2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yanlis hatirlamiyrm canima en yumurtanin yolculugunu unuttun sanirim ki bu tezler cogunlukla olan seyler illa olcak diye bisey yok oncelikle...hangi yumurtaliktan yumurtlarsak atyorum sag taraftan yumurtladik bu sag tupe itilir sah tupte dollenme olur ve orda kadinlar agri hissederler hissedebilirler oyuzden sagimda galiba derler demek istedigim bu rahime de sagdan iner yerlesr...ki ben hamile kalmasamda ne tarafimin yumurtladigini cok iyi biliyorum . ama kesinlikle kadinda etkili kiz erkek versiyonunda.yumurtanin zrinin ph i ve spermi cekmesinden dolayi

sağ yumurta kız mı yani?

Aynen canım aynen. Benim ne ablam ne abim var. Eşim en küçükleri, ablalarını abla gördüm, abisini abi. Kaynanam zaten teyzem, kuyruk gibi dolanıyordum peşinde her şeylerine koşturuyordum. Anneme yapmadığımı ona yapıyordum ama n'oldu? Sonuca bak. Anamın babamın değerini anladım valla. Allah büyüktür, O bilir ne zaman ne yapacağını.

sağ yumurta kız mı yani?
Sol kiz canim genellemelerde...yani burda iki olay var bi nerden yumurtladigimi bide nereye tutundugu..ama genelde sagdan yumurtladiysak sag tupe ordanda rahime itiliyor ve sagdan rahime inen bebek genelde ilk anlarda yapismaya basliyor dolayisiyla sag tarafa denk geliyor.

aynen öyle valla canım annemin değerini çok daha iyi anladım gereksiz insanları kafaya takıp hasta oluyoruz olan bize oluyor.ben fıtık çıktı deyince evde kv diyo ağır kaldırdıysan olmuştur dedim neyin ağırını kaldıracağım ben doktor bile bu yaşta nasıl oldu bu dedi diyorum yaş 27 bu arada çok da umurlarında sanki ses çıkmıyor kimseden.avazım çıktığı kadar sizin yüzünüzden işte demek geldi içimden.onlardan mümkün olduğunca uzak durmak istiyorum evime kapanmak istiyorum bazen yüzlerini bile göresim gelmiyor.

Kizlar benim arada sagimda arada solumda agri oluyor ikiz mi yoksa

Günaydın canım bende 3 gun kala öğrendim değerin kaç cikmisti?

Stres onemli bir faktor canim benimde boynumda var fitiklasma agir kaldirmak yasak bana da

Hangi tupten itildiyse bebek genelde rahime salindigi anda oraya yapisir ve yerlesme asamasi baslar canim oyuzden ayirt etmedim zaten genellemelrden bahsediyrz

Ayy canım insallah evet ovulasyon testiyle denicem bu ay ve dedigin gibi yum dönemi 3 4 gün üstüste denicem. yeni ay yeni umutlar.. bat a 1 hafta kala zaman gecmek bilmiyor

Boşver canım eşin seni koruyup savunuyorsa onlara karşı sorun yok ama uzak yaşamak lazım. Benimkiler taa Hatay'da, ben Aksaraydayım hâlen konuşmaya kalkıyorlar. Arkamdan konuşan kayınbaba bile benle mesleğimle hava atıyordu zamanında. Susturmak lazım. Ben koyun gibiydim, sessiz sakın dili yok gibi. Sonra yetti canıma hepsini bi güzel payladım oturdular yerlerine. Laflarını etmeye bile değmez bu insanlar boşver. Salla gitsin

Kizlar benim arada sagimda arada solumda agri oluyor ikiz mi yoksa
Hamilemisn canim.hamileyken bile iki tarafli olabiliyor ama siddeti ve suresi ayni olmaz genelde.mesela sag hep agrir hamilikgin 5. 6 . haftalarinda arada solada girebilir yada tam tersi..bunun nedeni yumurtaliklarimizdir ilk aylarda adet donemi agri hissedilebilir

ayyy inşallah ya benim hayalimde var ikiz de sonra kendimi tımarhanede bulmaktan korkuyorum :) bat ne zamn canım senin
Bat a daha coook var canim ya. Ama agrilar geziyor degisik yani bazen sagda bazen solda. Bugun de hafif atesim var sanki olcuyorum ates de dengesiz bazen 37 bazen 36 bazen 35 oluyor bat 16 kasim daha 2 hafta var yumurtlama zamani zaten gecti bilmiyorum artik. Vücut da sasirdi

aynen öyle canım bana da gelse o cesarette paylasam ama bazen söylüyorum lafımı baya ilerleme var bende öyleydim aman aram bozulmasın diye alttan aldım haklı da olsam özür diledim eltimde havalandı tabi iyice ama işme karıştırmamaya çalışıyorum artık inşallah daha da iyi olacağım bu konuda sallayalım gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…