- 2 Ekim 2016
- 673
- 1.126
- 33
- 42
Günaydın canım ne yaptın akşam bidami yapsam test hiç umudum kalmadı benimİnşallah canımmm
Bugun bat canim ama 1 gün once 1 gun sonra nadiren degisebiliyo bugun yarin olurumcanımm noldu senin geldi mi kırmızılar?
inşallah gelmez canımm, hiçbir belirti yok mu?Bugun bat canim ama 1 gün once 1 gun sonra nadiren degisebiliyo bugun yarin olurum
Var var o yolda geliyo kuzummm
Gelecek canim test negatif adet belirtilerim var. daha once 4 gebelikte testin yanilmadigini biliyorum. adet olmakta bi lütuf olamayanlar var olayimda yeni ay yeni umutlar olsun. kurtajdan sonra denemede ilk ayimizdi; bu ayda ovu testiyle @Beratnisa nın dedigi gibi 3 4 gun ust uste iliskiyle deniceminşallah gelmez canımm, hiçbir belirti yok mu?
Canim dun okuyamadim sayfayi yum döneminde misin bat mı?Kizlar gunaydn dun hatrlarsaniz ovulasyon testi yapip atmistm smdi yine yaptm yine boyle cikti halbuki dun aksam biri silikti smdi yine byle oldu.
Kiz benimde dundü bat ama adete ait tek bir belirti bile yok sadece süt gibi akıntım var o kadar ne sivilce ne kasik agrisi ne gogus hassasiyeti falan .s beklemedeyimGelecek canim test negatif adet belirtilerim var. daha once 4 gebelikte testin yanilmadigini biliyorum. adet olmakta bi lütuf olamayanlar var olayimda yeni ay yeni umutlar olsun. kurtajdan sonra denemede ilk ayimizdi; bu ayda ovu testiyle @Beratnisa nın dedigi gibi 3 4 gun ust uste iliskiyle denicem
Yavrum hiç ihtimal bile vermiyorum ki kasik agrisi yok bide cok agir kaldirdim temizlik yaptim bayagi ne belim agridi ne karnim esimle tartistik biraz 1 hafta ne yemek yedim dogru durust ne su ictim hani olsa agri falan olurdu heralde o kadar uzuntuye strese dimi
Daha once gecikirmiydi boyle? bi test daha yap benceKiz benimde dundü bat ama adete ait tek bir belirti bile yok sadece süt gibi akıntım var o kadar ne sivilce ne kasik agrisi ne gogus hassasiyeti falan .s beklemedeyim
Yumurtlama donemindeym cnm cumartesi gnu catlatma ognesi oldm iste. Boyle ckiyo ovulasyon yapincaCanim dun okuyamadim sayfayi yum döneminde misin bat mı?
Benim yavaş yavaş kırmızı kart geliyo bu ay geçti benim bidahaki aya inşallah . Sende yapma bekle adet gününüGünaydın canım ne yaptın akşam bidami yapsam test hiç umudum kalmadı benim
Ayni gun olurum hep erken gelir bazen ama gecmiyodu bugunde olcak gibi durmuyo zatenDaha once gecikirmiydi boyle? bi test daha yap bence
canımm o süt gibi akıntı hamilelik belirtisi olamaz mı? benim de günüm geçti ve akıntım var.Her ay ayni gun olurum hic gecikmez erken gelir bazen ama geciktigini gormedim
Canim esinle tartistin diye yemekten icmekten kesilir mi hic insan hepimiz evliyiz ve evliligin tadi tuzu tartismalarimiz hep olacak. bebek deniyosun kendini bu donemlerde bu kadar uzme tamam mı. bekle istersen 1 2 gun daha oyle bi test yapYavrum hiç ihtimal bile vermiyorum ki kasik agrisi yok bide cok agir kaldirdim temizlik yaptim bayagi ne belim agridi ne karnim esimle tartistik biraz 1 hafta ne yemek yedim dogru durust ne su ictim hani olsa agri falan olurdu heralde o kadar uzuntuye strese dimi
Hmm catlatma ignesi aklimi karistirdi canim. siz bugun ve yarinida degerlendirin bence sonra dinlenmeye cekersiniz kendinizi:)Yumurtlama donemindeym cnm cumartesi gnu catlatma ognesi oldm iste. Boyle ckiyo ovulasyon yapinca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?