Yumurtlama Sancısı gerçekten Yumurtlama Sinyali mi verir ?Canm ben de senin gibiyim her ay sancım olur ama çatlama aşamasındamı yoksa çatladığı içinmi bilmiyorum. Hiç ovu testi de kullanmadım bugüne kadar.
Canm ben de senin gibiyim her ay sancım olur ama çatlama aşamasındamı yoksa çatladığı içinmi bilmiyorum. Hiç ovu testi de kullanmadım bugüne kadar.
Doğru canım moralin bozulacaksa yapma zatengecerse adetim o zaman yaparim onceden yapip moral bozmak istemiyorum
Kanda hormonal bozukluklar var mı bakılır bide yumurtalıklara bakar ultrason cihazıylaKızlar adetin 3. Gününde ne kontrolü eder doktorlar? Lütfen yardim
Insallah canim benim :) ama sanmiyorum ya hic umidim yokİnsallah bebistir :)
Cok sağol teşekkürlerKanda hormonal bozukluklar var mı bakılır bide yumurtalıklara bakar ultrason cihazıyla
Benim bat 9 kasim bana da gecmiyo gunler canim. Insallah gormessin kirmizilariİyi akşamlar koca bir ay geçiyor da şu son 2-3 gün geçmiyor . Yarın bat günüm , umudum yok, kırmızılar gelecek sanırım
Benim bat 9 kasim bana da gecmiyo gunler canim. Insallah gormessin kirmizilari
Sağlık olsun canım en yakın zamanda gelsin bebisim insaAllah üzülmek stres yapmak yok elimizden geldigince
hQUOTE="morsevdam5, post: 48656237, member: 765922"]Canlar ben adet oldum ya önceki 5 ekimdi bu kadar erken olmamıştim otobusteydim islaklik hissettim akıntı sandım geldim baktım sulu kan geliyordu agrimda vardi ya neden bu kadar erken oldum ki poff
Canim adetim düzensiz ama bu kadar erkende olmamistm hic en son 5inde oldum bu 26.gun oluyor sanırım en kisa 28 gunde oluyordumKuzum yaa ne kadar vardı bata
Belirsizdi canim 28 gune kadar yolum vardi ama erken geldi hic beklemiyordumbat ne zamandi cnm
Sorma canim evleneli iyice şaştı erken oldum 44gunde oldum düzen falan kalmadiGecen ay benimde oyle oldu 29unda beklerken 21inde pat diye hasta oldum. Sonrada yine 21 olarak devam.etti. bazen stres hava sartlari bile etkiliyor. Heleki bebek hayali kuruyorsan illaki düzen bi şaşıyor
Canım tam tahmin edemiyorum duzensizlestigi icin ama evet 26.gun erken oldumCanım ya hayırlısı olsun kac gunde bir adet oluyorsun sen sanirim bugun 26.gunun
Güzel haberler olsun canım insaAllahÇok teşekkür ederim canım. Yarın bebişlerimi ne zaman alacağımı öğreneceğim. Haber veririm :)
Benim cok gaz sorunum var bugunbasladi .donuyorum bi de kuzum agrimda var kasiklarda ama gecen ayda oldu belirti bosunaymis yani bu ayda öyledir diye takmıyorum cokBelirtin var mı? Benim 3 gündür adetim ha geldi ha gelecek gibi kasıklarımda ağrı var , normalde göğüslerim ağrımaz ama uçları feci sızlıyor. Benim bu aydan hiç umudum yok ..
bende kullanmadim bi dahaki ay sirf meraktan alip kullanabilirm yani. ama testlerden de.anlamam hic
Yumurtlama Sancısı gerçekten Yumurtlama Sinyali mi verir ?
Yapılan bir çalışma yumurtlama ağrısı LH hormonu zirve yaptığı günle aynı gün gelmekte olduğunu göstermiştir. ( LH tarafından algılanan hormon olan yumurtlama ovulasyon belirleyicisi kitler )
Ultrason kullanarak yapılan başka bir çalışma da ağrı ile yumurtlamayı arasındaki ilişkiyi doğruladı . İlk başta yumurtlama ağrısı tespit edildi birkaç gün içinde ovulasyon oluştu.
Bu arada bağırsaklarda oluşan gazlar da yumurtlama ağrısı için yanlış sinyaller verebilir. Bazı hanımlarda da yumurtlamadan sonra sancı hissedebilirler. Yumurtlama ile sancısı aynı anda olmayabilir
Tebrikler canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizlere de dua et olur muCok tesekkr ederimm darisi tum isteyenlerin basina insallhhh
Canım her hamilelik kendine özgü demek senin vucudun hcg ile birlikte uçuk ćıkarabiliyo insallah vardir canim yuregini ferah tutÖnceki belirtilerimi yaşıyorum bir de dudağımda uçuk çıktı dişlerimin dibleri sızlıyordu daha önceden hiç olmazdı beni bu şüpheye düşürdü açıkcası . Çünkü internette okudum hamilelik oluşunca uçuk çıkabiliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?