Evet Allah ın izniyle hem de bat a daha 5 gün var yeni öğrendim ben de :)Hamismiydin sen
Daha oncede boyle olmustu hamile olduğumu öğrenmiştim ama nasip olmadi. Belki bu sefer olurCanım benim bel ve kasık ağrım yaklaşık 15 gün önce başladı düşün yani . Erken döllenme olabilir belki adetten hemen sonra hamile kalmış olabilirsin
Canım diş ve diş eti ağrısı hamilelik belirtisiymiş :) ben de de bir haftadır vardı şüphelendim test yaptım pozitif :)@sweett_ben bugun tekrar doktora gidip kan vercem canik doktorum sonuclar gormus 2 katina cikmis mi diye bakacak.esimin babasi orada oldugu icin hemen aradi soyledi.is cikisi direkt gidicdm.bi de benim disimde sorun var.intihap oldu.doktora gostercem bakalim nolcak
Olur inşaAllah canım düşük mü yaptın?Daha oncede boyle olmustu hamile olduğumu öğrenmiştim ama nasip olmadi. Belki bu sefer olur
canım yazdığın sayfaları okudum ve gerçekten çok sevindim Allah kucağına almayı da nasip etsin bende beklemedeyim bakalım bu ay her aydan farklı şeyler oluyor ama hayırlısı çok sevindim senin adına@sweett_ben bugun tekrar doktora gidip kan vercem canik doktorum sonuclar gormus 2 katina cikmis mi diye bakacak.esimin babasi orada oldugu icin hemen aradi soyledi.is cikisi direkt gidicdm.bi de benim disimde sorun var.intihap oldu.doktora gostercem bakalim nolcak
Ayyy canim benim ya tebrik ederim saglikla kucagina al insallah :) simdi sen katmrnina falan bastirinca acimiyo mu hissetmiyomusun bisey :) bide belirtin var miEvet Allah ın izniyle hem de bat a daha 5 gün var yeni öğrendim ben de :)
Evet 21 martta düşük yapmistim. Yine belirtiler ayni olunca acaba mi diyorum. Istiareye de yattim dün. Kasimda ogrenecek miyim hamile oldugumu dedim bebek mavisi bir cingirak gördümOlur inşaAllah canım düşük mü yaptın?
Yok canım acımıyor sadece biraz sertleşmiş o kadar . Kasık ve bel ağrım var batmalar oluyor . Yorgunluğum var biraz . Kalp çarpıntım var çok fazla . Dişlerim ve diş etlerim sızlıyor ve gariptir ki dudağımda uçuk çıktı internetten baktım o da hamilelik belirtisiymiş .Ayyy canim benim ya tebrik ederim saglikla kucagina al insallah :) simdi sen katmrnina falan bastirinca acimiyo mu hissetmiyomusun bisey :) bide belirtin var mi
İnşaAllah vardır canım dua et bolca . Ben de iki ay önce düşük yaptım benim de belirtilerim aynıEvet 21 martta düşük yapmistim. Yine belirtiler ayni olunca acaba mi diyorum. Istiareye de yattim dün. Kasimda ogrenecek miyim hamile oldugumu dedim bebek mavisi bir cingirak gördüm
hepinize merhaba kızlar bekleyenlerden biri de benim bat yarın ama sabırsızlanmamak elde değil gerçekten birkaç belirtim var ona yormaya çalışmasamda yoruyorum napacağım ben ya test yapsam mı akşam ya da yarın akşam yapılan çıkar mı kiEvet 21 martta düşük yapmistim. Yine belirtiler ayni olunca acaba mi diyorum. Istiareye de yattim dün. Kasimda ogrenecek miyim hamile oldugumu dedim bebek mavisi bir cingirak gördüm
Insallah vardir ve rabbim saglikla tutunmasini geliesini ve kucagima almayi nasip eder. Sadece bana degil herkese nasip etsin rabbim. O ol derse olurİnşaAllah vardır canım dua et bolca . Ben de iki ay önce düşük yaptım benim de belirtilerim aynı
el ayak üşümesidemi belirti kızlar yaa benimde çok üşüyor hiç ısınmıyor ama ben hep havaların soğukluğundan dedim hatta gerçi burda hava 30 derece ama evin içi soğuk galiba diyorum hepTesekkurler canim cevabin için. Aslinda yumurtlama gunu 1 kasim ama benim 2 gundur el ayaklar buz. Bel agrim var anlayamadim
selam canımm öncelikle tebrik ederimm:) akıntı belirtiler arasında demişsin, acaba nasıl bir akıntı bu. yumurtlama döneminde olduğu gibi miCanım benim bel ve kasık ağrım yaklaşık 15 gün önce başladı düşün yani . Erken döllenme olabilir belki adetten hemen sonra hamile kalmış olabilirsin
Canım ben internette okudum adetten 3-4 gün öncesinde silik de olsa ikinci çizgi yüksek ihtimalle çıkıyormuş ama tabii ki çıkmayan da varhepinize merhaba kızlar bekleyenlerden biri de benim bat yarın ama sabırsızlanmamak elde değil gerçekten birkaç belirtim var ona yormaya çalışmasamda yoruyorum napacağım ben ya test yapsam mı akşam ya da yarın akşam yapılan çıkar mı ki
Eveet artik olmuyo olmuyo demekten olucem vallahiB busra oz sende benim gibi tamamen hamilelige odaklanip baska hic birsey dusunmeyen birisin.biz boyle bu cocugu yapamiycaz ben sana soyleyim.kendimede engel olamiyorum sende kendimi gordum resmen..yumurtlama donemi bitiyor basliyorum vucudumu dinlemeye incelemeye..universitede anatomi derslerime bukadar kendimi verseydim kesin bolum 1. si olurdum
Yumurtlama döneminden biraz farklı . Daha koyu kıvamlı ve krem gibi biraz beyaza yakın bir rengi var kokusu yok jel gibi gözüküyor biraz .selam canımm öncelikle tebrik ederimm:) akıntı belirtiler arasında demişsin, acaba nasıl bir akıntı bu. yumurtlama döneminde olduğu gibi mi
Yok canim ben hamileyim zaten ama normaldede intihap vardi.sorun olmasin diye gidecegimmmCanım diş ve diş eti ağrısı hamilelik belirtisiymiş :) ben de de bir haftadır vardı şüphelendim test yaptım pozitif :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?