2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Iyi aksamlar kizlar.

Cok yorgunum, isten geldim 6 da birde evde calistim bu saate kadar. Temizlikti, yemekti derken ancak attim kendimi salona o kadar yorulmusum ki her bir yerim agriyor..

Sizler ne yapiyorsunuz neler var neler yok. Sanirim yeni hamislerimiz var. Tebrik ederim Rabbim tamamini erdirsin sag saglim kucaklarina almak nasip olsun insallah.

Assos senin testinde cizgi vardi gorduk amma nasil adet oldun ya. Bu kacinci test vakasi oldu boyle. Hayirlisi buymus demek lazim o zaman. Tez vakitte nasip etsin Rabbim.

tontis76 kuzum senin ovu testlerine gelince pek yorum yapilacak gibi degil. Evet hergun biraz daha koyulasmis. Fakat bu yeterli degil. Yani bununla gebelik var ya da yok diyemeyiz. Kaldi ki hcg testlerine bile bazen guvenemiyoruz.
Esim gelsin yapicam demissin, eczane uzak degilse 5 dk gidip alip yapmalisin. Anliyorum heyecan son seviyede beklemedesin. Geciktirme daha fazla yap bir test bizde sevinelim.

Ve butun kizlar,
Hayirlisiyla biran once ucuz besiz hamile kalin insallah. Bir suru bir suru bebeleriniz olsun.
Amin.

Masallah o zaman size. Haydi hayirlisiyla kalp atislarinida dinleyecegin gunler gelsin. Kuzu sana ozelden mesaj atmistim gormedin mi ?

bende varim

Yok kuzum devlet oyle dedi. Medipol 150 tl dedu fiyatı onu dedim kuzum
Uroloji doktoruna da gorunecek mi esin. Yani doktora muayne olup mu test verecek. Yoksa direk girip hcg testi gibi spermiogram vericek tim mi diyecek. Bir arkadas direk gidip spermiogrm vericez demisti 100 tl idi.

Ama sizin kisi hem muayne + test ise normal olabilir. Sadece testse bir kac yere daha sor. Rumeli bu konuda daha uygun olabilir.

İnşallah canım merakla bekliyorum inşallahhhhh ikinci çizgiyi görürüz benim umudum var senden
Yapınca ilk olarak msj şeklinde sana aticam selinokay :) bu arada sen eskisehirlimisin

İnşallah canım merakla bekliyorum inşallahhhhh ikinci çizgiyi görürüz benim umudum var senden
İnşallah canım. Benim ovulasyonlari atma sebebimin biri de millet ovulasyon testini adete yakın yapınca hamilelik olarak yorumluyor. Çünkü böyle olanlar da olmuş. Ama dün bi prof var tanıdığım kadın doğum doktoru onu aradım akşam o da dedi ki bazıları bu vakitte yumurtlayabiliyor. Sizinle an an görelim diye paylaşıyorum

Hayırlı olsun bacım darısı başımıza İnşaaAllah.....
Belirtileri alalım?
Tesekkur ederim canim dollenme oldugu siralardi o sanirim adetime 1 hafta kala aynen adet belittilerimi yasadim sonra gecti asiri uyku istegi vardi hic uykuya duskun olmayan birisi olarak gozum acilmiyor resmen birde miden kaziniyor gibi icim geciyor gibi boyle ayakta cok fazla duramiyordum goguslerim cok hassaslasti bide simdilik boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…