2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hamileyim sanirim:)
Yaaaa inanmiyorum bu mukemmel ya cok mutlu oldm ya iste bu masallah ya cok istydm senn pozitif olmasini kurban oldugum Allah cok sukur gozlerim doldu sanki bnm gibi cok sevndm insallah gilecek yuzun insallah cnm bnm Rabbim seni ve melegini korusun cooooook opuyoruuuuum

Ay cok duygulandim mesajina Allah razj olsun sanki oz kardesim gbi yorum yapmissin cok tesekkr ederim rabbim tum isteyenlere bu duyguyu tattrr insallh bnm duamda sizlerle iyi ki varsinizz yaaa

Herkese selamlar evleneli o kadar zor süreçlerden geçtim ki ama şuan rabbim in izniyle 4 haftalık bir anne adayıyım Rabbim sağ salim kucağıma almayı nasip etsin inşallah ve isteyen herkese bu duyguyu yaşattın dualarım hamiş olmak isteyen tüm arkadaşlarım için

Kızlar selam,
Bana yardımcı olur musunuz. Benim dün yani cuma adet olma günümdü. Fakat çarşamba perşembe ve cuma sadece az bisey kan geliyordu o da sadece peceteye. Bugün uyandığımda malesef kırmızılar gördüm, ama pedimde bisey olmuyor. Normal adetimin ilk günü cok kanama olurdu. Bu 3 aydır ilk günler az gelir oldu. Ne yapmalıyım sizce? Ve bu arada çocuğumuz olsun istiyoruz

Canm adetin kesik kesik gelmesi kafayi cok bebege vererekte etkiliyor olabiliyoruz ama sen yinede bnce bi doktora git dokulemiyrsn gibi geldi bna

ALLAH'IM SU GOKTEKI YILDIZLARIN DUNYADAKI MELEK YAVRULARIN OKUNAN EZANLARIN YUZU SUYU HURMETINE HAMILE YAVRUSUNU BEKLEYEN ANNELERIMIZE MELEKLERINE SAGLIKLICA KAVUSMASINI NASIB EYLE..
BIZ SENDEN BIR MELEK ISTEYENLEREDE CENNETINDEN BIR MELEK IHSAN EYLE.. HAYIRLISINI VER YARABBIM.

Bende anlamadım canım sadece yatıp ayaklarımı karnıma dogru cekınce gecıyo biraz onun harıcınde yürür ken bıle acı verıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…