- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
Tek test dedim o fiyati dedi kuzum 100 tl neresi yapiyomus rumeliye de sorcam biUroloji doktoruna da gorunecek mi esin. Yani doktora muayne olup mu test verecek. Yoksa direk girip hcg testi gibi spermiogram vericek tim mi diyecek. Bir arkadas direk gidip spermiogrm vericez demisti 100 tl idi.
Ama sizin kisi hem muayne + test ise normal olabilir. Sadece testse bir kac yere daha sor. Rumeli bu konuda daha uygun olabilir.
Sormadim dur ogreneyimTek test dedim o fiyati dedi kuzum 100 tl neresi yapiyomus rumeliye de sorcam bi
Degerim 92.6 bu ilk ayim sukurler olsun rabbim burdaki tum arkadaslara ve isteyenlere tez vakitte nasip etsin en hayirlisini
Tamam kuzum bekliyorumSormadim dur ogreneyim
Massallah hayirlisi olsn cnm degerin kac cikti[/QUOT
Amin insallah canim darisi sizlere olsun degerim 92.6 cikti yani 4 haftalik yeni
Ben anlamamki kuzum fiyattan...Daha 2017 ye verecekmiste araya skistirmis oyle diyor medipol 150 ye yapiyoruz dedu fiyatlari ne oluyor 150 iyi mi
Canım kıyamam yaaa...Iyi aksamlar kizlar.
Cok yorgunum, isten geldim 6 da birde evde calistim bu saate kadar. Temizlikti, yemekti derken ancak attim kendimi salona o kadar yorulmusum ki her bir yerim agriyor..
Sizler ne yapiyorsunuz neler var neler yok. Sanirim yeni hamislerimiz var. Tebrik ederim Rabbim tamamini erdirsin sag saglim kucaklarina almak nasip olsun insallah.
@Assos senin testinde cizgi vardi gorduk amma nasil adet oldun ya. Bu kacinci test vakasi oldu boyle. Hayirlisi buymus demek lazim o zaman. Tez vakitte nasip etsin Rabbim.
@tontis76 kuzum senin ovu testlerine gelince pek yorum yapilacak gibi degil. Evet hergun biraz daha koyulasmis. Fakat bu yeterli degil. Yani bununla gebelik var ya da yok diyemeyiz. Kaldi ki hcg testlerine bile bazen guvenemiyoruz.
Esim gelsin yapicam demissin, eczane uzak degilse 5 dk gidip alip yapmalisin. Anliyorum heyecan son seviyede beklemedesin. Geciktirme daha fazla yap bir test bizde sevinelim.
Ve butun kizlar,
Hayirlisiyla biran once ucuz besiz hamile kalin insallah. Bir suru bir suru bebeleriniz olsun.
Amin.
Gördüm canım da cevap yazmadım geldim diyeMasallah o zaman size. Haydi hayirlisiyla kalp atislarinida dinleyecegin gunler gelsin. Kuzu sana ozelden mesaj atmistim gormedin mi ?
Hoşgeldin canımmerhaba arkadaşlar bende 17 ekim bat tarihi ile katılabilir miyim aranıza
Hoşgeldin canım
Amin canım darısı başına inşallahilk yazan arkadaşım hamiş olunca pek hoşbuldum canımRabbim sağlıkla kavuştursun inşallah
Bekle bi iki gun daha bnce cnm ama yinede sen bilirsn cok yikiliyo insan sonucaHala yok kan mi versem şimdi acaba
@befer sabredin kızlarBekle bi iki gun daha bnce cnm ama yinede sen bilirsn cok yikiliyo insan sonuca
Ama insallah senin vardir cnm ya
Yok canim gormedin mi diye sordum veya da baskasina mi gitti aceba mesaj diye dusundumGördüm canım da cevap yazmadım geldim diye
Başka bişey mi sordun kuzum yaw atladım mı kii
Burda bi arkadasin sonradan yukselmis esime soyledimde oda kizdi bana niye agliyon sen ne bakiyon hemsirelere doktora hepsi duygusuz bak ablalarin ki olmus 1 hafta gecsn bidaha yapcaz dediMüneccim mi onlar
onların dediğine takılma bacım
ALLAH verince her şekilde olur
isterse 0.00 çıksın
böyle kesin konuşanlara gıcık oluyorum belki geç yumurtlama oldu nerden biliyolarmış kana 14 gün sonra geçiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?