2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bat dundu hala yok akintidan baska bisey de yok testte negatif aglicam ben ya

yok kuzum ağlama niye ağlıyorsun bak daha kırmızı kart yememişsin napıyorduk pozitif düşünüyorduk yapma böyle moralini bozduğun zaman olucağı varsa da olmuyor o yüzden düşünmemeye çalış kendine aktivite bul kitap oku mesela kafanı dağıtacak şeyler yap ama olumsuz düşünme olacak kuzum inan dua et bol bol

Kizlar yumurtlama doneminde el ayak usur mu bat a daha cok var bebege yormak sacma olur sanırım
Evet canım vucüt ısısı yükselir ama el ve ayak üşümesi oluyor ben yumurtlama olduğu zaman hiç üşümezdim ama ayaklarım hep buz gibi olurdu ne yapsam ısıtanazdım

Pzitifim zaten artik merak etme tek cizgilere o kadar alistim ki bosa para harciyorum diye guluyorum kendime napalim beklicez artikkk

Evet canım vucüt ısısı yükselir ama el ve ayak üşümesi oluyor ben yumurtlama olduğu zaman hiç üşümezdim ama ayaklarım hep buz gibi olurdu ne yapsam ısıtanazdım
Tesekkurler canim cevabin için. Aslinda yumurtlama gunu 1 kasim ama benim 2 gundur el ayaklar buz. Bel agrim var anlayamadim

Belim cok agriyor hafif batmalar oluyor. Daha once dusuk yasamistim o zamanki belirtilere benziyor cok erken baslayan bel ağrıları ve batmalar. Umutlaniyorum ama cok erken oldugunu da biliyorum
Canım benim bel ve kasık ağrım yaklaşık 15 gün önce başladı düşün yani . Erken döllenme olabilir belki adetten hemen sonra hamile kalmış olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…