2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Aynı durumu bende yaşıyorum 11 gün oldu gecikmem
senin 2 gün henüz gecikme sayılmaz canım moralini bozma hemen
zaten bu ay ne hikmetse çoğumuz böyle Allah hayırlara çıkarsın

Canim pko illa belirti vermez ve tedavisi de yok zaten.ancak rahatlatici ilaclar veriliyor.orada biriken kistleri yok eden bi ilac yok malesef.ama gebelige engel oldugu durumlarda cok ileri durumlar zaten.rahatlatici tedavi ilaclari kullandrabilir belki

Belirtiden kastım şu gayet zayıfım, adetim düzenli, kıllanma vs. yok gibi diğer doktor tam olarak açıklamadı sebebi bende oluruna bıraktım doğrusu ama olmadı tabi bakalım farklı bir doktor ile pko nun üzerine düşerek neler yapılabilecek göreceğim, hayırlısı. Allah hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsin bizi bununla sınamasın inşallah..

Gozunaydin M Mina sevde belirtilerin nelerdi? Bat gecti mi? Maasallah canim
Canim batim bes gun gecti ama hamileyim diye dusunmuyordum ben erken testte cikmayinca. Yumurtlamdan 3 gun sonra siddetli gogus agrim basladi Ve halada var su an uclari cok aciyor.karin agrim olmadi akintim d'à yok. Yuzumde iki uc kez buyuk sivilce cikti. Simdi de midem yaniyo canim. Rabbm tum isteyenlere nasip eder insallah

Peki battan kac gun sonra cikti canim.yine erken testlerden mi yaptin

Kızlar bat 17 ekimdi, hala olmadı, erken gebelik testimi yapmıştım 12 si gibi negatifti, tekrarlasam mı beklesem mi,en son nisanda 2 gün gecikmişti, normalde aynı gün ya da ertesi gün olurdu:s

ben daha hiç test yapmadım canım benim de bat 17 si idi ama heran adet olcak gibi hissediyorum hep ayaklarım üşüyor çok göğüslerim epey sızlıyor yüzümde sivilceler çıktı kasıklarda arada kramp tarzı hareketlilikler oluyor ve akıntım yok denecek kadar az sanırım 2 güne filan adet olcam gecikme yaşıyorum ondan da test yapmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…