Insalh pozitf olur cnmBen de yarın sabah yapayım diyorum bakalım
Seni anlıyorum uzulme ama bunda da bir hayır vardır sadece biz goremiyoruz,sabret inş yeni bebeğin gelince hepsi geçecek.Kızım yaşasaydı 30 haftalık olacaktı çok üzülüyorm 16 haftalık iken ayrıldı benden
Bugün noluyo böyle bana anlamadım okuduğumu anlamıyorum resmen umarım güzel haberler alırsın3 gün canım ams o da az değil tabii..
Haklisin ..Allah büyüktür hep birlikte gorecez bu hayatta herşey kullar için .Allah razi olsun canim sninde basin saolsun rabbim en kisa zamanda tekrar bi melek verir insallh bizlere sefeatcimiz oldular obur dunyada hep bebek olarak kalicklar ve biz milyonlarca sonsuz bi mutlulukta orda evlat sevgisi tadicaz bunlari dusundukce icime birazda olsa su serpilio o mahser gununde kavrulan sicakta bizlere buz gbi su getrckler cocuklarimiz ve Rabbime yalvarick aglicklar annmle babamida cennetine al die oyy kurban oldgum benmmm..
Aynen oyle canimHaklisin ..Allah büyüktür hep birlikte gorecez bu hayatta herşey kullar için .
Tsk ederim burada isteyen herkese rabbim nasip etsin ,dua ediyorum hepinize hiç incinmeyin istiyorum..Haklisin ..Allah büyüktür hep birlikte gorecez bu hayatta herşey kullar için .
Amiiiin amiiiinnnTsk ederim burada isteyen herkese rabbim nasip etsin ,dua ediyorum hepinize hiç incinmeyin istiyorum..
Hadi guzel sonuclar alalim cnmm ozele mi gttinAy-hal kan testi yaptirdim canim 2 saate cikicak
Aminn canımBugün noluyo böyle bana anlamadım okuduğumu anlamıyorum resmen umarım güzel haberler alırsın
İnşallah canım çok sagolInsalh pozitf olur cnm
Ne dmk cnmİnşallah canım çok sagol
Sagl cnm benm ne demk burda birbirimize destek olursak acimz en azindan birz hafifler. Rabbim bi dha yasaticak bu guzel duyguyu bize eminim.22temmuzda kaybettim canim ... Hep diodum bayramda bi cocugum olsun kucagimda yanimda olsun dio geldi ramazan bayraminin ilk gunu dogdu bukadar mi hssder cokta guzeldi cok saglikli gorunuodu ama kalp istetesekr ederim ilgin icin canm Rabbim seninde gonlune gore verir insallh dua edicem hep sana
Bende cok umutluyum canim sukurler olsun bu gunlerimizeSagl cnm benm ne demk burda birbirimize destek olursak acimz en azindan birz hafifler. Rabbim bi dha yasaticak bu guzel duyguyu bize eminim.
Dualarimiz seninle canim dkktli ol ilacini ihml etmekızlar Merhaba..yeni hastaneden geldim degerim perşembe 35 di bugün 100.7 olmuş.kanamam devam ediyor .dr um progestana devam et değerin güzel yukselmis dedi.pazartesi muayeneye gideceğim...allahım isteyen herkese versin yani sırada bizlere.dua edin kizlarr bana degerim saglikla yukselsin kanamam dursun
allah sabır versin canım. cennette bir meleğin olmuş. dilerim en hayırlı zamanda sağlıklı bir bebek alırsın kucağınaCanim bnm bebegim vefat etti oyuzden ikincyi istioz
Cok saol canim aminn cumlemize insallahhhallah sabır versin canım. cennette bir meleğin olmuş. dilerim en hayırlı zamanda sağlıklı bir bebek alırsın kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?