2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar bence hepimiz adak adayalım ne dersiniz? Daha hayırlı olur hemde hamile kalınca herkes bişey yapsın mesela ben çikolata dagıtacam :D

Yine hüsran..

Eklentiler

• 20160916_130612-1.webp
    20160916_130612-1.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 42

Üzülme hemen ümidini yitirme başka test yapıp moralini bozma bekle adetini olursan bidahaki ay inşallah olmazsan doktora git ama sakın üzülme stres çok büyük düşmandır Allah büyük var bk biz senin hep yanındayız destekçiniz sabır et sadece üzülme ama tamam mı kuzum

Üzülme hemen ümidini yitirme başka test yapıp moralini bozma bekle adetini olursan bidahaki ay inşallah olmazsan doktora git ama sakın üzülme stres çok büyük düşmandır Allah büyük var bk biz senin hep yanındayız destekçiniz sabır et sadece üzülme ama tamam mı kuzum
Iyi ki varsiniz gercekten kendimi cok yalniz hissediyordum bu konuda onceden . esim demişti test ypma diye sürpriz yapacaktim guya ona..

Öyle oluyo canım yaa kendimizi dinleyince sürekli belirti arıyoruz

Ben geçen ay çok belirti yaşadım çok kafaya takmıştım başım bile dolanıyordu miğdem bile bulandı test yaptım negatif peşine adet oldum yıkıldım ama sonra üzüldüğüme pişman oldum ne o isyan eder gibi dedim hemen topladım kendimi artık pek takmıyorum veren Allah sonucta sabrediyorum

Back
X