- 15 Mart 2013
- 744
- 776
- 123
çok tskederim canimDualarimiz seninle canim dkktli ol ilacini ihml etme
Konu nedrKızlar bilen biri varsa cevap versin bana
boşluğun ağırıyor galiba. ama neden bilemiyorum. benim belim daha fazla ağırıyordu. hayırdır inşallahKzlar fotografta grnen yer neresi oluyo bir haftadr cuvudumn o bölmü cok agryo ve yanyo dokttora gtmeme gerek var mı sozce nedeni nedr bilen var mı ?
Fotografta grnen yer neresi bilmiyorm vucut anatomisni bilmiyorm ama uzun sredir o bölm agryo ve cok yanyo acana nedenKonu nedr
canım bende tup bebek dusunuyorum.nerde yaptırdın hangı merkezde?Kızlar benimde gebelik oldu ama tup bebekle ve uğraşarak . . henüz keseyi göremedik haftaya gidecem doktora bakalım :)
Bosluk mu oluyor o orası acaba neden . Doktoramı grnsem p.tesiboşluğun ağırıyor galiba. ama neden bilemiyorum. benim belim daha fazla ağırıyordu. hayırdır inşallah
Bobrek mi dalak mi cozemedim bi doktora gorun canimFotografta grnen yer neresi bilmiyorm vucut anatomisni bilmiyorm ama uzun sredir o bölm agryo ve cok yanyo acana neden
ayy hadi hayirlisi insallah mujdeli haber alirsin gecen ay iki gun gecikmeli oldu bnmde umutlanmistim ama prolaktin yuksekmis.bu ay ilac kullaniyorum ama belirti benzerlgnden dolayi hic yoktan umutlandim simdi : )
Hadi hayrlisi bakalim insallh guzel haberler aliriz ikimizde:) ben bu aksam yada yarin sabah test yapcm sonucu yazarm buraya:)
Ankarada novaartta Prof.dr.Mehmet erdem beye yaptırdımcanım bende tup bebek dusunuyorum.nerde yaptırdın hangı merkezde?
Beklemedgin anda gelir belki bebisin surpriz yapar cnmaminnn....:)
bekliyorum hayırlı haberler...ben gunum gecerse yaparim test ama pek ümitli diilim
Bata kac gun varKızlar benim tekrar kasıklarımda agrı basladı ve salya gıbı yapıskan akıntım da basladı ne yapcM ben ne ddmek oluyor bu
Yumurtlama gunun olabilr mi gec yumurtlamis olabilrsin8 kasım canım yanı daha 10 gun varAy-hal
Rabbim hayırlısıyla şifa versin canım inşallah durur kanama nkızlar Merhaba..yeni hastaneden geldim degerim perşembe 35 di bugün 100.7 olmuş.kanamam devam ediyor .dr um progestana devam et değerin güzel yukselmis dedi.pazartesi muayeneye gideceğim...allahım isteyen herkese versin yani sırada bizlere.dua edin kizlarr bana degerim saglikla yukselsin kanamam dursun
Bugün hic agrim yok canım usuttum dün sanırım ondan oldu artık inanmıyorum o yüzden heveslenmiyorum belirtiler oluncacanım benim inşallah bu ağrılar bebisindendir :) çünkü pek normal gelmedi banaben burdayım diyor belkid.
Rabbim gönlüne huzur versin canım. Ağır imtihan ama en büyük tesellisi cennetinde ebediyen mutluluk. İnşallah.Saol cnm seninde basn saolsun benim bebegimn kalbinde sorun vardi 5 aylikken belli oldu gebeligi sonlandrmadim allah verdi allah alsin dedim cnni ben kiyamadim ameliyat ettrdik ama yasamla bagdsmayan bi soruni vardi hipoplastik sol kalp sendromuydu yani kalbinin sol tarafi calismiyodu tek pompa calisiodu ya iste bole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?