Az once yaptim yavrum negatifff:/
Bat dundu hala yok akintidan baska bisey de yok testte negatif aglicam ben yaadetin geçti mi peki bat ne zamandı bence kırmızılar gelene kadar ümidini kesme kuzum hiç belli olmuyor bu işler
ben 1 yıldır istyorum canımBebek düşünürken diet yapmayın diolar. Benim gerçekten ümidim yok görücem kırmızı kartı. Sizin vardır inşallah. Ne kadardır istiyorsunuz
İnşaAllah vardır canım dualarım sninleAnladim canim bende alicam erken gebelik testi.cunku belirtiler hissediyorum.beyaz krem gibi bi akinti,rahim kisminda bi agri vs.
Bence de bekle canım. Her zaman düzenli mi adetin gecikme yaşıyor muydun?Bat dundu hala yok akintidan baska bisey de yok testte negatif aglicam ben ya
Bugunde gelmiycek gibi zaten karnimin agrimasi lazim ama akinti var kirmizilar agri yok bakalim insallah usutmemisimdirBazen testte anca BAT'tan 1 hafta geçtikten sonra çıkabiliyor canım. Hayırlısı olsun.
Bat dundu hala yok akintidan baska bisey de yok testte negatif aglicam ben ya
Evet canım vucüt ısısı yükselir ama el ve ayak üşümesi oluyor ben yumurtlama olduğu zaman hiç üşümezdim ama ayaklarım hep buz gibi olurdu ne yapsam ısıtanazdımKizlar yumurtlama doneminde el ayak usur mu bat a daha cok var bebege yormak sacma olur sanırım
Duzenlidir gecikmedi hic o kadar stresli zamanlar gecirdim hep gununde geldi hatta dugun gunumde ogle vakti geldi saati bile sasmazdiBence de bekle canım. Her zaman düzenli mi adetin gecikme yaşıyor muydun?
Yok canım iki gün arayla iki test yaptım ona göre gideyim dedim bir kaç güne giderim inşaAllahcanım kan testi yaptırdın mı sen? hamişsin galiba testte öyle çıkmış valla hadi hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Pzitifim zaten artik merak etme tek cizgilere o kadar alistim ki bosa para harciyorum diye guluyorum kendimeyok kuzum ağlama niye ağlıyorsun bak daha kırmızı kart yememişsin napıyorduk pozitif düşünüyorduk yapma böyle moralini bozduğun zaman olucağı varsa da olmuyor o yüzden düşünmemeye çalış kendine aktivite bul kitap oku mesela kafanı dağıtacak şeyler yap ama olumsuz düşünme olacak kuzum inan dua et bol bol
Ben bastırıyorum şu an acı vermiyor .Karnima baski uyguluyorum elimle falan aci yok olsa acir parmaklarimla geziniyorum karnimda yine bi acima hisside yok nette bi yer de okumustum bastirinca aci vermesi lazimmis diye
Yok canım iki gün arayla iki test yaptım ona göre gideyim dedim bir kaç güne giderim inşaAllah
Tesekkurler canim cevabin için. Aslinda yumurtlama gunu 1 kasim ama benim 2 gundur el ayaklar buz. Bel agrim var anlayamadimEvet canım vucüt ısısı yükselir ama el ve ayak üşümesi oluyor ben yumurtlama olduğu zaman hiç üşümezdim ama ayaklarım hep buz gibi olurdu ne yapsam ısıtanazdım
Canım benim bel ve kasık ağrım yaklaşık 15 gün önce başladı düşün yani . Erken döllenme olabilir belki adetten hemen sonra hamile kalmış olabilirsinBelim cok agriyor hafif batmalar oluyor. Daha once dusuk yasamistim o zamanki belirtilere benziyor cok erken baslayan bel ağrıları ve batmalar. Umutlaniyorum ama cok erken oldugunu da biliyorum
Insallah gecikme sebebi bebistendir.Duzenlidir gecikmedi hic o kadar stresli zamanlar gecirdim hep gununde geldi hatta dugun gunumde ogle vakti geldi saati bile sasmazdi
Hamismiydin senBen bastırıyorum şu an acı vermiyor .
Insallah eger oyle bisey olursa bayilirim sevincten heralde yada napicagimi bilemem oturup aglarim o kadar cok istiyorum ki :)Insallah gecikme sebebi bebistendir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?