Canım ben her şeyin Allah tan olduğuna inanıyorum ve gerçekten teslim olmak gerekiyor . Erkeğin sperm sayısını artırmak ve hızlandırmak için keçiboynuzu kürü var . Kadının yumurtasını sağlıklı bir hale getirip çatlamasını sağlamak için ise incir kürü var . Bunları mutlaka dene . Çünkü bunlar Allah ın bize verdiği nimetler ve yarattığı her şeyin bir sebvi var mutlaka . İki günde bir değil , her gün düzenli olarak aynı saatte ilişkiye girmeye çalış çünkü iki günde bir yapınca yumurtalama günü kaçabiliyor yumurta sadece bir gün yaşıyor unutma . Ayrıca ilişkiden sonra hiç kalkma direk yat uyu çünkü spermler yumurtaya yaklaşık 45 dakika içinde ulaşıyor . Ayrıca yumurtanın sağlığı için ayaklarını sımsıkı tut. . Ve geldik en sondaki tavsiyeme . Bütün bunları yaptıktan sonra Allah a dua et ve teslim ol . Meryem suresini oku bolca hem türkçe hem de arapça olrak . Hz.Zekeriyanın duası var . Sonra bebekle mühdelenmesi var .6 ay önce gitmiştim eşimin spermiyogramına baktılar bnmde hormnlrıma normal dediler olmazsa 6 ay sonra tekrar gel dediler
Canım hurma ye . Hurma bebeğe çok iyi geliyor diye biliyorum . Ama Peygamberimizin dediği gibi 3-5-7 gibi tek sayılar halinde ye .Şimdi beta testi min sonucunu öğrendim 155 olmuş.cumartesi den beri .drum u aradım iyi bir yükselme olmamış dedi.çarşamba tekrar gidecem.aceba yukselir mi iyi bir şekilde.
Adetine kaç gün varkızlar merhaba ben bu ay aşılama yaptırdım.. bugün kan testi verdim sonuç 21 çıktıı...doktorum 2 gün sonra testi yenile artarsa kesin gebelik var diyecem dedi.. korkuyorum da değer çok mu düşük
canım eşime keçiboynuzu yediremiyorum istemiyor zorlayınca kızıyor bende diyette olduğum için incir kürü yapamıyorum bide benim eşim her gün ilişkiye karşı o yüzden ben eşimden çok çekiyorum her zaman ALLAHIMa sığınmışımdır zaten aklıma geldikçe meryem suresini okurum dua ederim hersey rabbimden zaten ol derse olur olma derse olmaz ona yapacak birşeyim yokCanım ben her şeyin Allah tan olduğuna inanıyorum ve gerçekten teslim olmak gerekiyor . Erkeğin sperm sayısını artırmak ve hızlandırmak için keçiboynuzu kürü var . Kadının yumurtasını sağlıklı bir hale getirip çatlamasını canım ağlamak için ise incir kürü var . Bunları mutlaka dene . Çünkü bunlar Allah ın bize verdiği nimetler ve yarattığı her şeyin bir sebvi var mutlaka . İki günde bir değil , her gün düzenli olarak aynı saatte ilişkiye girmeye çalış çünkü iki günde bir yapınca yumurtalama günü kaçabiliyor yumurta sadece bir gün yaşıyor unutma . Ayrıca ilişkiden sonra hiç kalkma direk yat uyu çünkü spermler yumurtaya yaklaşık 45 dakika içinde ulaşıyor . Ayrıca yumurtanın sağlığı için ayaklarını sımsıkı tut. . Ve geldik en sondaki tavsiyeme . Bütün bunları yaptıktan sonra Allah a dua et ve teslim ol . Meryem suresini oku bolca hem türkçe hem de arapça olrak . Hz.Zekeriyanın duası var . Sonra bebekle mühdelenmesi var .
adetime 3 gün var ama doktorum bugün test yapmamı söylemiştiAdetine kaç gün var
Keciboynuzunun ve incirin reçeli var ya az da olsa günde bir iki kaşık yediremez misincanım eşime keçiboynuzu yediremiyorum istemiyor zorlayınca kızıyor bende diyette olduğum için incir kürü yapamıyorum bide benim eşim her gün ilişkiye karşı o yüzden ben eşimden çok çekiyorum her zaman ALLAHIMa sığınmışımdır zaten aklıma geldikçe meryem suresini okurum dua ederim hersey rabbimden zaten ol derse olur olma derse olmaz ona yapacak birşeyim yok
Hcg hormonunun düşük olması önemli değil canım . Önemli olan düzenli olarak artış göstermesi . İki günde bir iki katına çıkarsa problem yoktur inşaAllahadetime 3 gün var ama doktorum bugün test yapmamı söylemişti
yaa normalde bir ürün var reshi mantarlı oun için gebe kalmada yardımcı falan demişlerdi kahvesini çayını tabletini aldım bi dünya para verdim onda bile kem küm etti hep kendim kullandımKeciboynuzunun ve incirin reçeli var ya az da olsa günde bir iki kaşık yediremez misin
canım arkadşında söyledği gibi 2 katına çıkarsa sorun yokadetime 3 gün var ama doktorum bugün test yapmamı söylemişti
Ama işte öyle olmaz ki eşinle konuş . Birbirinizden başka kiminiz var destek olacak . Sonuçta bebek ikinizin olacak birlikte çıkmalısınız bu yolayaa normalde bir ürün var reshi mantarlı oun için gebe kalmada yardımcı falan demişlerdi kahvesini çayını tabletini aldım bi dünya para verdim onda bile kem küm etti hep kendim kullandım
ben incr kürünü nasıl yapıcam canımKeciboynuzunun ve incirin reçeli var ya az da olsa günde bir iki kaşık yediremez misin
teşekkür ederimm canımm inşallah artarr.. allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhcanım arkadşında söyledği gibi 2 katına çıkarsa sorun yok
yaa konuşuyorum her gün konuşuyorum ben bebekken annem vefat etmiş bide benim ona bunu sürekli anlatıyorum hani eksik büyüdüm zaten bebekte olmazsa psikolojik olarak yıkalacağımı anlatıyorum ama o olmazsa hiç önemli değil ALLAHIN takdiri flan diyorAma işte öyle olmaz ki eşinle konuş . Birbirinizden başka kiminiz var destek olacak . Sonuçta bebek ikinizin olacak birlikte çıkmalısınız bu yola
İnternette var canım tam tarifine ordan bakabilirsin kaç günde bir içildiğini tam bilmiyorum ama inciri kaynatıp içiyorsun . Ayrıca Allah Kuran da incirin üzerine yemin ediyor . Mutlaka bir hikmeti vardır.ben incr kürünü nasıl yapıcam canım
15 gun once kan testı yaptım bısey cıkmadı ama adet olmadıgım ıcınde sureklı tedırgınım hamılemıyım acaba dıye.sımdı tekrar yaptırsammı kı..aksam ıdrarımı tutamadım ve kasıklarda agrı var sızce enfeksıyon olabılırmıbilmez miyim bende çok sıkıntı çektim çok strese giriyor insan adetin ne kadar gerekli olduğunu anlıyorsun
evett doktorda şuan gebelik var ama artması lazımm dedi.. inşallah artarr allahım isteyen herkese nasip etsinnnHcg hormonunun düşük olması önemli değil canım . Önemli olan düzenli olarak artış göstermesi . İki günde bir iki katına çıkarsa problem yoktur inşaAllah
Elbette Allah ın takdiri ama biz harekete geçmeden Allah yattığımız yerden verecek değil ya .yaa konuşuyorum her gün konuşuyorum ben bebekken annem vefat etmiş bide benim ona bunu sürekli anlatıyorum hani eksik büyüdüm zaten bebekte olmazsa psikolojik olarak yıkalacağımı anlatıyorum ama o olmazsa hiç önemli değil ALLAHIN takdiri flan diyor
bakim canım internettenİnternette var canım tam tarifine ordan bakabilirsin kaç günde bir içildiğini tam bilmiyorum ama inciri kaynatıp içiyorsun . Ayrıca Allah Kuran da incirin üzerine yemin ediyor . Mutlaka bir hikmeti vardır.
Enfeksiyon da olabilir bi kan testi yaptır mutlaka geciktirme . İltihap olunca yumurtalıkları çok tembelleştiriyor15 gun once kan testı yaptım bısey cıkmadı ama adet olmadıgım ıcınde sureklı tedırgınım hamılemıyım acaba dıye.sımdı tekrar yaptırsammı kı..aksam ıdrarımı tutamadım ve kasıklarda agrı var sızce enfeksıyon olabılırmı
aynen canım benimki biraz çok rahat dünya yansa umrunda olmaz öyle diyim benElbette Allah ın takdiri ama biz harekete geçmeden Allah yattığımız yerden verecek değil ya .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?