2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Günaydın, bugün bat günümdü , beklenen de oldu, kırmızılar göründü. Sağolsun bekletmez pek beni . Sanki bize hiç nasip olmayacak gibi umudum ümidim tükeniyor..

Bir iki güne toparlarım kendimi yeni aya.. Yeni tarih veriyorum BAT 29 Kasım

Kizlar gunaydn dun hatrlarsaniz ovulasyon testi yapip atmistm smdi yine yaptm yine boyle cikti halbuki dun aksam biri silikti smdi yine byle oldu.

Eklentiler

• 20161031_100921.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 58
inşallah gelmez canımm, hiçbir belirti yok mu?
Gelecek canim test negatif adet belirtilerim var. daha once 4 gebelikte testin yanilmadigini biliyorum. adet olmakta bi lütuf olamayanlar var olayimda yeni ay yeni umutlar olsun. kurtajdan sonra denemede ilk ayimizdi; bu ayda ovu testiyle @Beratnisa nın dedigi gibi 3 4 gun ust uste iliskiyle denicem

Kiz benimde dundü bat ama adete ait tek bir belirti bile yok sadece süt gibi akıntım var o kadar ne sivilce ne kasik agrisi ne gogus hassasiyeti falan .s beklemedeyim

M mavs 24 bat gelmemis yapsana bi test daha gönlümüz şenlensin Allahin izniyle
Yavrum hiç ihtimal bile vermiyorum ki kasik agrisi yok bide cok agir kaldirdim temizlik yaptim bayagi ne belim agridi ne karnim esimle tartistik biraz 1 hafta ne yemek yedim dogru durust ne su ictim hani olsa agri falan olurdu heralde o kadar uzuntuye strese dimi

Canim esinle tartistin diye yemekten icmekten kesilir mi hic insan hepimiz evliyiz ve evliligin tadi tuzu tartismalarimiz hep olacak. bebek deniyosun kendini bu donemlerde bu kadar uzme tamam mı. bekle istersen 1 2 gun daha oyle bi test yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…