- 1 Eylül 2016
- 864
- 1.387
- 28
- 30
hakkimizda hayirlisi olsun inşallah. . ben kan verdim kizlar 2 saat snra cikacakmis telefonda da soylemiyolarms nasil isse yani. Doktorda sabah gel dedi
Hayırlısı bekleyelim bakalım canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hakkimizda hayirlisi olsun inşallah. . ben kan verdim kizlar 2 saat snra cikacakmis telefonda da soylemiyolarms nasil isse yani. Doktorda sabah gel dedi
Uzulme kiyamam canim skma canini gecikmesinden iyi inan erken gelmesi gecikince daha cok umutlaniyot insanKızlar giç bekkemiyordum ama malesef regl oldum. Normalde 1 hafta öncesinden ağrım başlar bu sy hiç ağtım olmadı ve ilk günler sadece 1 - 2 damla gelir ama bugün baya kırmızılar geldi.
Yeni bat 18 ekim maleseffff
Dün 2 günlük yeni alyansımı lavaboya düşürdüm ya baya üzüldüm dedim kesin üzüntüden bukadar geldi![]()
Kendi doktoruma gttim ya. Yumurtalarada bakti bi de catlamis dedi 2 gun once baska doktota gtmistim catlamamis diyodu. Belkide adetim ondan gecikiyor. 2 hafta snra olcam belkide adet benNasl yani ya acilden gidip verseydin ya cnm 1 saatte cikiyo
Hepimizin inşallah kuzum hepimizinHepinizi cok seviyorum benimle heyacanlaniyosunuz.. Hepimiz ayni uzuntuyu yasiyoruz ama destek konusunda tam destek olabiliyoruz iyi ki buldum sizii Allah karniniza bebis getire e mi sizin :)
Hepinizi cok seviyorum benimle heyacanlaniyosunuz.. Hepimiz ayni uzuntuyu yasiyoruz ama destek konusunda tam destek olabiliyoruz iyi ki buldum sizii Allah karniniza bebis getire e mi sizin :)
Sende normal test mi yaptin canim yoksa erken test miHepinizi cok seviyorum benimle heyacanlaniyosunuz.. Hepimiz ayni uzuntuyu yasiyoruz ama destek konusunda tam destek olabiliyoruz iyi ki buldum sizii Allah karniniza bebis getire e mi sizin :)
Sana duaciyim cnm insss guzel haber verirsin bize bende heyecanlandim senin adına bir an ayy inss hadiHepinizi cok seviyorum benimle heyacanlaniyosunuz.. Hepimiz ayni uzuntuyu yasiyoruz ama destek konusunda tam destek olabiliyoruz iyi ki buldum sizii Allah karniniza bebis getire e mi sizin :)
Erken test canimSende normal test mi yaptin canim yoksa erken test mi
Oturdum kaldim hastanede oyle..0.33 ne ya hic umut yok hic .. Kuruntu yapmisim kendi kendimeSana duaciyim cnm insss guzel haber verirsin bize bende heyecanlandim senin adına bir an ayy inss hadi
:-( cnm bnm ya üzülmemek elde değil ama çok yıpratma kendinı demekki zamanı gelmemiş daha herşeyin Hayrlisi bu ay olmazsa bidaha ki ay olur beraber beklicez geneOturdum kaldim hastanede oyle..0.33 ne ya hic umut yok hic .. Kuruntu yapmisim kendi kendime
Biraz sakinlesim gelicem yaniniza guclu bi sekilde kizlar..:-( cnm bnm ya üzülmemek elde değil ama çok yıpratma kendinı demekki zamanı gelmemiş daha herşeyin Hayrlisi bu ay olmazsa bidaha ki ay olur beraber beklicez gene
Aynen canım hep hayırlısını istiyoruz demekki hayırlısı değilmişHadi ya senden baya umutluydum cnm ama hayrlsi değilmiş bu ay demekki üzülme lutfen
Uzulme kiyamam canim skma canini gecikmesinden iyi inan erken gelmesi gecikince daha cok umutlaniyot insan![]()
Sonuc cikti 0,33..
Bencede biran önce değiştir canım, bi daha gitme. Bu kadar rahat olmaması lazım bu dönemde. Kalp atışını duyana kadar beni her hafta çağırmıştı doktor. Bide doktorlar kalp atışını duyunca tam anlamıyla hamikelik var diyorlar. Bu doktor çok rahat davranmış canımBende hala onu dusunuyorum ikili test zamani geliyo ya 12 haftalikken basindan savar gibi o zaman gel diyo herseyin yolunda oldugundan eminmis gibi. Degistircem zaten gitmem bidaha ona
Masalll92 92 canim herseyin hayirli uzme kendini okadarda belirtiler aynen benimde belirtim cok oldu bidaha belirtilere inanmayacagim canim yuzuk icin dun gece lavabonun altini sok demistim yapmadınmi