- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
yaklaşık bir bbuçuk yıldır istiyorum canım birkaç kez de yaptım test hatta iki ay öncede kimyasal geçirdim bu yüzden korkuyorum sanırım ama sabretmekte zor bakalım akşam alırım olmazsa test yarın yaparım sabah olmazsa da boşa ümitlenmemTest yapsana canım belirtilerin gayet fazla . Ben çatlamıştım meraktan senin yeride olsaydım
suan bu belirtilere gore de hareket etmek istemiyorum cunku 6 gun oncede test yaptim negatifti bugun 1 gun gecikti yine negatif acaba gec mi yumurtladim eger oyleyse 21 ekimden bugune kac gun gecmis oluyo 9 gun testte cikmaz miZaten hamilelik belirtisi olan kasık ağrısı bi gelir bi gider batma şeklindedir ve aniden bıçak saplanır gibi olur . Adet sancısı farklıdır batmalar farklı . Adet sancısı uzun sürelidir devmlı olur ama gebelik belirtisi olanı öyle değil canım .
Karamsarligi birak canım olacak insallah. Rabbim herkese annelik duygusunu yasamayi ve evlat kokusu duyabilmeyi nasip etsinbenim yumurtlama geçti zaten hamilelik olabileceğini pek düşünmüyorum ben :) ben normal anlamda üşüyoruz biz :)
Canım düşük , kimyasal gebelik boş gebelik gibi durumlardan sonra rahim kendini yenilediği için gebelik daha kolay oluyor umudunu yitirmeyaklaşık bir bbuçuk yıldır istiyorum canım birkaç kez de yaptım test hatta iki ay öncede kimyasal geçirdim bu yüzden korkuyorum sanırım ama sabretmekte zor bakalım akşam alırım olmazsa test yarın yaparım sabah olmazsa da boşa ümitlenmem
aminnnnnnnnnn canım cümleize inşaallah hayırlı evlatlar versinKaramsarligi birak canım olacak insallah. Rabbim herkese annelik duygusunu yasamayi ve evlat kokusu duyabilmeyi nasip etsin
olmazsam tekrarlamayi dusunuyorum zaten canim :) bekliycez sabir sabir artik :)Canım gelmezse bikaç gün sonra bir daha yap. Benimki 6.gün silik çıkmıştı
Sonradan belli olabilir tabii ki . Değere göre değişiyor . Geç döllenme olmuşsa geç belli oluyor kimisinde kan testinde bile geç çıkıyor . Ki israr testleri daha zayıf ihtimaldirsuan bu belirtilere gore de hareket etmek istemiyorum cunku 6 gun oncede test yaptim negatifti bugun 1 gun gecikti yine negatif acaba gec mi yumurtladim eger oyleyse 21 ekimden bugune kac gun gecmis oluyo 9 gun testte cikmaz mi
ay inşalalh canım ya bakalım korkumu yenebilirsem akşam alacağım bir test yaparım yarın umarım bu ay da olumsuz olmaz Rabbim evlat isteyen bütün kullarına nasip etsin en kısa zamanda.Canım düşük , kimyasal gebelik boş gebelik gibi durumlardan sonra rahim kendini yenilediği için gebelik daha kolay oluyor umudunu yitirme
Ben gecen sefer gecikmenin 5. Gunu yapmistim testi biraz daha bekle canim yada kan testi yaptir kesin cikar o zamansuan bu belirtilere gore de hareket etmek istemiyorum cunku 6 gun oncede test yaptim negatifti bugun 1 gun gecikti yine negatif acaba gec mi yumurtladim eger oyleyse 21 ekimden bugune kac gun gecmis oluyo 9 gun testte cikmaz mi
Müjdeli bir haber vereceksinolmazsam tekrarlamayi dusunuyorum zaten canim :) bekliycez sabir sabir artik :)
Sonradan belli olabilir tabii ki . Değere göre değişiyor . Geç döllenme olmuşsa geç belli oluyor kimisinde kan testinde bile geç çıkıyor . Ki israr testleri daha zayıf ihtimaldir[/QUOTE. Ay insallah vardir Allahim olmazsa kasima ver amin amin amin
Zor olduğunu biliyorum canım korkma . Test almaya giderken elini karnına koy hamile olduğunu biliyormuşsun da sadece testte görmek istiyormuşsun gibi düşün emin ol her şey psikolojik çoğu kadının sırf kötü düşündüğü için sebepsiz yere çocuğu olmuyor bunlar da imtihandır unutmaay inşalalh canım ya bakalım korkumu yenebilirsem akşam alacağım bir test yaparım yarın umarım bu ay da olumsuz olmaz Rabbim evlat isteyen bütün kullarına nasip etsin en kısa zamanda.
Aminnnnnnn insallah canim benim kirmiziyi gorene kadar umutluyummm:) gorursemde kasima kismet artikMüjdeli bir haber vereceksin
canım o kadar mutlu ettin ki beni bakalım hayırlısı olsun.Zor olduğunu biliyorum canım korkma . Test almaya giderken elini karnına koy hamile olduğunu biliyormuşsun da sadece testte görmek istiyormuşsun gibi düşün emin ol her şey psikolojik çoğu kadının sırf kötü düşündüğü için sebepsiz yere çocuğu olmuyor bunlar da imtihandır unutma
valla kızlar söylediğinşz belirtilere göre ben kesin hamileyim bkalım nolucak :)[/QUOTE
belirtilerin neler canım
bel ağrısı çok değil bende de kasık ağrısı oluyor ara ara gelen.cumartesi geldi benden de kahve akıntı bir kaç kez lavaboya gittiğimde peçeteye geldi başka olmadı.birde üşüme bende de var ateşimi ölçüyorum düşük değil ama el ve ayaklarım hatta ayaklarımı resmen hissetmiyorum canım o kadar çok üşüyor ki bunlar hamile olduğumu gösterir mi kibel agrısı dün gelen kahve akıntı bugun yook uyku hali gögüs agrısı el ayak üşümesi bunlar cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?