2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Tahrişte olmadı canım kaç gün sonra oldu ilişki aslında.sık olunca olmazmı tahriş gerçi bilmiyorumda .inşallah mantar falanda değildir .hamileyimdir inşallah inşallah yaa öylemiymiş.işte herşeyi n başı stres ama takmamak elde değil

Canım rüyalarımız bari habercimiz olsun keşke ya.bnde geçen rüyamda beyaz beşik gördüm dolapta. annem arıyo beşiği çıkar artık dolaptan diyor.çıkarmışız bizde yerine koymuşuz .çok güzeldi yaa

Insallaahh yaa Artik hamile kalabiliyorum rahatligi olusmus olabilir bende de ya hic olmazsa korkusu var her adette...

Ben b12li kullanıyorum.
akıntı yaptı mı peki sende ben bu ay başladım gittim eczaneye dedim en etkili olanından ver bana folik asit dedim mor kutulu b12 li folik asit verdi.öyle yumurta peynir de pek yiyemiyorum.o yüzden inofolik e göre baya iyi görünüyor 28 tablet bu

melegini_bekliyor takvim çok yakışmış canım kan testiyle de kesinleştirirsin inşallah inan çok mutlu oldum senin adına dualarım seninle sende bize dua et :)

Canım çok sağolasn içime su serptin .neymiş normal bi kaşıntı mı .inşallah canım yaa sıck tutmaya çalışıyorum kendimi ayaklarımı
o ay hamileydim canım ama kısa sürdü erken öğrendim ama kimyasalla sonuçlandı... süt kesiği gibi akıntın yoksa korkma ilişki sonrası kaşıntısı olabilir.. hatta benim baya kaşınıyordu merhem kullanmıştım 2 gün sonra ya hamileysem diyip bıraktım prospektüsünde hamileler doktor kontrolünde kullanmalı yazıyordu...

benimkisini kullanıyorsun sende mor kutu folidoce... bana sormamışsın ama yanıtlayayım bende normal akıntımın dışında akıntı yapmadı...

Yok canım ben de yan etkisi olmadı hiç. Akıntılarım normal olması gerektiği zamanlarda.

merhaba hanımlar bat bugün şükür ki gelen giden yok agrım var sanki her an olacak mışım gibi ama birkaç günüdr vardı bu ağrı inşallah olmayız bütün bekleyenler.birde moralim bozuk benim eşimle kavga ettik ne hayaller kumuştum oysaki yarın test yapıp sürprizi verecektim ama olmuyor

Yok canım öyle akıntım .ya canım kıyamam olan hamile kalabiliyorsn en azından Allah en kısa zamanda bidaha nasip eder inşallah

canım öyle düşünme olağan bir süreç hayat akması gerektiği gibi akıyor eşinle kavgada edeceksin kötü haberde alacaksın hiçbir şeyin senin şimdiki heyecanını bozmasına izin verme inşallah hamilesindir güzel haberi eşine verince kavgada unutulur bende hamileyim diyince eşime hayırlısı olsun dedi sanki komşunun kızı hamile dedimbeklentiye giriyor insan ama erkekler biz gibi değiller en azından bir çoğu ama kimyasal gebelik geçirince benden çok üzüldü...

bende geçirdim canım kimyasal eşimde çok üzülmüştü ama bir anda parlıyor eşim benim hemen siliyor seni başlıyor bitsin etsin demeye bu kadar basit mi anlayamıyorum ben günlerdir neleri hayal ediyorum ama o kavga etti mi hemen bitiriyor

Sormaya sinirlerim yiprandi bu ay 3.gun bugun hala bisey yok .s test negatif ama aklimi karistiran ilk an da pozitif olup sonra negatife donmesi oldu acaba gec mi yumurtladim dedim bi an bakalim yarinda yapicam artik yine cikmazsa adet beklicem insallah oluruzda baslariz canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…