2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar giç bekkemiyordum ama malesef regl oldum. Normalde 1 hafta öncesinden ağrım başlar bu sy hiç ağtım olmadı ve ilk günler sadece 1 - 2 damla gelir ama bugün baya kırmızılar geldi. :KK43:
Yeni bat 18 ekim maleseffff :KK43:
Dün 2 günlük yeni alyansımı lavaboya düşürdüm ya baya üzüldüm dedim kesin üzüntüden bukadar geldi :KK43:
Uzulme kiyamam canim skma canini gecikmesinden iyi inan erken gelmesi gecikince daha cok umutlaniyot insan :(

Hepinizi cok seviyorum benimle heyacanlaniyosunuz.. Hepimiz ayni uzuntuyu yasiyoruz ama destek konusunda tam destek olabiliyoruz iyi ki buldum sizii Allah karniniza bebis getire e mi sizin :)
Hepimizin inşallah kuzum hepimizin :dua:hepimiz aynı şey için burdayız birbirimizin derdiyle dertleniyor sevinciyle seviniyoruz.gerçekten en az kendm kadar seviniyorum burdakilere hamiş olanlara.beraber heyecanlanıyoruz hepbirlikte

Hadi ya senden baya umutluydum cnm ama hayrlsi değilmiş bu ay demekki üzülme lutfen
Aynen canım hep hayırlısını istiyoruz demekki hayırlısı değilmiş

Uzulme kiyamam canim skma canini gecikmesinden iyi inan erken gelmesi gecikince daha cok umutlaniyot insan :KK43:

Sonuc cikti 0,33..

Sende üzme canım kendini. Benim ki aslında erken gelmedi bugün batım 5 gün geçmişti. Herşeyin hayırlısı.

Nasılsınız canlar hep okuyorum yazdıklarınızı sizlerleyim duamdasiniz üzülmek yok stres üzüntü hep kendimize zarar kismet degilmis daha deyip yola devam

Bende hala onu dusunuyorum ikili test zamani geliyo ya 12 haftalikken basindan savar gibi o zaman gel diyo herseyin yolunda oldugundan eminmis gibi. Degistircem zaten gitmem bidaha ona
Bencede biran önce değiştir canım, bi daha gitme. Bu kadar rahat olmaması lazım bu dönemde. Kalp atışını duyana kadar beni her hafta çağırmıştı doktor. Bide doktorlar kalp atışını duyunca tam anlamıyla hamikelik var diyorlar. Bu doktor çok rahat davranmış canım

Masalll92 Masalll92 92 canim herseyin hayirli uzme kendini okadarda belirtiler aynen benimde belirtim cok oldu bidaha belirtilere inanmayacagim canim yuzuk icin dun gece lavabonun altini sok demistim yapmadınmi

Masalll92 Masalll92 92 canim herseyin hayirli uzme kendini okadarda belirtiler aynen benimde belirtim cok oldu bidaha belirtilere inanmayacagim canim yuzuk icin dun gece lavabonun altini sok demistim yapmadınmi

Söktük canım ama yoktu malesef.
Ben zaten belirtilere pek kafamı yormuyordum da sadece 10 senedir adet olmadan 1 hafta öncesinde karnım ve göğsüm ağrıyodu bu sefer olmayınca acabamı dedim. Ama herneyse Rabbim büyük vardır bi bildiği bizim için neyin hayırlı olduğunu biz bilemeyiz. Hepimize hayrlı evlat versin.

Bende az evvel aldım ka sonucumu ve tabiki negatif :) ben kim evlat sahibi olmak kim diyorum artık. Benim de yaşamım bu şekilde devam edecek demekki. Bugüne kadar duyabileceğim tüm tesellileri duydum yeter artık. Benim zerre kadar inancım kalmadı. Olmuyorsa olmuyor...

Back
X