ynı bende sendenim canım bendede u belirtiler var 2 kasım batKızlar selam bat son 2 gün çok heycanlıyım henüz gelen giden yok ağrı yok adet belirtisi yok bakalım ne olucak . çok şiddetli bel ağrısı çok sık açıkma hissi oldu bu aralar ama henüz çok erken ümitlenmek istemiyorum .. Adetten sonra olmassa bakcam artık erkenden bakıp üzülmek istemiyorum kızlar
bel ağrısı oluyormu ilk başlarda benimde belim ağrıyor hiçbir iş yapamıyorumCanım emin ol bel ağrısı en büyük belirti. Bebek rahime tutunduğu an bel ağrısı başlıyor . Umutlu ol her zaman .
tebrikler canım sağlıkla kucağına al doktorun korunma vermedi mi düşükten sonra bana 3ay demişti deEki Görüntüle 1905435 Kızlar bugün sabah yaptığım test böyle çıktı adetime daha 5 gün var.
Canım ben bisey diycem ama moralini bozmak istemiyorum benim dr basvurma sebevim azalan adetlerimdi kotu bi sonuç almadım saace pkolu oldugumu ogrendim ve suan surekli dr kontrelindeyim 2 kasımda yumurtama bakacağız dr gitmeni tavsiye edebilirim sadeceKızlar ama
Kizlar fikri olan yokmu bu konuda?
Canım emin ol bel ağrısı en büyük belirti. Bebek rahime tutunduğu an bel ağrısı başlıyor . Umutlu ol her zaman .
hayırlı olsun canım.sağlıcakla kucağına al...üstüne görmeden kanaman cokmuyduKızlar ben de Allah'ın izniyle bu ay hamile kaldım sizlere yardımcı olmak amacıyla çok erken de olsa belirti olabileceğini düşündüğüm şeyleri paylaşmak istedim . Ben iki ay önce düşük yapmıştım . Üstüne görme dedikleri şeyi yaşadığım için hamile olduğumu çok geç öğrendim . Ben öğrendiğimde 11 haftalıktı bu yüzden dikkatsizlik ve ağır iş yaptığım için düşük yaptım . Doktor bana tekrardan hemen hamile kalabileceğimi söyledi . Bu ay aynen öncekindeki gibi kasık ve bel ağrısı yaşadım bu ağrılar adet belirtilerine çok benziyor ama az da olsa ayırt edilebiliyor . Kasıkta sancı yerine batmalar saplanmalar oluyor belde ise sanki ağır bir şey taşıyrmuşsunuz gibi . Ya da bir şeyler aşağıya doğru çekiyor gibi . Onun dışında benim en büyük belirtim kalp çarpıntısıydı çünkü diğer gebeliğimde de oldu . En ufak bir şeyde küt küt oluyor kalbim . Bu ay farklı olarak dudağımda uçuk çıktı hormonların ani değişmesinden dolayı oluyormuş . Diş etlerimde ve dişlerimin dibinde çok fazla sızlama oluyordu . Göğüslerimde henüz bi değişme yok sadece azıcık ağırlaştılar gibi . Bir de karnım çok çabuk acıkıyor ve aniden rahatsızlık derecesinde kazınıyor gibi oluyor diğerinde de böyle olmuştu . Bir de çok yrgun hissediyorum . Benim şimdilik belirtilerim bu kadar :)
Evet canım sanki çok ağır şeyler taşımışsın gibi hiçbir iş yapmasan da azıcık ayakta dursan bile çok ağrıyorbel ağrısı oluyormu ilk başlarda benimde belim ağrıyor hiçbir iş yapamıyorum
Normalde adetim 8 gün sürerdi üstüne gördüğüm zaman 4-5 gün ancak sürdü . Hamile olduğumu düşünemedim çünkü mantar olmuştum onun sebep olduğunu düşünmüştüm . Ertesi ay adet olmayınca test yaptığımda öğrendimhayırlı olsun canım.sağlıcakla kucağına al...üstüne görmeden kanaman cokmuydu
ayyy benimde öyle canım ama ben hiç hamile olduğumu düşünmüyorum yaa ama konuşmalarınızda umut veriyor banaEvet canım sanki çok ağır şeyler taşımışsın gibi hiçbir iş yapmasan da azıcık ayakta dursan bile çok ağrıyor
Canım bende de aynısı olmuştu düşük tehliken var dedi doktor ve gerçekten hiç ilgilenmedi . İlk gebeliğim olduğu için çok tecrübesizdim eve gelip temizlik yaptım bi sürü iş yaptım meğerse hiç yerimden kalkmamam gerekiyormuş . Yerinde olsam hemen doktora gidip yatış isterim . Hem öyle hastanede her an kontrol altında olursun sakın yerinden kalkma yat dinlen . Ayaklarını havaya kaldırkizlar Merhaba.en son cumartesi beta 100e yükselmişti ama kanamam kesilmemisti.dün akşam çok sancim ve kanamam oldu.bacaklarimdan aktı kanlar.hastaneye gittim .gebeligim duruyordu ama düşük tehlikesi oluşmuş.serum iğne yapıldı.kanamam azaldı.bugunde dr uma muayeneye gittim ultrasonla baktı iyi gözüküyordedi.beta testi tekrar yapıldı yukselmismi diye bakılacak.inşallah yükselmiştir.dua edin kizlar
inşaallah bebeğin bırakmaz seni canım kafana takma stres yapma rahat ol oun seninle olduğunu düşün güzel olsun herşeykizlar Merhaba.en son cumartesi beta 100e yükselmişti ama kanamam kesilmemisti.dün akşam çok sancim ve kanamam oldu.bacaklarimdan aktı kanlar.hastaneye gittim .gebeligim duruyordu ama düşük tehlikesi oluşmuş.serum iğne yapıldı.kanamam azaldı.bugunde dr uma muayeneye gittim ultrasonla baktı iyi gözüküyordedi.beta testi tekrar yapıldı yukselmismi diye bakılacak.inşallah yükselmiştir.dua edin kizlar
Eğer bir kaç aydır deniyorsan hamile olduğun aklına gelmez pek :) ben ilk hamileliğimde yaklaşık 4 ay uğraştım artık bıkmıştım . Çift çizgiyi görünce eşim inanmamıştı başkasının testini getirdin bana demişti sonra gidip tekrar test almıştı öyle inanmıştı . Hiç belli olmuyor bu bebişler saklanarak oyun oynamayı daha doğmadan seviyorlar :)ayyy benimde öyle canım ama ben hiç hamile olduğumu düşünmüyorum yaa ama konuşmalarınızda umut veriyor bana
1 yıldır deniyoruz canım o yüzden yıldık galiba biraz ümit vermiyoruz artık :)Eğer bir kaç aydır deniyorsan hamile olduğun aklına gelmez pek :) ben ilk hamileliğimde yaklaşık 4 ay uğraştım artık bıkmıştım . Çift çizgiyi görünce eşim inanmamıştı başkasının testini getirdin bana demişti sonra gidip tekrar test almıştı öyle inanmıştı . Hiç belli olmuyor bu bebişler saklanarak oyun oynamayı daha doğmadan seviyorlar :)
Doktora gittin mi peki1 yıldır deniyoruz canım o yüzden yıldık galiba biraz ümit vermiyoruz artık :)
6 ay önce gitmiştim eşimin spermiyogramına baktılar bnmde hormnlrıma normal dediler olmazsa 6 ay sonra tekrar gel dedilerDoktora gittin mi peki
Canım bende de aynısı olmuştu düşük tehliken var dedi doktor ve gerçekten hiç ilgilenmedi . İlk gebeliğim olduğu için çok tecrübesizdim eve gelip temizlik yaptım bi sürü iş yaptım meğerse hiç yerimden kalkmamam gerekiyormuş . Yerinde olsam hemen doktora gidip yatış isterim . Hem öyle hastanede her an kontrol altında olursun sakın yerinden kalkma yat dinlen . Ayaklarını havaya kaldır
çok tskederim arkadaşlar.dualarimiz hep birbirimize olsun.inşaallah bebeğin bırakmaz seni canım kafana takma stres yapma rahat ol oun seninle olduğunu düşün güzel olsun herşey
kızlar merhaba ben bu ay aşılama yaptırdım.. bugün kan testi verdim sonuç 21 çıktıı...doktorum 2 gün sonra testi yenile artarsa kesin gebelik var diyecem dedi.. korkuyorum da değer çok mu düşükçok tskederim arkadaşlar.dualarimiz hep birbirimize olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?