- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
Yani bencede belirti dedigimiz seyler supheli olarak geciyor kesin deilki.bende birsyry belirti var ama bebek yok..bat 17 ekimdi hala hastalanmadim.akintim kesilmesi gerekirken giderek artiyor hele bugun iyice islatmaya basladi hasta oldu saniyorum yok...e gebelikte yok
Simdi geldim okuldan yeni gördüm yazdim sana whatsuptan canim ama görmedin daha..
Yihuuuu TebriklerKizlar ben erken testi yapip esimin dogum gununde cikmayinca da aglayan hayata kusen nefret eden Ben hamileyim...
Canim pko illa belirti vermez ve tedavisi de yok zaten.ancak rahatlatici ilaclar veriliyor.orada biriken kistleri yok eden bi ilac yok malesef.ama gebelige engel oldugu durumlarda cok ileri durumlar zaten.rahatlatici tedavi ilaclari kullandrabilir belkiBende erken gebelik testi yaptım dün tabiki negatif çıktı bugün de adet oldum işte yarın doktora gidicem adetin 2. günü başka bir Dr pko var demişti ama hiçbir belirti taşımıyorum bende anlamdım bu sefer ayrıntılı bir şekilde incelenmesini istiyorum en azından varsa tedavi olayım. Tabi sonrasında yine denemeye devam Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
Mevsim degisikligindendir canim artikAynı durumu bende yaşıyorum 11 gün oldu gecikmem
senin 2 gün henüz gecikme sayılmaz canım moralini bozma hemen
zaten bu ay ne hikmetse çoğumuz böyle Allah hayırlara çıkarsın
Bende sizdenim gelen giden yok batdaşlarımAyni bende oyle
Kızlar bat 17 ekimdi, hala olmadı, erken gebelik testimi yapmıştım 12 si gibi negatifti, tekrarlasam mı beklesem mi,en son nisanda 2 gün gecikmişti, normalde aynı gün ya da ertesi gün olurdu:sBende sizdenim gelen giden yok batdaşlarım
Belirtiden kastım şu gayet zayıfım, adetim düzenli, kıllanma vs. yok gibi diğer doktor tam olarak açıklamadı sebebi bende oluruna bıraktım doğrusu ama olmadı tabi bakalım farklı bir doktor ile pko nun üzerine düşerek neler yapılabilecek göreceğim, hayırlısı. Allah hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsin bizi bununla sınamasın inşallah..Canim pko illa belirti vermez ve tedavisi de yok zaten.ancak rahatlatici ilaclar veriliyor.orada biriken kistleri yok eden bi ilac yok malesef.ama gebelige engel oldugu durumlarda cok ileri durumlar zaten.rahatlatici tedavi ilaclari kullandrabilir belki
Bat 17 ler olarak hepimiz ayniyiz yaaBende sizdenim gelen giden yok batdaşlarım
Canim batim bes gun gecti ama hamileyim diye dusunmuyordum ben erken testte cikmayinca. Yumurtlamdan 3 gun sonra siddetli gogus agrim basladi Ve halada var su an uclari cok aciyor.karin agrim olmadi akintim d'à yok. Yuzumde iki uc kez buyuk sivilce cikti. Simdi de midem yaniyo canim. Rabbm tum isteyenlere nasip eder insallahGozunaydin M Mina sevde belirtilerin nelerdi? Bat gecti mi? Maasallah canim
Tesekkurler canim benimYihuuuu Tebrikler
Canim tebrik ederim :)Kizlar ben erken testi yapip esimin dogum gununde cikmayinca da aglayan hayata kusen nefret eden Ben hamileyim...
Peki battan kac gun sonra cikti canim.yine erken testlerden mi yaptinCanim batim bes gun gecti ama hamileyim diye dusunmuyordum ben erken testte cikmayinca. Yumurtlamdan 3 gun sonra siddetli gogus agrim basladi Ve halada var su an uclari cok aciyor.karin agrim olmadi akintim d'à yok. Yuzumde iki uc kez buyuk sivilce cikti. Simdi de midem yaniyo canim. Rabbm tum isteyenlere nasip eder insallah
Buarada hayirli olsun ne guzel bi duygudur kim bilir tebrik ederim canim :)Kizlar ben erken testi yapip esimin dogum gununde cikmayinca da aglayan hayata kusen nefret eden Ben hamileyim...
YaaaKizlar ben erken testi yapip esimin dogum gununde cikmayinca da aglayan hayata kusen nefret eden Ben hamileyim...
Kızlar bat 17 ekimdi, hala olmadı, erken gebelik testimi yapmıştım 12 si gibi negatifti, tekrarlasam mı beklesem mi,en son nisanda 2 gün gecikmişti, normalde aynı gün ya da ertesi gün olurdu:s
harikaaa tebrik ederim süper vallahi erken testlere güvenmemek lazım işte ama biz dayanamıyoruz. Kan testi yaptırdınız mıKizlar ben erken testi yapip esimin dogum gununde cikmayinca da aglayan hayata kusen nefret eden Ben hamileyim...
Bat 17 ler olarak hepimiz ayniyiz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?