2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canm ben de senin gibiyim her ay sancım olur ama çatlama aşamasındamı yoksa çatladığı içinmi bilmiyorum. Hiç ovu testi de kullanmadım bugüne kadar.
Yumurtlama Sancısı gerçekten Yumurtlama Sinyali mi verir ?

Yapılan bir çalışma yumurtlama ağrısı LH hormonu zirve yaptığı günle aynı gün gelmekte olduğunu göstermiştir. ( LH tarafından algılanan hormon olan yumurtlama ovulasyon belirleyicisi kitler )

Ultrason kullanarak yapılan başka bir çalışma da ağrı ile yumurtlamayı arasındaki ilişkiyi doğruladı . İlk başta yumurtlama ağrısı tespit edildi birkaç gün içinde ovulasyon oluştu.

Bu arada bağırsaklarda oluşan gazlar da yumurtlama ağrısı için yanlış sinyaller verebilir. Bazı hanımlarda da yumurtlamadan sonra sancı hissedebilirler. Yumurtlama ile sancısı aynı anda olmayabilir

Canm ben de senin gibiyim her ay sancım olur ama çatlama aşamasındamı yoksa çatladığı içinmi bilmiyorum. Hiç ovu testi de kullanmadım bugüne kadar.

S selifor canim sabah test yaptim negatiff ..adetim geciisti ustelikk,psikoloji alt ust oldu..artik vucudum ne yapsa yeridir.
Sağlık olsun canım en yakın zamanda gelsin bebisim insaAllah üzülmek stres yapmak yok elimizden geldigince

hava değişimi, duygu değişimi filan etkilemistir.erken olmak gec olmaktan iyi bence[/QUOTE] Her gün moralim bozuk stres yasiyorum normal o zaman canım böyle olması

Kuzum yaa ne kadar vardı bata
Canim adetim düzensiz ama bu kadar erkende olmamistm hic en son 5inde oldum bu 26.gun oluyor sanırım en kisa 28 gunde oluyordum

bat ne zamandi cnm
Belirsizdi canim 28 gune kadar yolum vardi ama erken geldi hic beklemiyordum

Gecen ay benimde oyle oldu 29unda beklerken 21inde pat diye hasta oldum. Sonrada yine 21 olarak devam.etti. bazen stres hava sartlari bile etkiliyor. Heleki bebek hayali kuruyorsan illaki düzen bi şaşıyor
Sorma canim evleneli iyice şaştı erken oldum 44gunde oldum düzen falan kalmadi

Canım ya hayırlısı olsun kac gunde bir adet oluyorsun sen sanirim bugun 26.gunun
Canım tam tahmin edemiyorum duzensizlestigi icin ama evet 26.gun erken oldum

Çok teşekkür ederim canım. Yarın bebişlerimi ne zaman alacağımı öğreneceğim. Haber veririm :)
Güzel haberler olsun canım insaAllah

Belirtin var mı? Benim 3 gündür adetim ha geldi ha gelecek gibi kasıklarımda ağrı var , normalde göğüslerim ağrımaz ama uçları feci sızlıyor. Benim bu aydan hiç umudum yok ..
Benim cok gaz sorunum var bugunbasladi .donuyorum bi de kuzum agrimda var kasiklarda ama gecen ayda oldu belirti bosunaymis yani bu ayda öyledir diye takmıyorum cok

Sağol canım bilgi için. ❤

Kızlar adet günüm bugündü. Henüz kırmızıları görmedim, inşallah görmem Sabah kalktığımda hala gelmemiş olursa test yapmak istiyorum ama bi taraftan da negatifi görmek istemiyorum bu ay sırf aklımdan hamileliği çıkarmak için buraya bile girmedim pek fazla. Nolur dua edin...

Kizlarre iyi gecelerrr napiyosunuzzz ben hic iyi degilim bulanti bas agrisi kasik agrisi ile cebellesiyorum. Bu gun gezmeye gittik ev gezmesi rezil oldum olmaz olmaz olcagi tuttu bi anda mine bulantisi bas agrisi kasiklarim onceden agriyodu zaten . Milletin gozunde hepten nazli gibi bisey oldum .

Canım her hamilelik kendine özgü demek senin vucudun hcg ile birlikte uçuk ćıkarabiliyo insallah vardir canim yuregini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…