2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim esinle tartistin diye yemekten icmekten kesilir mi hic insan hepimiz evliyiz ve evliligin tadi tuzu tartismalarimiz hep olacak. bebek deniyosun kendini bu donemlerde bu kadar uzme tamam mı. bekle istersen 1 2 gun daha oyle bi test yap
Bizim tartismamiz bosanmaya kadar gitti ama benden bikmis sikilmis bosanicam dedi cok agladim gece gunduz aklima bile gelmedi belirti aramak zaten bu siteyede girmedim ama surekli süt gibi akıntım var kokusuz kasintisiz adetimde gecti acaba stresten mi oldu diyorum ama ben daha oncede cok stres yasadim o zaman hep gelirdi aklim karisti simdi

7945"]Günaydın, bugün bat günümdü , beklenen de oldu, kırmızılar göründü. Sağolsun bekletmez pek beni . Sanki bize hiç nasip olmayacak gibi umudum ümidim tükeniyor..

Bir iki güne toparlarım kendimi yeni aya.. Yeni tarih veriyorum BAT 29 Kasım[/QUOTE]
uzulme cnm umudu sakin kesme allahin izniyle olcak insallah

Hmm catlatma ignesi aklimi karistirdi canim. siz bugun ve yarinida degerlendirin bence sonra dinlenmeye cekersiniz kendinizi:)
Bu cift cizgi ignden dolayimi ckiyo acaba yksa catladgi icn mi. Cift cigiyi gorunce catliyomu demk yoksa 24 saat icinde catlicak mi demk cnm bu cok soru sordm ama

Valla bende anlamadım bide ihtimal vermedim bu ay test yaptim cnku negatif cikti agri sizi da olmayinca agir kaldim cok yine agri olmadi .s bekliyim biraz daha yapsam mi ki bi test
bence yap canımm, pozitif varsa hemen öğrenirsin negatif çıkarsa da kırmızılar gelene kadar ümit kesme. negatif çoğu zaman doğruyu vermiyor.

Allah korusun canim bosanma lafini agzina bile alma daha yeni evlisin herkesin yuvasinda tartisma oluyo iyiye baglayin. stres gecikme yapar derler ama ben hic yasamadim oyle gecikmeler. insallah bebistendir

Allah korusun canim bosanma lafini agzina bile alma daha yeni evlisin herkesin yuvasinda tartisma oluyo iyiye baglayin. stres gecikme yapar derler ama ben hic yasamadim oyle gecikmeler. insallah bebistendir
Yeni evliyim ama daha bizim hep boyleydi sevgiykende hemen nisan atardik kizinca ikinizde inat olunca alttan alicak taraf olmayinca buyuyo bende bundan sonra alttan alma taraf olucam sanirim yoksa yine ben uzuluyorum

Su erken gebelik testini mi alayim yoksa normal gebelik testi mi alayim
canım bence normal al, erken gebelik testlerinin para tuzağı olduğuna inanıyorum ben. ama negatif çıkarsa da sakın üzülme geçen seferki gibi.. sonuçta burada bir sürü insan görüyorsun, o testlerde yanılan. adet olana kadar ihtimal vardır.

Var var o yolda geliyo kuzummm tebrik ederim simdiden Allah saglikla kucagina versin benimde gunum gecti ama tek bi belirti yok umitli degilim adet belirtiside yok zaten neyse burdaki burdaki bebek haberleri hepimize umut oluyo :)
Ayyy inşallah canım benim yaa

Bu cift cizgi ignden dolayimi ckiyo acaba yksa catladgi icn mi. Cift cigiyi gorunce catliyomu demk yoksa 24 saat icinde catlicak mi demk cnm bu cok soru sordm ama
Canim lh vucudumuzda her zaman var cift cizgi her zaman cikar ama silik cikar. iki cizgininde ayni koyulukta kopkoyu oldugu gün yumurtanin catlamasina az bi zaman kalmis demek yani koyu oldugu gun mutkaka iliski olmalı. birde asagidaki bilgiye gore kopkoyu ciktiktan sonraki cizginin siliklestigi yani yumurtlamanin oldugu günde ikiski olmali 2 gün üstüste.

Cikar mi ki acaba idrarimda koyu cok boyle sari ama koyu sari .s yanma falan yok suphe dustu icime ogleden sonra gidip alayim bari

Malesef hasta oldum umutlar gelecek aya kaldı tüp bebeğe başlıyorum yarın muayenem var dua edin lütfen arkadaşlar özellikle hamile arkadaşlarım dan rica ediyorum sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…