- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
Hamilelere bakiyrmda cogu siteye pek takilmayanlar...bizim nekadar taktigimiz burdan belli
Amin inşallah güzel haber alırsın benimde yarın bat ama bugünde olabilirim gibigünaydın hanımlar bat bugün inşallah gelmez herkes için hayallerinin dualarının kabul olduğu bir ay olur.
olmayalım canım ya batlarımız yakınmış inşallah bu ay güzel haber alırızAmin inşallah güzel haber alırsın benimde yarın bat ama bugünde olabilirim gibi
Sagol cnm benim ben kac gündür giremiyorum net yok burada 1 haftadir kesik netler...benim tehlikem var cnm düşük ve gecenkininde kalbi attiktan sonra durmustu diye sık sik doktor kontrole çağırıyor ignelerle suan idare ediyorum ...sen nasilsin cmm@Dontsay @Princess91 E Esraerol @lucccck @onurumbenim
Hamisler nasılsınız bebisleriniz nasıl minnaklar teyzesi yer onları
@aysntrk 14 Ekim
@melekistiyorum 15 Ekim
@ayllllliiiin35 17 Ekim
@Karpatyam 18 Ekim
@Ayla ak 20 Ekim
@ilkemmmmm 20 Ekim
@sukrancemal 22 Ekim
@Gamzecannn 23 Ekim
@ay__060 27 Ekim
@Emineeemm 28 Ekim
@derya6129 28 Ekim
@Ozlmugr 29 Ekim
@ALYALAL 29 Ekim
@Ellydncr 29 Ekim
@ayavuz18 29 Ekim
S Sarisinbebek 29 Ekim
M mavs 24 30 Ekim
@glmserser 30 Ekim
@ayca152012 30 Ekim
@Asimisa 31 Ekim
@friendly8584 31 Ekim
@Kardelen1510 31 Ekim
Canlar güzel haberleri olan var mı yoksa da üzülmek pes etmek yok kirmizilari gormeden umut hep var ki gorulse bile devam elbet bir gün bizde anne olacağız ömrumuz yeterse kaderimizde varsa
Son 4 gn kzlar inslh burda hamilyim diyebilirm dua edin bana rabbim isteyen herkesi hayrlsyla cocuk sahbi yapsn rabbim bizi evlatla snamasn kmsenin kucagnı bos brakmasn
Olabilir cnm gec yumurtlama olabilir bu ay bazi aylar farkli olabiliyor sen ayi degerlendir bence .. Benim adet günümden hemrn önce yumurtlamisim degisebiliyor demek kiKızlar bişey sorcam . Benim bugün 17. Günüm ve daha bugün akıntım başladı. Acaba yumurtam çatladı diye mi yoksa çatlamak üzeremi. Normalde akıntım 12. Günde başlardı . Ve kasık ağrılarım olurdu ama bu ay kasık ağrısı yok.
Cnm bizim burada net 1 haftadir il genelinde yoktu nete giremiyorduk biz bu hafta icerisinde dr a gittim 2 3 kez kalp atışı duyuldu ama düşük tehlikem var birde digerindede kalp durmustu kan pihtilasmadan kaynakli habire dr a gidiyorum..allah razi olsun cnm ya düşünmeniz duygulandirdi...Rabbim tez zamsnda bütün dilediklerini gerceklestirsin sıkıntılarını yok etsin
Fotograf cekip at bakalimKizlar acil cevap verin .s az ince test yaptim ilk 1 dakika icince iki cizgi belirdi sonra kayboldu silik olan bu ne anlama geliyo sizce
İnşallah canım rabbim hayırlısını versin hakkımızda ne zamandır olmuyorolmayalım canım ya batlarımız yakınmış inşallah bu ay güzel haber alırız
bir buçuk yıl oldu hemen hemen canım her ay bir heves bir hüzün yaşadımİnşallah canım rabbim hayırlısını versin hakkımızda ne zamandır olmuyor
Canim haklısın bende sen gibiydim ama simdi buraya arada sırada giriyorum arkadaşları tebrik etmeye ve belirti yazanları okusamda kendimde varmı diye dusunmekten vazgeçtim daha çok sağliğa yoğunlastim ben sağliklımıyim diye kontrellere gitmeye basladım ve surekli anlık burayı okumamaya gayret ediyorum etkisinden kurtulmak icin yol bulursan buranın zarardan çok yararı olduguni dusunuyorum allahim yar ve yardımcın olsunBu ay da eğer pozitifi görmezsem biraz bu siteye ara vercem. Çünki çok kafama takıyorum, buraya girdikçe de hep aklımda oluyor. Bir türlü aklımdan çıkaramıyorum.
Gercekten cok düşününce olmuyor ...evet burada hergun son bu kadar dedikcede stres oluyor ...rabbim sanadaCanim haklısın bende sen gibiydim ama simdi buraya arada sırada giriyorum arkadaşları tebrik etmeye ve belirti yazanları okusamda kendimde varmı diye dusunmekten vazgeçtim daha çok sağliğa yoğunlastim ben sağliklımıyim diye kontrellere gitmeye basladım ve surekli anlık burayı okumamaya gayret ediyorum etkisinden kurtulmak icin yol bulursan buranın zarardan çok yararı olduguni dusunuyorum allahim yar ve yardımcın olsun
Kizlar acil cevap verin .s az ince test yaptim ilk 1 dakika icince iki cizgi belirdi sonra kayboldu silik olan bu ne anlama geliyo sizce
Yavrum suan tek cizgi ilk yaptigimda bi andan silik cizgi belirdi 3 dakika icinde kayboldu testmi bozuk acabacanım testinin fotosunu atarmısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?