2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Evet oyle biliyrmda insallah basarabilirim bigun

Bu ay da eğer pozitifi görmezsem biraz bu siteye ara vercem. Çünki çok kafama takıyorum, buraya girdikçe de hep aklımda oluyor. Bir türlü aklımdan çıkaramıyorum.

Cnm insalh kotu bse yoktur ya((( msjimi gorunce yaz bana mutlaka

Kizlar bndede bi haftadır sümüksü akinti var adetime de on gün var ekimin 16 sinda hasta oldum 20 sinde bitti test yaptm bi hafta once negatifti simdi yapsam belli olur mu bekliim mi
Canim zaten ortalama 14 gun kala yumurtluyoruz yni yunurtladiysan cikmaz ki belirtilerin yeni yumurtlamis gibi sumuksu akintim var diyorsun.o akinti bitim kremsi akintiya gectiginde yumurtan catlamis oluyor catladiktan sonra 13 14 gun bekle bence

Bu ay da eğer pozitifi görmezsem biraz bu siteye ara vercem. Çünki çok kafama takıyorum, buraya girdikçe de hep aklımda oluyor. Bir türlü aklımdan çıkaramıyorum.

Hamilelere bakiyrmda cogu siteye pek takilmayanlar...bizim nekadar taktigimiz burdan belli

Kızlar ben yeni katıldım aranıza döllenmeyi hissetmezsin mAlesef ama birkaç gun sonra döllendiyse kasık ağrıları olur dıye biliyorum

Kızlar ben yeni katıldım aranıza döllenmeyi hissetmezsin mAlesef ama birkaç gun sonra döllendiyse kasık ağrıları olur dıye biliyorum
Ama yumurtlama ve sonrasinda benim mesela zaten oluyor kasik agrim bata kadar oyuzden ona gebelik diyemiyrm malesef.ki bu ay adet oldum bitti bu 4. gunum ama cok fena adet olcakmisim gibi baski var siddetli agri yapiyor.yumurtlama testi yapiyorum oda esit deil cizgiler.e adette olmiycam daha yeni bitti.. bu belirtilerle biyere varamiyrz ya

Canım çok geçmiş olsun Allahim şifa versin insaAllah sana ve şifa bekleyen kullarına cokca öpüyorum geçmiş olsun Allaha emanet ol

Bugün aldigim test Sonucu itibariyle hamileyiiiiiim... S selifor Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Tebrik ederim canım seni ve diğer yeni ogrenen hamislerimizi onlara yazamamistm senin vesilenle yazmis olayim hepinize Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin saglikli hayirli güzel huylu evlatlar olsunlar insaAllah bizlere de nasip olsun saglikla

@aysntrk 14 Ekim

melekistiyorum 15 Ekim

ayllllliiiin35 17 Ekim

Karpatyam 18 Ekim

Ayla ak 20 Ekim

@ilkemmmmm 20 Ekim

sukrancemal 22 Ekim

Gamzecannn 23 Ekim

A ay__060 27 Ekim

Emineeemm 28 Ekim

derya6129 28 Ekim

O Ozlmugr 29 Ekim

ALYALAL 29 Ekim

@Ellydncr 29 Ekim

ayavuz18 29 Ekim

S Sarisinbebek 29 Ekim

@Busra ozsoy34 30 Ekim

@glmserser 30 Ekim

A ayca152012 30 Ekim

Asimisa 31 Ekim

@friendly8584 31 Ekim

K Kardelen1510 31 Ekim

Canlar güzel haberleri olan var mı yoksa da üzülmek pes etmek yok kirmizilari gormeden umut hep var ki gorulse bile devam elbet bir gün bizde anne olacağız ömrumuz yeterse kaderimizde varsa

Hayırlı geceler diliyorum hepinize kızlar. umarım güzel haberler alırız hepimiz... rabbim dualarımız kabul eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…