2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bugun reglimin 3. Gunu ve reglim bitti nerdeyse ve ben 7 gun sakir sakir olurdum gecen ay kanima baktirmistim kansizda degilim ilk defa boyle duzensizlesti yaa

Yinede asla ümidini yitirme sabret canım bakalım ne olacak inşallah güzel haberler gelir ayrıca yalnız degilsin Allah var ve biz varız o yüzden kendini yalnız hissetme asla lütfen

Kızlar giç bekkemiyordum ama malesef regl oldum. Normalde 1 hafta öncesinden ağrım başlar bu sy hiç ağtım olmadı ve ilk günler sadece 1 - 2 damla gelir ama bugün baya kırmızılar geldi. :(
Yeni bat 18 ekim maleseffff :(
Dün 2 günlük yeni alyansımı lavaboya düşürdüm ya baya üzüldüm dedim kesin üzüntüden bukadar geldi :(

Kızlar giç bekkemiyordum ama malesef regl oldum. Normalde 1 hafta öncesinden ağrım başlar bu sy hiç ağtım olmadı ve ilk günler sadece 1 - 2 damla gelir ama bugün baya kırmızılar geldi. :KK43:
Yeni bat 18 ekim maleseffff :KK43:
Dün 2 günlük yeni alyansımı lavaboya düşürdüm ya baya üzüldüm dedim kesin üzüntüden bukadar geldi :KK43:
Hadi ya senden baya umutluydum cnm ama hayrlsi değilmiş bu ay demekki üzülme lutfen

hakkimizda hayirlisi olsun inşallah. . ben kan verdim kizlar 2 saat snra cikacakmis telefonda da soylemiyolarms nasil isse yani. Doktorda sabah gel dedi

Back
X