2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

aynen canım benimki biraz çok rahat dünya yansa umrunda olmaz öyle diyim ben
Bence sen doktorla görüş , eşinin kullanması gereken bir ilaç falan varsa gizlice yemeğine falan kat . Bir de yumurtlama günlerini iyice takip et en muhtemel günde yap .

Cnm bnm hergün ilişkiye Grek yok boşuna vücudunu yorma bizimki de can yumrta zaten 12 24 saat yaşıyor sperm de 24 36 saat belki daha fazla yaşıyor boşver hergün ilişkiyi gün aşırı yeter eşine ozaman şekersiz türk kahvesi ve bitter çikolata yedir ben öyle yapmıştım bi de yumrtlama zamanı ben muz yemistim tabi ki bunları yapıp tevekkül edecez doğru zamanı Rabbim bilir

Bence sen doktorla görüş , eşinin kullanması gereken bir ilaç falan varsa gizlice yemeğine falan kat . Bir de yumurtlama günlerini iyice takip et en muhtemel günde yap .
ayyy canım biz onda bile ne kavgalar ediyoruz o gn geliyor afedersin adamın canının itemeyeceği tutuor :)

bitter çikolata yedirebilirim bak onun ne özelliği var

Canım hayırlısı olsun hakkında kucağına da almak nasip etsin Rabbim Allah nasip ederse ediyor ve sen ne yaparsan yap oluyor bu belirtilerin hepsini hemen hemen yaşadım kaç aydan beri ama bilmiyorum herşey hakkımızda hayırlısı demekten alamıyorum kendimi . Bu ay için 2 ay olucak eşim bana da destek veriyor keçiboynuzu kürü uyguluyor ben geçen aylarda soğan kürü ve incir kürü kullandım ama bu ay ne olucak şu 2 gün geçsin öğreneyim iyi haberleri yoksa cuma günü her ihtimala karşı doktora randevu aldım yoksa doktora gitcem .

Canım bazen hiç belirti olmuyor kimisinde . Bazen de kişiye özel bir belirti oluyr moralini bozma hiç belli olmaz .

Hayirli olsun:) testinin markasi ne acaba.erken gebelik testimi
Ben iki üö gün önce erken gebelik testi aldım ovula markası . Onda silik ikinci çizgi öıktı . Bugün de albi denilen bi adet sonrası gebelik testi aldım . Böyle çıktı .

İnşaAllah vardır canım bazılarında hcg değeri düşük olabiliyor bir kaç gün sonra olmazsan yine tekrarla
Belirtide yok ki o kadar temizlik yaptim aç kaldim bi tarafim agrimadi belim bile agrimadi sadece süt gibi yumuşak krem tarzi bi akintim var surekli baskada hic bi belirti yok bunyede .s yok galiba olsa cikardi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…