2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

çoook normal 6.ncı haftaya dogru yol aldıysan evini afedersin pislik götürebilir yani, eşinde göz yumması lazım çünkü el kol kalkmıyo en azından benim öyle hala çekiyorum çilesini inan
Kuzummm ben bu gun isten bi geldim attim kendimi koltuga benimki geldi sonra kendinebisey yapmis yemis, mutfak savas alani gibiydi valla herseyi yikamis tertemiz yapmis canim kocam icim acidi o ara uyandim sesleri duydum ama hic caktirmadim ögrensin

Değerlendirseydin keşke canım. Ayda 2 defa yumurtlayanlar oluyormuş. Her ihtimali düşünüyor insan.

Insallah gulum benim benim saglik ocaginda bi hemsire tanidigim var onu aradim bnm hic adetim gecikmez 2 gun erken bile gelir sitres olunca ki oluyo bana dediki 1 haftaya kadar adet olmazsan tekrarla doktorlar bile bat gectikten 3 gun sonra kan yapin dyolar ne bicim hemsire onlar bide ozel hastane dedi gel olmazsan haftaya bn yaparm dedi cnm

@Senur94 canim simdi ogrendim bi arkadastan beylikduzu tip merkezinde direk yaptirmis doktora girmeden. 80 tl vermis bence iyi canim. Uzak gelmesin sefakoyden. Metorbusle 20 dk falan surer herhalde. 80 tl nere 150 tl nere. 2 side ayni sonucu verecek nede olsa.

Bence beylikduzune git. Bende gelecek sene tedaviye tekrar baslayinca oraya giderim. Gerci 2 ay kaldi 2017 :)))

Benim bata son 6 gün kaldı ve hiçbir belirtim yok. Herzaman ki gibi adet sancılarım başladı bile. Zaten bu ay sadece 3 kere korunmasız ilişki oldu o da yumurtlama dönemine denk geldimi hiç bir fikrim yok. Yane pekte umudum yok.
Regl olup bittikten sonra ben de 41 Yasin-i Şerif okutmak istiyorum kızlar. İnşallah Rabbim kabul eder.

Iyi geceler cnm beylikduzu yazmisin merak etim konu ne okadar msj ust uste geliyorki okuyamadim bende esenyurta otyruyorum beylikduzune cok yakin merak etm

Allah kabul etsin canım
Benimde 7 günüm var Ateş basması ve baş dönmesi haricinde kasıkta batma hissediyorum zaten bu ay aşılama için gün sayıyorum hep bi umudum var çok şükür umarım aşılamaya gerek kalmaz. Senin içinde hayırlısı olur

Kızlar ben bugün erken gebelik testi aldım ve negatif çıktı sizce doğruluk payı varmidir 7 gün var hastalanmama

valla bizdede durum bu annem gile gittim 4 gün evi pislik götürüyordu kaldıramıyorum halim yok bide potasyum eksik ya bende daha çok yorgun halsizim geldim ki evi bal dök yala yapmış valla şoka girdim ama bende ses etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…