- 25 Kasım 2015
- 810
- 1.256
- 113
bende aynısını yaptım. ayrıca sabaha kadar bekledim öyle duş aldım. denemekte fayda var yaniMerhabalar ben bi kac gun once hamile oldugumu ogrendim..sadece boseyler paylasmak istedim..belki siz daha iyi biliyorsunuzdur ama bi yakinim bana iliskiden sonra kalkma hatta ayaklarini duvara yasla bi 15 dakka bekle demisti biz de gecen ay hep oyle yaptik bilmiyorum belki denk geldi ama belmi de bunu uyguladigimiz icin oldu..zaten yumurtlama donemlerini takiop ediyorduk ama olmuyordu..insan her yolu denemk istiyo ben de cok fazla ugrastim belki ise yarar diye size de söylemek istedim insallah isteyen ve bekleyen her kadina nasip olur kucagina almak..
Cok saol cnm bnm haklisinRabbim gönlüne huzur versin canım. Ağır imtihan ama en büyük tesellisi cennetinde ebediyen mutluluk. İnşallah.
Allah sabır versin canım. Şefaatçi eylesin size. Gönlüne huzur dolar inşallah. Yeni bir umutla. .Kızım yaşasaydı 30 haftalık olacaktı çok üzülüyorm 16 haftalık iken ayrıldı benden
Ama adet bıtımınden bır hafta kadar sonra yıne aynısını yasadım yumurtluyor olabılırsın dedıler degerlendırdımYumurtlama gunun olabilr mi gec yumurtlamis olabilrsin
Vajinal bi akintidir ozmn cnm onmsiz bseydr o heraldeAma adet bıtımınden bır hafta kadar sonra yıne aynısını yasadım yumurtluyor olabılırsın dedıler degerlendırdım
Bılmiyorum ya acBa tekrar mı yumurtluyorum degerlendırsem mı kıVajinal bi akintidir ozmn cnm onmsiz bseydr o heralde
Benide eklermisnz listeye 17 kasim@FM_ist 8 Ekim
O ozle77 9 Ekim
@Maylopala 10 Ekim
@SucceSSstorY 10 Ekim
uydurukpirenses 10 Ekim
manzana_verde 12 Ekim
@aysntrk 14 Ekim
melekistiyorum 15 Ekim
sensiz__asla123 15 Ekim
F Finnuk 15 Ekim
C caninfistigi 16 Ekim
@zziinneett 16 Ekim
Melissaihsn06 16 Ekim
B BenanAsiye 16 Ekim
ayllllliiiin35 17 Ekim
Karpatyam 18 Ekim
@EhliKumpir 19 Ekim
A Ankey 19 Ekim
N nehir-arin 20 Ekim
Ayla ak 20 Ekim
@ilkemmmmm 20 Ekim
MrsBlackbird 21 Ekim
aybukegok16 21 Ekim
sukrancemal 22 Ekim
@nisandeniz 22 Ekim
nazife_fth 22 Ekim
Gamzecannn 23 Ekim
zuzum87 24 Ekim
@Zey-has 24 Ekim
@edasrc21 25 Ekim
intizar1 25 Ekim
@Bica 26 Ekim
ECEdeniz8107 26 Ekim
Amasyali05 27 Ekim
A ay__060 27 Ekim
sweet 27 Ekim
Emineeemm 28 Ekim
@selvihmt 28 Ekim
ilkinilkin 28 Ekim
H Htcm38 28 Ekim
@AdaLidya 28 Ekim
Zynpyay 28 Ekim
derya6129 28 Ekim
Canlarrrr güzel haberleri olan var mı bildirim yapin bana(yaznalar alinmasin üstüne) liste guncellensin insaAllah hamileyim diyerek haber verirsiniz ama adet olsanız bile yeni batlari yazayım canikolarim bekliyorum sizleri
Degerlndr tabi adet olana kdr devam nzmn ttcgi belli mi olurBılmiyorum ya acBa tekrar mı yumurtluyorum degerlendırsem mı kı
Evet canim esimin babasi orada calisiyor . yardimci oluyor. Degerim 287 1_2 haftalik felanHadi guzel sonuclar alalim cnmm ozele mi gttin
Super canim cok sevindim senin adina :)Evet canim esimin babasi orada calisiyor . yardimci oluyor. Degerim 287 1_2 haftalik felan
Amin canim iyi bak bebisine:) calisiyormusunDarisi en kisa zamanda basina canim ama artik bir sorumlulugum var dikkat ediceem bakalim hayirlisi
Çok sevindimmm inşallahhh sağlıkla artsız değer inşallahhh dualarım seninlekızlar Merhaba..yeni hastaneden geldim degerim perşembe 35 di bugün 100.7 olmuş.kanamam devam ediyor .dr um progestana devam et değerin güzel yukselmis dedi.pazartesi muayeneye gideceğim...allahım isteyen herkese versin yani sırada bizlere.dua edin kizlarr bana degerim saglikla yukselsin kanamam dursun
Soru ne kihala kimse cvp yazmadı bana ama
Gribin gectyse skinti olmaz . bnm eltim hamile oldgunu bilmeden goz ameliyati oldu yani bebek keseye dusmeden bse olmzgrip olmuştum antibiyotik ve grip için ilaç kullandım etkisi geçmiş midir ilaçların yoksa bu ayı atlasam mı demiştim
Evet canim ogretmenim ben.Amin canim iyi bak bebisine:) calisiyormusun
tam geçmedi arada oksürük oluyor ama ilaç kullanmıyorum bide yumurtlama dönemi bu ayı boş geçmek istemiyorum.Gribin gectyse skinti olmaz . bnm eltim hamile oldgunu bilmeden goz ameliyati oldu yani bebek keseye dusmeden bse olmz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?