Tamam kuzum o zaman
Demi yapaym snucunu haber edermGecikmedeysen yap bnce
3gün sabah bulantım oldu çok uyku isteği.hafif ağrılar. Dün de karnımın alt tarafına ağrı girdi ikindi geceye kadar devam etti.bugün bişey yok bakalm.göğüs hassasiyetim gitti kenarları acımaya başladıAy hadi inşallah farklı bi belirti hissediyonmu
Ayy hadi heyecanla bekliyoruz kuzum yaa bi kere daha teyze olalıııım:)Erken test mi alayim normal mi canim ya
Evett gidiyorum test almaya
Eve gidiyorum aldim testi insallahhhh :)İnşallah pozitif çıkarda biz teyzeleri göbek atarız burda yaaa
Eve gidiyorum aldim testi insallahhhh :)
Amin cnm zaman geçtikçe dahada zor geliyorbebegim-gel bende 2 senelik evliyim rabbim tez zamanda hepimize versin
Öyle oluyo canım yaa kendimizi dinleyince sürekli belirti arıyoruzDün bide uyurken kocam sarılırken göğsüme değdi bağırdım şimdi dokanıyom acıyo ümitleniyom hergün yeni bişey çıkıyo
Ben evde 5 tane var yapmamak için zorr tutuyorm kendmiBende alsammı ya evde dursun dicemde dayanamaz hemen yaparım en iyisi beklemek
Ne yazacagimi bile bilmiyorum su anYaa nasııl
Yine hüsran..
Iyi ki varsiniz gercekten kendimi cok yalniz hissediyordum bu konuda onceden . esim demişti test ypma diye sürpriz yapacaktim guya ona..Üzülme hemen ümidini yitirme başka test yapıp moralini bozma bekle adetini olursan bidahaki ay inşallah olmazsan doktora git ama sakın üzülme stres çok büyük düşmandır Allah büyük var bk biz senin hep yanındayız destekçiniz sabır et sadece üzülme ama tamam mı kuzum
Öyle oluyo canım yaa kendimizi dinleyince sürekli belirti arıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?