2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

8hafta içindeyim tam doldurması benim de yoktu önceden olmicak diye sevinmiştim ama malesef
Benim biraz daha var sanırım. Doktora haftaya gideceğim. Tam olarak kaç haftalık o zaman öğrencem. Midemde kazınma oluyor ama her zamankinden daha az yiyebiliyorum. Karnım şişti. Hormonlardan mı anlamadım hasta gibiyim

sağol canım ben randevu alayım o zaman.

Canım eczaneden reçetesiz alabilirsin. Doktor konusunda sana katılıyorum hangi şehirdesin bilmiyorum ama İstanbul'da isen Anadolu yakasında doktor önerebilirim

Benim de günüm 8 gün geçmişti dr agittim gebelik yokama çatlayamamış yumurta kisti var dedi bunun için tarlusal verdi. kullandım ve ilac bitti 8.gün yani bugün geldi. bi dr git derim . erken tedavi herzaman iyidir

canım tecrübelerime dayanarak ki 1,5 yıldır tedavi üstüne tedavi her gittiğim doktor adetin 2-3 . günü gelmemi söylüyor ve alttan muayene ediyor bence de olması gereken doğru olan o diye düşünüyorum. kesin sonuçlar alabilmek için bu şart gibi...

Benim de günüm 8 gün geçmişti dr agittim gebelik yokama çatlayamamış yumurta kisti var dedi bunun için tarlusal verdi. kullandım ve ilac bitti 8.gün yani bugün geldi. bi dr git derim . erken tedavi herzaman iyidir
Canım 2-3 gün daha gelmezse gidicem ben de...

Rabbim doktorun da hayırlısını anlayışlısını nasip etsin

arkadaşlar peki aranızda incir kürü yapanınız var mı. epey araştırdım 15-16 incir çok fazla geldi bana bilgisi olan beni aydınlatabilir mi.

arkadaşlar peki aranızda incir kürü yapanınız var mı. epey araştırdım 15-16 incir çok fazla geldi bana bilgisi olan beni aydınlatabilir mi.
canım ben yapmadım kürü ama arkadaşım yaptı 8-9 incir yazıyor her yerde arkadaşımda öle yaptı zaten günlük yapılıp içilmeli o bence de 15-16 çok fazla geldi bana da

Ben ilk çocuğumda uygulamıştım şükür ilk ayda hamile oldum ama şöyle birşey var yumurtlama gününe denk gelip doktora gitmiştim çatlama iğnesi vurulmuşum o kadar incir koymadım ben dakika bitmeden dibi tutuyordu çünkü büyüklüğüne göre en fazla on en az yedi koydum ben. Rabbim nasip etsin insaalah

canım ben yapmadım kürü ama arkadaşım yaptı 8-9 incir yazıyor her yerde arkadaşımda öle yaptı zaten günlük yapılıp içilmeli o bence de 15-16 çok fazla geldi bana da
saraçoğlunun tariflerine baktım incir sayısı fazla geldi azaltıp başlayacam

canım hep farklı tarifler var rica etsem nasıl uyguladığını anlatabilir mısın.

Gittim canimm benim rahmimde yogun iltihap ve yara varmis 1 sene denedim olmadi sonra doktor ameliyat dedi oldum agustosta ikiciyi istiyorum canim 6 yasinda oglum var denedim iste ikinci olmadi ilki hemen tutmustu ama simdi durum farkli hayilirsi insallah canim sen ne zamandir istiyosun

Canım ben gittim adetin 3.günü sadece hormon testi yaptı bi sorun yok dedi alttan muayne falan istemedi.ama ultrasonla baktığında bişe göremezse belki alttan muayne etmek ister.

Canım ben gittim adetin 3.günü sadece hormon testi yaptı bi sorun yok dedi alttan muayne falan istemedi.ama ultrasonla baktığında bişe göremezse belki alttan muayne etmek ister.
sağol canım ben de gidecem inşallah şimdi doktor araştırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…