- 31 Ocak 2015
- 2.423
- 1.981
- 333
Bilmez miyim canım bende aynı 2 sene bitti benimde alıştım yani artik adet olunca pek uzulmuyorumbir buçuk yıl oldu hemen hemen canım her ay bir heves bir hüzün yaşadım
Canim suan negatif gosteriyo ilk yaptigimda 1 dakika icinde silik cizgi cikti kayboldu sanirim test bozukF
Fotograf cekip at bakalim
Canım bence doktora gitmelisin muayene eder tekrar kan testi verirsin bişey yoksa adet olman için ilaç verir bikaç ay önce benim adetim 16 gün gecti bişey yoktu adet söktürücü verdi doktor adet oldum sonraAcilllll... kızzlar son adetim 23 eylül. Ve hala olmadım 25 ekim kan testi yaptırdım negatif cikti değerin 0 di. Ve bugun yeninden kan testi bhcg testini yaptırdım sizce çıkarma ve 12 gun gecti adetim lütfen acil cevap istiyorum
Olabilir yeni test al yap insss cift cizgiyi görürsün rabbim nasip eder sanadaCanim suan negatif gosteriyo ilk yaptigimda 1 dakika icinde silik cizgi cikti kayboldu sanirim test bozuk
Ay insallah amin canim benim adetim 3 gun geciyo bugunle bareberOlabilir yeni test al yap insss cift cizgiyi görürsün rabbim nasip eder sanada
Canım muayene etti zaten sol yumurtaligimda çatlama varmış 3cm.ee çatlama hamilelik olmuyor mu zaten ?Canım bence doktora gitmelisin muayene eder tekrar kan testi verirsin bişey yoksa adet olman için ilaç verir bikaç ay önce benim adetim 16 gün gecti bişey yoktu adet söktürücü verdi doktor adet oldum sonra
Kuzum cekilcek benim dis yaaa kadin doguma sorulup tehlike yoksaaCnm insalh kotu bse yoktur ya((( msjimi gorunce yaz bana mutlaka
Yumurtan yeni mi çatlamışCanım muayene etti zaten sol yumurtaligimda çatlama varmış 3cm.ee çatlama hamilelik olmuyor mu zaten ?
Hayir canim spermle birlesirse gebelik oluyor benimde gecen ay oyleydi ama bebis olmadiCanım muayene etti zaten sol yumurtaligimda çatlama varmış 3cm.ee çatlama hamilelik olmuyor mu zaten ?
Canım evet renkler çok koyu değil ama bunların içinde en koyusu 15. gün. Sonrasındaki ondan daha silik çünkü. Ama sen test yapmaya devam et. Daha koyu yakalayabilirsin. Henüz yumurta çatlmamamış olabilir. Ama sen yine de riske atma gün aşırı devamkızlar bana yardım eder misiniz bende pko var normalde her ay 2.çizgi çok belirginleşirdi bu ay böyle oldu ben anlamdım sizce ovulasyon olmuşmu? bu ay soğan suyu ve macun kullanmıştım etkisi olmuşmudur birde ben genelde geç yumurtlarım pko dan dolayı.
25 ekimde ultrasnla baktığında çatlak olduğunu öğrendik işte. Ama gebelik degl sadece ilişkilerle alakalı dedi çok sacma deglmi ilişkiye girmek yumurtayı asla catlatmaz ve çatlama olayı sadece gebelikte olur baska doktora gittim o da bana hamile olabilirsiniz ama bu hemen gözükmez haftaya bdaha bhcg testi yap dedi bende bugün sabah yaptım.Yumurtan yeni mi çatlamış
Canım evet renkler çok koyu değil ama bunların içinde en koyusu 15. gün. Sonrasındaki ondan daha silik çünkü. Ama sen test yapmaya devam et. Daha koyu yakalayabilirsin. Henüz yumurta çatlmamamış olabilir. Ama sen yine de riske atma gün aşırı devam
Yavrum suan tek cizgi ilk yaptigimda bi andan silik cizgi belirdi 3 dakika icinde kayboldu testmi bozuk acaba
Peki spermle birleşip birleşmesini nasıl anlaşılır ?Hayir canim spermle birlesirse gebelik oluyor benimde gecen ay oyleydi ama bebis olmadi
selam canımmm, bir sorum olacaktı, benim yumurtlama testimde iki çizginin aynı koyulukta olduğu gn bu ayın 22siydi, 29 normal adet günümdü. ancak hala adet olmadım, dün test yaptığımda negatifti. sence ben geç yumurtladığım için geç döllenme olabilir mi?Canım evet renkler çok koyu değil ama bunların içinde en koyusu 15. gün. Sonrasındaki ondan daha silik çünkü. Ama sen test yapmaya devam et. Daha koyu yakalayabilirsin. Henüz yumurta çatlmamamış olabilir. Ama sen yine de riske atma gün aşırı devam
Sperm yumurta ile birleşir ve döllenme olursa hamile olursun catladigini görüp hamile diyemez canım geç çatlamış yumurtan o zaman 1 hafta sonra varsa anca belli olur25 ekimde ultrasnla baktığında çatlak olduğunu öğrendik işte. Ama gebelik degl sadece ilişkilerle alakalı dedi çok sacma deglmi ilişkiye girmek yumurtayı asla catlatmaz ve çatlama olayı sadece gebelikte olur baska doktora gittim o da bana hamile olabilirsiniz ama bu hemen gözükmez haftaya bdaha bhcg testi yap dedi bende bugün sabah yaptım.
Adetin gecmesini beklemen lazim onu anlayamaz doktorlar Allahtan baska kimse anlayamaz suanda:) yeni mi olmus catlama pekiPeki spermle birleşip birleşmesini nasıl anlaşılır ?
Miratecs mi oyle biseydicanım testin markası neydi? bence bir test daha yap yada en garantisi kan testi yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?