- 1 Eylül 2016
- 864
- 1.387
- 28
- 30
Iyi ki varsiniz gercekten kendimi cok yalniz hissediyordum bu konuda onceden . esim demişti test ypma diye sürpriz yapacaktim guya ona..
yok canım adetım ı beklım ozamn bı tanecık testım kaldı zaten bakalım ınşşC
Canım beta HCG degeri her iki günde bir artış gösterir değerin artıyor yani bence kendine dikkat et galiba bebiş var yinede ümit vermek iyi degil ama idrar testini yarın yap yine bide adetini bekle olmazsan bunu kesinleştirir zaten doktorlar hep diyor adeti bekleyin en önemli belirti ve en şüpheli belirtidir diye doğru diyorlar ama bende şüpheliyim kendimden ama daha 7 gün var bekliyorum bakalım
yok canım adetım ı beklım ozamn bı tanecık testım kaldı zaten bakalım ınşş
edıyorum cnm er akşam epımıze zatem amııın ınşş ınşşşşBekleyelim adetini bakalım inşallah Allah hayırlı salih kullarından nasip eder sana sabırla beklediğin günleri ödüllendirir inşallah seni canım bol bol dua et bende ederim
edıyorum cnm er akşam epımıze zatem amııın ınşş ınşşşş
Isin garibi ben hala inanamiyorum olmadigina niye bilmiyorum (İnan bak kuzum bende geçen ay öyle düşündüm neler yaşadım neler kesinlikle düşünme üzülme boşver deki vardır bi hayır bundada ya olsaydı da sağlıksız olsaydı daha çok üzülürdün o yüzden her zaman bi hayır ara herşeyde bak o zaman hiç üzülmezsin kuzum her zaman yanındayız bizde senin gibiyiz bebeğe hasretiz ama bak dimdik duruyoz sende dimdik dur ve asla pes etme :)
Canım benim yaa.üzülmemek elde değil ama üzülmemeye çalış canım hem daha adet olmadın .belki de idrara geçmedi daha .belli olmaz.yoksa da öbür ay varNe yazacagimi bile bilmiyorum su an
cnm adetıne varsa dsaa ğeçmemsı normal bıd etest markasına ğorede deışo at bakım testın fotosunu bıze bıIsin garibi ben hala inanamiyorum olmadigina niye bilmiyorum (
Canım herşey olabiliyor.reglin gelmezse bikaç gün sonra tekrarla testiBat bugün ama olmadım daha regl. Test yaptım az önce negatif çıktı. Sonradan pozitif olabilir mi ki sizce ??
Ooo baya belirti varmış cnm inşallah bebeğin seninledir3gün sabah bulantım oldu çok uyku isteği.hafif ağrılar. Dün de karnımın alt tarafına ağrı girdi ikindi geceye kadar devam etti.bugün bişey yok bakalm.göğüs hassasiyetim gitti kenarları acımaya başladı
Isin garibi ben hala inanamiyorum olmadigina niye bilmiyorum (
Mekexis benim bi gebelikte idrarda cikmamisti daha sonra kanda çıktı belli olmaz ins seninde oyle olur
İnşallah canım yaa.bugün bişey yok amaOoo baya belirti varmış cnm inşallah bebeğin seninledir
Ins bu gruptaki herkese bir an önce nasip edecek allah duamizi esirgemeyelimÖncesinde bi gebelik geçirdim düşük oldu. Onda belli olmuştu idrarda ne bilim ona kiyasliyorum sanırım yine öyle olur diye. Rabbim boş bırakmaz inşallah kucağımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?