2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

aa bitsin lafına kızarım bende her kavgada söylenilmez hatta bebek istediğin eşine asla. bence otur konuş canım. benimkide çabuk parlar çabuk söner üste çıkmaya da bayılır. bende gebeliğimi öğrenmeden önce stresli günler geçirmiştim eşimle hatta keşke bu ay korunsaydık diye bile düşünmüştüm..

Kızlar bugün kesemizi gördük çok şükür 10 gün sonra kalp atışları için gideceğiz. Dualarım sizlerle beraber yaşıyoruz her duygumuzu yazamasamda hepinizi takip ediyorum okuyorum yazıları morel bozmayın sakin olun ve oluruna bırakın üzülmeyin sakın sizleri seviyorum

test kuruyunca mı negatife döndü?

Amin rüyalar gerçek olsun ya. Bende hep rüyamda bebeğim olmuş görüyorum bazen emziriyorum bana gulumsedigini görüyorum.

Ben calısıyorum bnmde aklımdan hıc cıkmıyo :) stresten gecıkme olustu bendede buyuk ıhtımal 3gun gectı test yapıyorum negatıf yaaa bu durumda daha cok yapıyırum streeees
Evet acaba var mi diye diye bi hal olduk iyice .s Allah kasimda hepimize versinde bari su stresten kurtulalim canim benim :)

Hayirli olsun canım inşallah sağlıklı gelişir zamanı gelince de sağlıkla kucağına da alirsin inşallah.

şu şeker troid ve bilimum hep gizli olan hastalıkları araştır canım benimde en fazla adetim uzardı hiç hamile kalamadım.

gereksiz şeyler yüzünden gerçekten ağıza alınmayacak şeyler söylüyor canım insanız sonuçta kırılıyoruz sonra geçiyor ama olan senin kalbine oluyor.ben ne dualarla uyanıyorum güne ama adam neler söylüyor bu tarz şeyler olunca bende üzülüyorum ne gerek var ki 3 günlük dünyada kalbimizi kırmaya.dinlemiyor bile beni sinirlendi mi silip atıyor herşeyi bitti git falan

hatunlar benim anlamadığım kimi diyo yumutrlama dönemine yakın her gün ilişkiye girin kimi diyo iki günde bir. yumurtaların yaşama ömrü ne kadar.

öncelikle Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin belirtilerin nelerdi canım

hatunlar benim anlamadığım kimi diyo yumutrlama dönemine yakın her gün ilişkiye girin kimi diyo iki günde bir. yumurtaların yaşama ömrü ne kadar.
24 saat yumurta yaşıyor ama spermler 3 gün yaşıyor o nedenle gün aşırı ilişki diyor doktorlarda... ama her gün ilişkiyi ovuyla yumurtalamanı takip ettiğinde öneriyoruz biz ben 3 gün üst üste ilişkiyle hamile kaldım gerçi kimyasaldı ama kaldım yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…