- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
acil şifalar diliyorum. umarım bi an önce bu günleri atlatır sağlıklı bir hamilelik geçirirsin. her şey Allahtan dermansız dert vermesin allahım kimselere
Aynen bende oyleyim.uyandigmda 2 3 saniye icinde aklima ilk gelen sey bu gece yatarkende ayni sekilde uyanik oldugum her dakika yaniAynen canım. Hoş siteye takılmasam bile bu sefer googledan hep hamilelik ile ilgili araştırmalar yapıyorum.. ne olcak bu halim. Allahım bizleri daha fazla bekletmesin.
Amın canım hayırlısı bakalm rabbım en hayırlı zamanında versın ınsallahEvet canım Hayırlısı olsun Hakkımızda Rabbim hiç olmayanlara da nasıp etsin bi tane var çocuğumuz ama ikincinin de artık zamanı dıye düşünüyoruz cok da istıyoruz rabbım hayırlısıyla Versın
Testlerin uzerinde genelde 6 gun onceye kadar yaziyo canimKizlar erken gebelik testleri adetten kac gun once yapilir
Eveet artik olmuyo olmuyo demekten olucem vallahinapiyim ya aksama kadar evde yalnizim insan oyalancak bir sey istiyo bebeisim olsa zamanimin cogunu onunla geciririm gezmeye gotururum onu kendim gibi buyutmek istiyorum falan hayaller hayatlar tabi
Canım bi test daha yapsan ya valla merak ettim bendeEvettt hala adet olmadım simdi psikolojim bozuldu testler negatif adetim 3 gun gecikti akinti var bugun yaptigim testte ilk 1 dakika icinde pazitif e dakika sonra negatif oldu suan mala bagladim acaba icerde neler oluyo
Koyu akıntıyı bilmiyorum ama batma soğuk almaktn falan olabilir canım tabi belirtide olbilir.belli olmuyor.geçen aylarda benimde oluyordu batmalar bende çok ümitlenmiştim ama hamile değilim malesef.ama herkeste değişiyor tabi batmalarKoyu akınti normal mi sizi batma adet belirtisi mi bu ay değişik birşeyler oluyo anlamadım 2 gün var
Insallah hamilesindur canim..Kızlar nasılsınız.benim bat 6. bugün sabahtan beri agrı var adet ağrısına benzerinşallah hamileyimdir yaabide dün gece ilişkide yanma oldu bende sabahta kaşıntı gib bişey tam kaşınmadı ama :) mantarmı sizce bu .ağrımda hala devam ediyo sabahtan beri şiddetli olmasa da
mantar değildir bende de olmuştu kaşıntı bende korkmuştum mantar sanmıştım sadece iyi koru kendini inşallah hamilesindirKızlar nasılsınız.benim bat 6. bugün sabahtan beri agrı var adet ağrısına benzerinşallah hamileyimdir yaabide dün gece ilişkide yanma oldu bende sabahta kaşıntı gib bişey tam kaşınmadı ama :) mantarmı sizce bu .ağrımda hala devam ediyo sabahtan beri şiddetli olmasa da
bende senin gibiydim olacak mı olmucak mı hamile kalabiliyormuyum diye hep stres yapıyordum eşimin başının etini yiyordum taki kimyasal gebelik geçirene kadar şimdi o kadar rahatım ki o eski halimden eser yok şimdi lafı tam bana göre eşim bile şaşıyor bu halime... stres yapma canım sakin ol ben kötü tecrübeyle öğrendim gerçekten canı gönülden hayırlısını iste hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde gelsin bebeklerimizInsallah hamilesindur canim..Mantarda olabilir tahristende olabilir ya ben cok stres yapinca dogal olarak kendimi veremedigim icin iliskiye islaklik olamiyor ozaman cok kotu yaniyor ya benimde.ki o islaklik veren hormon salgilanmadiginda spermlerde hem cok yasamiyor hemde ilerleyemiyor cok fazla.ben asamiycam bu stres olayini yaa zaten her konuda evhamliyim buda tuz biber oldu hayatima
kısa süreli batmalar hamilelik belirtisi ama can yakıcı batmalar en azından bende öyle olmuştu.... benim akıntım sulu geliyordu ama herkeste aynı olacak diye bir kaide yok...Koyu akınti normal mi sizi batma adet belirtisi mi bu ay değişik birşeyler oluyo anlamadım 2 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?