Tahrişte olmadı canım kaç gün sonra oldu ilişki aslında.sık olunca olmazmı tahriş gerçi bilmiyorumda .inşallah mantar falanda değildir .hamileyimdir inşallah inşallahInsallah hamilesindur canim..Mantarda olabilir tahristende olabilir ya ben cok stres yapinca dogal olarak kendimi veremedigim icin iliskiye islaklik olamiyor ozaman cok kotu yaniyor ya benimde.ki o islaklik veren hormon salgilanmadiginda spermlerde hem cok yasamiyor hemde ilerleyemiyor cok fazla.ben asamiycam bu stres olayini yaa zaten her konuda evhamliyim buda tuz biber oldu hayatima
Canım çok sağolasn içime su serptin .neymiş normal bi kaşıntı mı .inşallah canım yaa sıck tutmaya çalışıyorum kendimi ayaklarımımantar değildir bende de olmuştu kaşıntı bende korkmuştum mantar sanmıştım sadece iyi koru kendini inşallah hamilesindir
Canım rüyalarımız bari habercimiz olsun keşke ya.bnde geçen rüyamda beyaz beşik gördüm dolapta. annem arıyo beşiği çıkar artık dolaptan diyor.çıkarmışız bizde yerine koymuşuz .çok güzeldi yaaKızlar merhaba. Kasım ayı inşallah hepimiz için güzel haberler aldığımız bir ay olur yuzlerimizi gulldurur rabbim insallah. Benim de bel ağrı var ve biraz da batmalarlar var. Rahim bölgesine hafif hafif kramp giriyor ama daha bat a çok var. Rüyamda da kan testi yaptırdım bilinçaltıma yerleşmiş resmen.
bende senin gibiydim olacak mı olmucak mı hamile kalabiliyormuyum diye hep stres yapıyordum eşimin başının etini yiyordum taki kimyasal gebelik geçirene kadar şimdi o kadar rahatım ki o eski halimden eser yok şimdi lafı tam bana göre eşim bile şaşıyor bu halime... stres yapma canım sakin ol ben kötü tecrübeyle öğrendim gerçekten canı gönülden hayırlısını iste hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde gelsin bebeklerimiz
Ben b12li kullanıyorum.b12 vitaminli folik asit kullanan var mı kızlar?
ben kullanıyorum folidoce.... ama bu ay içmedim adam akıllı hazirandan beri kullanıyorum vücut depolamıştır diyeb12 vitaminli folik asit kullanan var mı kızlar?
akıntı yaptı mı peki sende ben bu ay başladım gittim eczaneye dedim en etkili olanından ver bana folik asit dedim mor kutulu b12 li folik asit verdi.öyle yumurta peynir de pek yiyemiyorum.o yüzden inofolik e göre baya iyi görünüyor 28 tablet buBen b12li kullanıyorum.
Yok eşime zaten kan testinden sonra sölicem kesinleşince. Ama geçen hamileliğimde ben 4 haftalıkken hemen doktora koştum her hafta doktora gittim , kese görüncek mi , bebebk görüncek mi, kalp atışı duyulcak mı diye her hafta stres oldum. Onun kararını veremiyorum beklemek mi iyi yoksa hemen gitmek mi
o ay hamileydim canım ama kısa sürdü erken öğrendim ama kimyasalla sonuçlandı... süt kesiği gibi akıntın yoksa korkma ilişki sonrası kaşıntısı olabilir.. hatta benim baya kaşınıyordu merhem kullanmıştım 2 gün sonra ya hamileysem diyip bıraktım prospektüsünde hamileler doktor kontrolünde kullanmalı yazıyordu...Canım çok sağolasn içime su serptin .neymiş normal bi kaşıntı mı .inşallah canım yaa sıck tutmaya çalışıyorum kendimi ayaklarımı
benimkisini kullanıyorsun sende mor kutu folidoce... bana sormamışsın ama yanıtlayayım bende normal akıntımın dışında akıntı yapmadı...akıntı yaptı mı peki sende ben bu ay başladım gittim eczaneye dedim en etkili olanından ver bana folik asit dedim mor kutulu b12 li folik asit verdi.öyle yumurta peynir de pek yiyemiyorum.o yüzden inofolik e göre baya iyi görünüyor 28 tablet bu
Yok canım ben de yan etkisi olmadı hiç. Akıntılarım normal olması gerektiği zamanlarda.akıntı yaptı mı peki sende ben bu ay başladım gittim eczaneye dedim en etkili olanından ver bana folik asit dedim mor kutulu b12 li folik asit verdi.öyle yumurta peynir de pek yiyemiyorum.o yüzden inofolik e göre baya iyi görünüyor 28 tablet bu
tabi onun rahatlığı da olabilir ama inan rahatlamanın en acı yolu...Insallaahh yaaArtik hamile kalabiliyorum rahatligi olusmus olabilir bende de ya hic olmazsa korkusu var her adette...
Yok canım öyle akıntım .ya canım kıyamam olan hamile kalabiliyorsn en azından Allah en kısa zamanda bidaha nasip eder inşallaho ay hamileydim canım ama kısa sürdü erken öğrendim ama kimyasalla sonuçlandı... süt kesiği gibi akıntın yoksa korkma ilişki sonrası kaşıntısı olabilir.. hatta benim baya kaşınıyordu merhem kullanmıştım 2 gün sonra ya hamileysem diyip bıraktım prospektüsünde hamileler doktor kontrolünde kullanmalı yazıyordu...
bende folidoce alıyorum akıntı yapıyor mu sende?ben kullanıyorum folidoce.... ama bu ay içmedim adam akıllı hazirandan beri kullanıyorum vücut depolamıştır diye
canım öyle düşünme olağan bir süreç hayat akması gerektiği gibi akıyor eşinle kavgada edeceksin kötü haberde alacaksın hiçbir şeyin senin şimdiki heyecanını bozmasına izin verme inşallah hamilesindir güzel haberi eşine verince kavgada unutulurmerhaba hanımlar bat bugün şükür ki gelen giden yok agrım var sanki her an olacak mışım gibi ama birkaç günüdr vardı bu ağrı inşallah olmayız bütün bekleyenler.birde moralim bozuk benim eşimle kavga ettik ne hayaller kumuştum oysaki yarın test yapıp sürprizi verecektim ama olmuyor
amin canım inşallah hepimize hayırlı zamanda nasip etsin rabbimYok canım öyle akıntım .ya canım kıyamam olan hamile kalabiliyorsn en azından Allah en kısa zamanda bidaha nasip eder inşallah
bende geçirdim canım kimyasal eşimde çok üzülmüştü ama bir anda parlıyor eşim benim hemen siliyor seni başlıyor bitsin etsin demeye bu kadar basit mi anlayamıyorum ben günlerdir neleri hayal ediyorum ama o kavga etti mi hemen bitiriyorcanım öyle düşünme olağan bir süreç hayat akması gerektiği gibi akıyor eşinle kavgada edeceksin kötü haberde alacaksın hiçbir şeyin senin şimdiki heyecanını bozmasına izin verme inşallah hamilesindir güzel haberi eşine verince kavgada unutulurbende hamileyim diyince eşime hayırlısı olsun dedi sanki komşunun kızı hamile dedim beklentiye giriyor insan ama erkekler biz gibi değiller en azından bir çoğu ama kimyasal gebelik geçirince benden çok üzüldü...
Sormaya sinirlerim yiprandi bu ay 3.gun bugun hala bisey yok .s test negatif ama aklimi karistiran ilk an da pozitif olup sonra negatife donmesi oldu acaba gec mi yumurtladim dedim bi an bakalim yarinda yapicam artik yine cikmazsa adet beklicem insallah oluruzda baslariz canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?