Ben de alışamadım daha havasına . Çok farklı bir bölge gerçekten . ama iskelede balik tutmasi çok eğlenceliIstanbulda yasiyorum ben. Cok ozledim her seyini karadenizin.
Canım önünde sıfır varsa 0,360 0,960 olsun arketmez ki 1 den küçük oluyor.
0,36 sonucun sonunda ister 0,36000 yazarlar ister 0,360 yazarlar sonuçta bu 0,36 dır.
Bendr o yuzden sordum canim 100 bisey ifade etmiyor mu diye sasirdim acikcasiBn seni gorunce umitlenym esime soyledim senin durumuda oda kizdi bana bak dedi demekki olabilirmis yinede umut varmis sen hemsirenin lafiyla niye agliyorsun diye
Aynıymış yani değerlerin ne kadar ilginc ya Mevlam ol derse oluyorBattan 2 gün önce 0,100 battan 2 gün sonra 0,100 çıkmıştı
Yok canim.
Karadenizliyim ben.
At tabi kiz. Yeter ki su testi yapta atmasi kalsin.
Ya sen cok iyisin gercekten moralimi duzeltiyosun cok iyi geliyosun bna teselli veriyosunuz bu sayfadaki herkes iyi ki varsiniz ya Allahim hepinizi korusun.@befer sabredin kızlar
En az 5 gün geçsin o zaman ümitlenin ya da ümidi kesin.
Siz yenisiniz burada ne hikayeler geçti bir bilseniz
herşeyden önce inanın en önemlisi o ve vazgeçmeyin
Yok canm onunde sifir varya yani 1 bile degil 1 bile dusunsene ya biraktm artk napm Rabbim sizi guldursun bu ay insallah bitanmBendr o yuzden sordum canim 100 bisey ifade etmiyor mu diye sasirdim acikcasi
Ben içiyorum ama hazırEveeettt bebiş isteyenleri de hamişlerle b,rlikte sabah akşam süt içmeye davet ediyorum
Hepinize benden süt
Bati karadeniz canim :) zonguldak.Oooo toprağım neresindensin? :)
Kardenizliyuz daaaaa
damarımız bi tuttumu dünyayı yıkarız
Bi an yine sevinmistim ya yukardaki arkadasin buna benzer cikmis ve sonradan artmis yaYa sen cok iyisin gercekten moralimi duzeltiyosun cok iyi geliyosun bna teselli veriyosunuz bu sayfadaki herkes iyi ki varsiniz ya Allahim hepinizi korusun.
Yok canm onunde sifir varya yani 1 bile degil 1 bile dusunsene ya biraktm artk napm Rabbim sizi guldursun bu ay insallah bitanm
merhaba arkadaşlar bende 17 ekim bat tarihi ile katılabilir miyim aranıza
Eveeettt bebiş isteyenleri de hamişlerle b,rlikte sabah akşam süt içmeye davet ediyorum
Hepinize benden süt
Hoşgeldin bacısı gel tabi gel
burda herkese yetecek kadar yerimiz var
Ne olursan ol yine gel
Bide tarçın dökelim tam olur
Ay geçenlerde bi yazı gördüm sigara paketinin üstüne şöyle yazmışlar
"Az iç bebeni gör,
Çok iç ebeni gör"
çoook normal 6.ncı haftaya dogru yol aldıysan evini afedersin pislik götürebilir yani, eşinde göz yumması lazım çünkü el kol kalkmıyo en azından benim öyle hala çekiyorum çilesini inan
Tatlım biraz geç gördüm ya benim 3-4 gün önce 2 gün pembe kanımsı akıntım oldu birkaç gündür çok yoktu ama bugün afedersin aşırı akıntı var bembeyaz. Ama bu ay hamile olmadığıma dair bir his var inşallah yanılıyorumdur.@Karpatyam 18 Ekim
Duble Turk Kahvesi 18Ekim
@elmol 18 Ekim
@purki90 19 Ekim
@EhliKumpir 19 Ekim
@Ankey 19 Eki
kızlarrrrrrr sizlerde belirti var mııııı??? son adet tarinizin ilk günü ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?