Amiinnn insallh cnm ya hic beklemiodum valla darisi senin basina insallhhhh cok tesekr ederimmmmYaaaa cok sevindm cnm benm bak siraç bi kardes gonderdi size gordun mu acisini hafifletmek icin. Sukurler olsun allahma. Rabbim sag salim.kucagna almayi nasip etsin insallah.
Bol bol dua et banada kuzm hemen bende kavusaym bebegime.Amiinnn insallh cnm ya hic beklemiodum valla darisi senin basina insallhhhh cok tesekr ederimmmm
Duam seninle canim yarin meryem suresi okurm senin adina isim rukiye mi?Bol bol dua et banada kuzm hemen bende kavusaym bebegime.
Evt cnm rukiye. Teskkr ederm ya allah razi olsn senden.Duam seninle canim yarin meryem suresi okurm senin adina isim rukiye mi?
Senden de cnm bnm altinci hissin baya iyimis buarada:)Evt cnm rukiye. Teskkr ederm ya allah razi olsn senden.
Aslnda pek kuvvetli degildr ama sennkini oyle hissettm cnm belkide oyle istedgm icn soyledm ama ne farkeder hamilesin iste bu gunlern tadini cikarSenden de cnm bnm altinci hissin baya iyimis buarada:)
Saol cnmm rabbim en kisa zamnda sanada verrde seviniriz daha cok cnmAslnda pek kuvvetli degildr ama sennkini oyle hissettm cnm belkide oyle istedgm icn soyledm ama ne farkeder hamilesin iste bu gunlern tadini cikar
Bakalm cnm 17 kasimda belli olur bakalm bizmdeSaol cnmm rabbim en kisa zamnda sanada verrde seviniriz daha cok cnm
Olur insallh kasimda gebelik bi baskadirBakalm cnm 17 kasimda belli olur bakalm bizmde
Ben günlerdir sizi okuyorum hamile olmanıza çok sevindim yazmasamda takipteydim sonucu Rabbim sağlıkla kavuşurtursun hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah Benimde iki kaybım var sizinkiylen kıyaslanmaz ama her acı sahibine zor....inşallah çooooook sağlıklı gebeliğiniz ve bebeğiniz olurKizlar melegime dua edin nlur yuzum gulsun bu sefer ...
Cok tesekr ederimmm cnmmm darisi basina insallhh :)Neeeee harikaaaa bu haberi bekliyodummm canımmm tebrik ederimmmm çok sevindimmm inan oleyyyyyy
Ben günlerdir sizi okuyorum hamile olmanıza çok sevindim yazmasamda takipteydim sonucu Rabbim sağlıkla kavuşurtursun hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah Benimde iki kaybım var sizinkiylen kıyaslanmaz ama her acı sahibine zor....inşallah çooooook sağlıklı gebeliğiniz ve bebeğiniz olur
Canım Allah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin, tebrik ederimAllah razi olsun canim en kisa zamanda sanada nasip etsin insallh bu guzel dileklerin icin gercektn cok tesekrler bnde sana dua edicem..
Çizgi görüyorum canım bikaç gün sonra tekrarla bence testiEki Görüntüle 1904773 Merhaba ben aranıza yeni katıldım . Adetime bir hafta var ama ben meraktan ovula ultra erken gebelik testi yaptım ve böyle çıktı . Sizce gebelik var mıdır?
İnşaAllah cnm ben şu An araştırma sonuçları mı bekliyorum temiz çıkarsa hemen başlıycam denemeyeCook tsekr ederimm rabbim en kisa zamnda sanada nasip eder kcgna alrsn inslh cnm guzel dilgin icn cok tesekr ederimm rabbm once saglik versin hpimize....@eslem
Allah gonlune gore verr ins cnmmİnşaAllah cnm ben şu An araştırma sonuçları mı bekliyorum temiz çıkarsa hemen başlıycam denemeye
Tesekr ederim cnm cumlemizinkiniiCanım Allah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin, tebrik ederim
İnsallah canimmm insallahhh :)))Evet canim ya valla benm de sana kanim cok isindi bat ayni belirti ayni :) izmire yolun dusurse misafir ederim sizi herzmn kapim acik sana cnm benim bebislerimiz de buyur o gunleri goruruz insallh:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?