2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Test yapsana canım belirtilerin gayet fazla . Ben çatlamıştım meraktan senin yeride olsaydım
yaklaşık bir bbuçuk yıldır istiyorum canım birkaç kez de yaptım test hatta iki ay öncede kimyasal geçirdim bu yüzden korkuyorum sanırım ama sabretmekte zor bakalım akşam alırım olmazsa test yarın yaparım sabah olmazsa da boşa ümitlenmem

suan bu belirtilere gore de hareket etmek istemiyorum cunku 6 gun oncede test yaptim negatifti bugun 1 gun gecikti yine negatif acaba gec mi yumurtladim eger oyleyse 21 ekimden bugune kac gun gecmis oluyo 9 gun testte cikmaz mi

Canım düşük , kimyasal gebelik boş gebelik gibi durumlardan sonra rahim kendini yenilediği için gebelik daha kolay oluyor umudunu yitirme

suan bu belirtilere gore de hareket etmek istemiyorum cunku 6 gun oncede test yaptim negatifti bugun 1 gun gecikti yine negatif acaba gec mi yumurtladim eger oyleyse 21 ekimden bugune kac gun gecmis oluyo 9 gun testte cikmaz mi
Sonradan belli olabilir tabii ki . Değere göre değişiyor . Geç döllenme olmuşsa geç belli oluyor kimisinde kan testinde bile geç çıkıyor . Ki israr testleri daha zayıf ihtimaldir

Canım düşük , kimyasal gebelik boş gebelik gibi durumlardan sonra rahim kendini yenilediği için gebelik daha kolay oluyor umudunu yitirme
ay inşalalh canım ya bakalım korkumu yenebilirsem akşam alacağım bir test yaparım yarın umarım bu ay da olumsuz olmaz Rabbim evlat isteyen bütün kullarına nasip etsin en kısa zamanda.

Ben gecen sefer gecikmenin 5. Gunu yapmistim testi biraz daha bekle canim yada kan testi yaptir kesin cikar o zaman

ay inşalalh canım ya bakalım korkumu yenebilirsem akşam alacağım bir test yaparım yarın umarım bu ay da olumsuz olmaz Rabbim evlat isteyen bütün kullarına nasip etsin en kısa zamanda.
Zor olduğunu biliyorum canım korkma . Test almaya giderken elini karnına koy hamile olduğunu biliyormuşsun da sadece testte görmek istiyormuşsun gibi düşün emin ol her şey psikolojik çoğu kadının sırf kötü düşündüğü için sebepsiz yere çocuğu olmuyor bunlar da imtihandır unutma

canım o kadar mutlu ettin ki beni bakalım hayırlısı olsun.

Kızlar iç çamaşırı aldığınız bir site var mı tavsiye edebileceğiniz

bel agrısı dün gelen kahve akıntı bugun yook uyku hali gögüs agrısı el ayak üşümesi bunlar cnm
bel ağrısı çok değil bende de kasık ağrısı oluyor ara ara gelen.cumartesi geldi benden de kahve akıntı bir kaç kez lavaboya gittiğimde peçeteye geldi başka olmadı.birde üşüme bende de var ateşimi ölçüyorum düşük değil ama el ve ayaklarım hatta ayaklarımı resmen hissetmiyorum canım o kadar çok üşüyor ki bunlar hamile olduğumu gösterir mi ki

kızlaar, bir sorum var. bu hamilelik testi için genelde sabah ilk idrar diyorlar ya akşam saatlerinde yapsam da çıkmaz mıki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…