2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bende 2 senedir cok yoruldum kızlar heleki 2 cocuk kaybindan sonra 1 senedir bu ay bu ay bakmaktan strese giriyoruz acaba mi diye zordur hepimiz icin bekleyis ama allah a sığınıp dua edelim birbirimize
Senur94 biraz daha sabir cnm belli mi olur belki testte çıkmamıştir ins yani
Insallah oyledir canim: ( yuzumuz gulsun insallah :(

Ben sansimi zorlicam sanirim bi de kan testi yapistircam ustune umudumu kesmek zorundayim yoksa.. Hala umudum var iste inanmiyorum var gibi sanki ya :(

Eklentiler

• 1d31da31-4a76-437e-bbfb-6b731d459fe2.webp
    1d31da31-4a76-437e-bbfb-6b731d459fe2.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 55
Kizlar ya ciktim doktordan manyak alttan bakti daha cok kucuk görünmüyo dedi kese buyumus icinde o sacakmi ne diyosunuz o vardi dedim kalp atisini duyamazmiyiz diyo daha erken cok ufak ayar etti beni :) bidahaki randevuyu ta 6 hafta sonraya verdi bide diyo bebege yapmamiz gereken testler var ensesini olcucez sorun olursa testler yapmamiz lazim cart curt
6 hafta sonraya mı randevu verdi :sopa: kalp atışını duymadan nasıl 6 hafta sonraya randevu verebiliyor ki

Beyaz diş macununu bi kaba koyup üzerine ısrarından az ekliyon idrar rengi maviye dönerse pozitifmiş ama ne kadar doğru bilmiom kız :KK70:

Bi test yapinca once control degilde tek bolgesine toplandi czgi kalindi 10 sn falan oyle kalfi cift oldu geri teke döndü kafam cok karisti

Back
X