Allah razi olsun canim en kisa zamanda sanada nasip etsin insallh bu guzel dileklerin icin gercektn cok tesekrler bnde sana dua edicem..Ay-hal gözunaydin canim rabbim saglikla kucagina almayi saglikla büyütmeyi nasip etsin insallah. Benim 4 kaybım var hiçbirini kucaģıma alamadım çok zor sen görmüssün senin acının yanında benimkisi ne ki. Bide evlatlarını besleyip büyütüp kaybedenler var konusmasina yurumesine okuluna askerligini düğününe şahit olup kaybedenler.. bunların acısı bambaskadır rabbim kimseye yasatmasin. simdi hepsi geride kaldı keyfini sür cift cizginin dua edicem sana.
Bi kac gun snra tekrarla var gbi cnmEki Görüntüle 1904773 Merhaba ben aranıza yeni katıldım . Adetime bir hafta var ama ben meraktan ovula ultra erken gebelik testi yaptım ve böyle çıktı . Sizce gebelik var mıdır?
Bende de aynen böyle çıkmıştı 1 saat önce ama üzerine bi daha damlatinca silindi. Canım ilk gebeligimde benimde böyle çıkmıştı 4 5 gün fln vardı adet tarihimé. Ertesi gün kandan bakıldı ve suan 5 bucuk yaşında bir oğlum var. Gözün aydin :))Eki Görüntüle 1904773 Merhaba ben aranıza yeni katıldım . Adetime bir hafta var ama ben meraktan ovula ultra erken gebelik testi yaptım ve böyle çıktı . Sizce gebelik var mıdır?
İnşaAllah vardır . Ben bir buçuk iki ay kadar önce düşük yapmıştım eşim de ben de çok üzüldük . Şu an eşim bir türlü inanmadı olduğunaBi kac gun snra tekrarla var gbi cnm
Insallh vardr cnm ama olmasa ole bi czgi belrmez gbime gelio bikac gun sonra tekrarla bakalim sonucu yazarsin burayaİnşaAllah vardır . Ben bir buçuk iki ay kadar önce düşük yapmıştım eşim de ben de çok üzüldük . Şu an eşim bir türlü inanmadı olduğuna
Allah bağışlasın inşaAllah bende de vardır çok heyecanlandım şimdii .Bende de aynen böyle çıkmıştı 1 saat önce ama üzerine bi daha damlatinca silindi. Canım ilk gebeligimde benimde böyle çıkmıştı 4 5 gün fln vardı adet tarihimé. Ertesi gün kandan bakıldı ve suan 5 bucuk yaşında bir oğlum var. Gözün aydin :))
İki üç gün sonra tekrarlamayı düşünüyorum ama eşim bekle diyor . Kadınların bu konuda ne kadar sabırsız olduğunu anlamıyor . Benim içim içime sığmıyor .Insallh vardr cnm ama olmasa ole bi czgi belrmez gbime gelio bikac gun sonra tekrarla bakalim sonucu yazarsin buraya
Kan testi yaptr ksin cozumİki üç gün sonra tekrarlamayı düşünüyorum ama eşim bekle diyor . Kadınların bu konuda ne kadar sabırsız olduğunu anlamıyor . Benim içim içime sığmıyor .
Evet en kesini o zaten . Düşükle sonuçlanan gebeliğimde progesteron hormonu çok düşüktü o yüzden düşük yapmıştım . Bu gebelikte de tekrarlar diye çok korkuyorumKan testi yaptr ksin cozum
Tekrarlamaz insalh her gebelik aynu olcak die bse yok cnmEvet en kesini o zaten . Düşükle sonuçlanan gebeliğimde progesteron hormonu çok düşüktü o yüzden düşük yapmıştım . Bu gebelikte de tekrarlar diye çok korkuyorum
Caniimmmm ben sana dedimmm bak ya ikimizin ayni anda olcak ya da olmayacak diye cok sevindimmm
Saol canimm ya valla bnde aynisini esime soledm senden bahsettim ole dedi die dgru cikti dedm:) resme baktin mi testi attim azcik silik ckms ikinci czgi erken die heraldeCaniimmmm ben sana dedimmm bak ya ikimizin ayni anda olcak ya da olmayacak diye cok sevindimmm
Benimde oyleydi canimmm erken diyeee kan testi de yaptirr .olursa bir gun tanismak isterim canimm kanim cok isindi sana.belki tesaduf degil bu.olmasi gereken :) simdi bizimkiler ayni donemde olacak :) belirtilerimizde ayniydiiiiSaol canimm ya valla bnde aynisini esime soledm senden bahsettim ole dedi die dgru cikti dedm:) resme baktin mi testi attim azcik silik ckms ikinci czgi erken die heralde
Teşekkürler canım rabbim sanada nasip etsin inşAy canm yeni grdm mesjnı ne kadar sevndm anlatammhayrlı olsun rabbim saglkla kucagnda almayı nasip etsn
Neeeee harikaaaa bu haberi bekliyodummm canımmm tebrik ederimmmm çok sevindimmm inan oleyyyyyyHamileyim sanirim:)
Yaaaa cok sevindm cnm benm bak siraç bi kardes gonderdi size gordun mu acisini hafifletmek icin. Sukurler olsun allahma. Rabbim sag salim.kucagna almayi nasip etsin insallah.
Evet canim ya valla benm de sana kanim cok isindi bat ayni belirti ayni :) izmire yolun dusurse misafir ederim sizi herzmn kapim acik sana cnm benim bebislerimiz de buyur o gunleri goruruz insallh:)Benimde oyleydi canimmm erken diyeee kan testi de yaptirr .olursa bir gun tanismak isterim canimm kanim cok isindi sana.belki tesaduf degil bu.olmasi gereken :) simdi bizimkiler ayni donemde olacak :) belirtilerimizde ayniydiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?