Kuzummmçoook normal 6.ncı haftaya dogru yol aldıysan evini afedersin pislik götürebilir yani, eşinde göz yumması lazım çünkü el kol kalkmıyo en azından benim öyle hala çekiyorum çilesini inan
Değerlendirseydin keşke canım. Ayda 2 defa yumurtlayanlar oluyormuş. Her ihtimali düşünüyor insan.İnşallah canım. Benim ovulasyonlari atma sebebimin biri de millet ovulasyon testini adete yakın yapınca hamilelik olarak yorumluyor. Çünkü böyle olanlar da olmuş. Ama dün bi prof var tanıdığım kadın doğum doktoru onu aradım akşam o da dedi ki bazıları bu vakitte yumurtlayabiliyor. Sizinle an an görelim diye paylaşıyorum
Karadeniz'in hangi şehri kızlar?Istanbulda yasiyorum ben. Cok ozledim her seyini karadenizin.
Insallah gulum benim benim saglik ocaginda bi hemsire tanidigim var onu aradim bnm hic adetim gecikmez 2 gun erken bile gelir sitres olunca ki oluyo bana dediki 1 haftaya kadar adet olmazsan tekrarla doktorlar bile bat gectikten 3 gun sonra kan yapin dyolar ne bicim hemsire onlar bide ozel hastane dedi gel olmazsan haftaya bn yaparm dedi cnmBi an yine sevinmistim ya yukardaki arkadasin buna benzer cikmis ve sonradan artmis yadedim bizim kizin da artar belki hrmen umutsizlige kapilmistik dedim yine de Rabbim den umit kesilmez bekleyelim ve gorelim sende kirmizilari gormeden umudunu kaybetme birlikte bekliyoruz canim guzel haberleri
Canim zaten hamile olunca doltorda soyler kesinlikle direk inekten sagilmis sutu icmek yasak oda ayni cig et gibi cunku pastorize edilmis sut icmen gerekiyo yani hazir sutBen içiyorum ama hazırinşallah bi işe yarıyordur
Sağol canım bilmiyordum. TeşekkürlerCanim zaten hamile olunca doltorda soyler kesinlikle direk inekten sagilmis sutu icmek yasak oda ayni cig et gibi cunku pastorize edilmis sut icmen gerekiyo yani hazir sut
Ay cok pardon hamileymissin akil birakmiyo bende bebis gormedim bile :) rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin hazor sut ic sakin baska icme :)Ben içiyorum ama hazırinşallah bi işe yarıyordur
Bide doktoruna sor olman gereken asilar var az pismis et yediysen inekten sagilmis sut ictiysen mutlaka yaptir hemen asiniSağol canım bilmiyordum. Teşekkürler
Zonguldak kuzumKaradeniz'in hangi şehri kızlar?
Bende aslen Ordu'luyumKaradeniz'in hangi şehri kızlar?
İyi akşamlar kızlar ben hala adet olmadım 3gunde bitti heveslenmeye başladım insallh hamileyimdir değilsem çok üzülürüm
Benim eşim de Ordu'luZonguldak kuzum
Iyi geceler cnm beylikduzu yazmisin merak etim konu ne okadar msj ust uste geliyorki okuyamadim bende esenyurta otyruyorum beylikduzune cok yakin merak etm@Senur94 canim simdi ogrendim bi arkadastan beylikduzu tip merkezinde direk yaptirmis doktora girmeden. 80 tl vermis bence iyi canim. Uzak gelmesin sefakoyden. Metorbusle 20 dk falan surer herhalde. 80 tl nere 150 tl nere. 2 side ayni sonucu verecek nede olsa.
Bence beylikduzune git. Bende gelecek sene tedaviye tekrar baslayinca oraya giderim. Gerci 2 ay kaldi 2017 :)))
Allah kabul etsin canımBenim bata son 6 gün kaldı ve hiçbir belirtim yok. Herzaman ki gibi adet sancılarım başladı bile. Zaten bu ay sadece 3 kere korunmasız ilişki oldu o da yumurtlama dönemine denk geldimi hiç bir fikrim yok. Yane pekte umudum yok.
Regl olup bittikten sonra ben de 41 Yasin-i Şerif okutmak istiyorum kızlar. İnşallah Rabbim kabul eder.
valla bizdede durum bu annem gile gittim 4 gün evi pislik götürüyordu kaldıramıyorum halim yok bide potasyum eksik ya bende daha çok yorgun halsizim geldim ki evi bal dök yala yapmış valla şoka girdim ama bende ses etmedimKuzummmben bu gun isten bi geldim attim kendimi koltuga benimki geldi sonra kendinebisey yapmis yemis, mutfak savas alani gibiydi valla herseyi yikamis tertemiz yapmis canim kocam icim acidi o ara uyandim sesleri duydum ama hic caktirmadim ögrensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?