Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalbim yerinden çıkacak sanki bu umut bos kuruntu mu yoksa minik melegim mi hic bilmiyorum.. Gelsin artik su hastaneden mutlu ayrilayim![]()
Ben de agladim aglicam herkes esiyle gelmis dostuyla annesiyle gelmis ben hep tekKız vala ağlayacam şimdi dua et üzülmeee lütfen
Benim koca yaptırmıyor gecikirsem yapacakmışım![]()
Ben de agladim aglicam herkes esiyle gelmis dostuyla annesiyle gelmis ben hep tekiyi ki siz varsiniz kizlar
![]()
Üzülme kız döverim seniBen de agladim aglicam herkes esiyle gelmis dostuyla annesiyle gelmis ben hep tekiyi ki siz varsiniz kizlar
![]()
Valla bende de oyle oldu 1 hafta 10 gun kala agri basladi benee varsa sende de vardir( bende üzüldüm yanındayız canım bende belirtivAr ama adetime daha 11 gün vRmış ben şaşırmışım 11 gün kala belirti mi olur ki kesin üşüttüm ben
Olan varmış cnm benm hiç belirtim yok ama hala ümidim var( bende üzüldüm yanındayız canım bende belirtivAr ama adetime daha 11 gün vRmış ben şaşırmışım 11 gün kala belirti mi olur ki kesin üşüttüm ben
Söylemeyecem ama bi tane test var evde neyse yarında bekliyim artık napayımben soylemem benm herife test yaptigimi
![]()
insallah canim benim cok tesekkur ederimmm varliginiz bana guc veriyorÜzülme kız döverim senihayrlsi olsun bizm için Hayrlisiniye Rabbim dha iyi bilir nolur böyle düşün
Canım kan verdin mi.çok heyecanlı inşallah seninledirValla bende de oyle oldu 1 hafta 10 gun kala agri basladi benee varsa sende de vardir
Söylemeyecem ama bi tane test var evde neyse yarında bekliyim artık napayım![]()
Ne demek cnm burda hepimizin kaderi aynı birbirimize destek oluyoruz inş hepimiz güzel haberler de vericezinsallah canim benim cok tesekkur ederimmm varliginiz bana guc veriyor
Daha sira gelmedi ki cok yogun kuzum ya heyecandan kalbim cikacakCanım kan verdin mi.çok heyecanlı inşallah seninledir
Insallah kuzum benimNe demek cnm burda hepimizin kaderi aynı birbirimize destek oluyoruz inş hepimiz güzel haberler de vericez
Hadi ya senden baya umutluydum cnm ama hayrlsi değilmiş bu ay demekki üzülme lutfenKızlar giç bekkemiyordum ama malesef regl oldum. Normalde 1 hafta öncesinden ağrım başlar bu sy hiç ağtım olmadı ve ilk günler sadece 1 - 2 damla gelir ama bugün baya kırmızılar geldi.
Yeni bat 18 ekim maleseffff
Dün 2 günlük yeni alyansımı lavaboya düşürdüm ya baya üzüldüm dedim kesin üzüntüden bukadar geldi![]()
Nasl yani ya acilden gidip verseydin ya cnm 1 saatte cikiyohakkimizda hayirlisi olsun inşallah. . ben kan verdim kizlar 2 saat snra cikacakmis telefonda da soylemiyolarms nasil isse yani. Doktorda sabah gel dedi