2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım önünde sıfır varsa 0,360 0,960 olsun arketmez ki 1 den küçük oluyor.
0,36 sonucun sonunda ister 0,36000 yazarlar ister 0,360 yazarlar sonuçta bu 0,36 dır.

Hmm anladım canım senin değerin de epey düşükmüş ama nasılda yükselmiş oluyomuş demekki yeterki ALLAH istesin... hayırlısıyla kucağına alırsın İnşaaAllah

@befer sabredin kızlar
En az 5 gün geçsin o zaman ümitlenin ya da ümidi kesin.
Siz yenisiniz burada ne hikayeler geçti bir bilseniz
herşeyden önce inanın en önemlisi o ve vazgeçmeyin
Ya sen cok iyisin gercekten moralimi duzeltiyosun cok iyi geliyosun bna teselli veriyosunuz bu sayfadaki herkes iyi ki varsiniz ya Allahim hepinizi korusun.
Bendr o yuzden sordum canim 100 bisey ifade etmiyor mu diye sasirdim acikcasi
Yok canm onunde sifir varya yani 1 bile degil 1 bile dusunsene ya biraktm artk napm Rabbim sizi guldursun bu ay insallah bitanm

Bi an yine sevinmistim ya yukardaki arkadasin buna benzer cikmis ve sonradan artmis ya dedim bizim kizin da artar belki hrmen umutsizlige kapilmistik dedim yine de Rabbim den umit kesilmez bekleyelim ve gorelim sende kirmizilari gormeden umudunu kaybetme birlikte bekliyoruz canim guzel haberleri

Eveeettt bebiş isteyenleri de hamişlerle b,rlikte sabah akşam süt içmeye davet ediyorum
Hepinize benden süt

Bide tarçın dökelim tam olur
Ay geçenlerde bi yazı gördüm sigara paketinin üstüne şöyle yazmışlar

"Az iç bebeni gör,
Çok iç ebeni gör"

@lucccck Dontsay Sup3risi
Kızlar çok halsizim şu 2 gündür..
Çamaşırlar askıda ütüler duruyor
Canım hiç iş yapmak istemiyor
çoook normal 6.ncı haftaya dogru yol aldıysan evini afedersin pislik götürebilir yani, eşinde göz yumması lazım çünkü el kol kalkmıyo en azından benim öyle hala çekiyorum çilesini inan

@lucccck Dontsay Sup3risi
Kızlar çok halsizim şu 2 gündür..
Çamaşırlar askıda ütüler duruyor
Canım hiç iş yapmak istemiyor
Ayniyiz canim yatmaktan basimi kaldirasim gelmiyo ki, uzandigim yere cakiliyorum resmen sut icin demissinde saglikli ne varsa canim istemiyo dusundukce icim kalkiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…