. Hayirlisi buymus demek lazim o zaman. Tez vakitte nasip etsin Rabbim.
tontis76 kuzum senin ovu testlerine gelince pek yorum yapilacak gibi degil. Evet hergun biraz daha koyulasmis. Fakat bu yeterli degil. Yani bununla gebelik var ya da yok diyemeyiz. Kaldi ki hcg testlerine bile bazen guvenemiyoruz.
Esim gelsin yapicam demissin, eczane uzak degilse 5 dk gidip alip yapmalisin. Anliyorum heyecan son seviyede beklemedesin. Geciktirme daha fazla yap bir test bizde sevinelim.
Ve butun kizlar,
Hayirlisiyla biran once ucuz besiz hamile kalin insallah. Bir suru bir suru bebeleriniz olsun.
Amin.
Yok canim.Yapınca ilk olarak msj şeklinde sana aticam selinokay :) bu arada sen eskisehirlimisin
İnşallah canım. Benim ovulasyonlari atma sebebimin biri de millet ovulasyon testini adete yakın yapınca hamilelik olarak yorumluyor. Çünkü böyle olanlar da olmuş. Ama dün bi prof var tanıdığım kadın doğum doktoru onu aradım akşam o da dedi ki bazıları bu vakitte yumurtlayabiliyor. Sizinle an an görelim diye paylaşıyorumİnşallah canım merakla bekliyorum inşallahhhhh ikinci çizgiyi görürüz benim umudum var senden
Ben de karadenizdeyim şimdi. Hep yağmur var hep :)Yok canim.
Karadenizliyim ben.
At tabi kiz. Yeter ki su testi yapta atmasi kalsin.
Amin insallah canim hepimize insallahGözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Istanbulda yasiyorum ben. Cok ozledim her seyini karadenizin.Ben de karadenizdeyim şimdi. Hep yağmur var hep :)
Tesekkur ederim canim dollenme oldugu siralardi o sanirim adetime 1 hafta kala aynen adet belittilerimi yasadim sonra gecti asiri uyku istegi vardi hic uykuya duskun olmayan birisi olarak gozum acilmiyor resmen birde miden kaziniyor gibi icim geciyor gibi boyle ayakta cok fazla duramiyordum goguslerim cok hassaslasti bide simdilik boyleHayırlı olsun bacım darısı başımıza İnşaaAllah.....
Belirtileri alalım?
cok tesekkur ederim insallah rabbim aratmasin tum isteyenlere versin en hayirlisiniGözün aydın canım ❤. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin.Bizlerede dua et tez zamanda biz de hamiş olalım.
cok tesekkur ederim insallah rabbim aratmasin tum isteyenlere versin en hayirlisiniGözün aydın canım ❤. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin.Bizlerede dua et tez zamanda biz de hamiş olalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?